reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Celta ale czadzik :-D gratulacje!!!!! W jakim wieku są dzieciaczki?

Anusiaczek też jestem na tym samym etapie tzn widząc szczęśliwe rodziny z dziećmi mocno się dołuje. Dodatkowo pojawiły się u mnie komplikacje i cała moja "przygoda" z in vitro wydłuży się :-( Nastrój mój jest do bani

Celta
Jaka informacja!
Jupi
Jak znajdziesz dłuższą chwilke i będziesz już coś więcej wiedziała to dawaj znać! A wy chcieliście rodzeństwo?i trójkę?

U mnie pada :-(
A rano było tak pięknie

smerfeta 1 i 3 latka - maluszki :-D
Trzymam kciuki za Ciebie, żeby nastrój do bani prędko się skończył! Nie poddawaj się, warto walczyć o swoje marzenia, nawet jeśli na chwilę obecną wydają się bardzo odległe.

anuszka, my już mamy syna, razem z nim będzie wszystkich dzieciaków trójka... ;-)

Celta maluszki!!!! ale super :-D:-D:-D mocno trzymam kciuki by to były TE dzieci, Wasze dzieci :tak:
Jak tylko coś więcej się dowiesz to daj znaka, byśmy mogły razem z Tobą się cieszyć :tak: takie wieści poprawiają humor :tak: No i nie ukrywam, że bardzo ciekawa jestem jak dalej wszystko się potoczy ;-) Aż mi się przypomina pewne małżeństwo, dla którego robiliśmy w pracy prezenty świąteczne, które otrzymało 3 malutkie siostrzyczki, najstarsza niespełna 4 latka. Wszystkie słodkie blondyneczki :laugh2:

Ja już też troszkę więcej wiem o sobie. 2 czerwca jadę do Łodzi by tam prof Malinowski przeprowadził mi zabieg histeroskopii. W Gdyni rozłożyli ręce twierdząc że mam zrośniętą wewnętrzną szyjkę macicy :wściekła/y: tylko ciekawe jakim cudem miesiączkuje?! Miałam się powołać na nazwisko mojego dr i już rozmawiałam z profesorem M. Powiedział, że mam być przygotowana na to, że od razu położy mnie w szpitalu. Oby się udało :sorry:

Ja dawno nie zagladalam a tu TAKIE wiesci :-D celta oby to byly TE Wasze dzieci!!!
Wiec jak widzicie dziewczyny warto czekac, bo doczekacie sie na pewno. A potem to juz tak leci...
Masakra, ja juz nie zmieniam dni na kalendarzu w pracy tylko od razu tygodnie...

Celta - cudowne dzieciaczki, mam nadzieję, że to WASZE dzieci. Życzę wszystkiego dobrego!
A daleko musicie jechać do nich? Bo słyszałam, ze niektórzy nawet pół Polski przejechać muszą....
A jak emocje? Zdenerwowani jesteście?

Hej Dziewczyny

Ja tylko na chwile ,w czwartek pouzupełaniam braki towarzyskie na BB!!!

CELTA GRATULUJE Tak sie ciesze Kochana,widzisz mówiłam ze ja :kracze: hihi !!!Buziaki
Do usłysznia w czwartek

AAA babcia juz w domu ,wszystko oki poszło:) Dzieki dziewczyny!!

reklama
Do góry