reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Anuszka będzie dobrze!!!

Dziewczyny mam do was ogromną prośbę. Czy możecie kliknąc dla mnie głosik :) Będę wam ogromnie wdzięczna. Głosy można oddawać tylko z komputera. Można głosować co 24h bardzo mi zależy :) Dziękuję :)

Proszę o głosik Orsay Konkurs Dream Trip Contest

Pozdrawiam was i trzymam kciuki

reklama
anuszka oj bardzo mi przykro, że nie wyszło tym razem... Ściskam.

joasia kliknęłam Ci z dwóch lapków :tak:

smerfeta, mocno trzymam kciuki za nowy plan &&&&&, histero się nie bój, dobrze pójdzie a i może dostarczy nowych wskazówek i zadzieje się tak, że wszystko pójdzie dobrze. Czego Ci zresztą życzę z całego serca.

Pogoda padła z lekka na ryjek :angry:
A ja nadal mam plany ogródkowe i byłoby naprawdę miło, jakby jakiś weekend był w końcu z ładną pogodą!
W razie czego i tak się nie poddam i będę ryć tak czy siak, chociaż nie lubię jak mi się grudy mokrej ziemi czepiają szpadla ;-)
Miłego dnia Wam wszystkim życzę i cieszę się bardzo, że nasza zuzanka wpada częściej!
:-):-):-)

Celta ja obecna bo częściej mogę Mysze położyć na macie i chwilę dla siebie mam. No i z telefonu nadaje więc jakoś się udaje. :-) przesyłam słońca trochę bo u Nas pogoda cudna.

Niestety mała mi zaczęła gorączkować od 1 w nocy i niestety z planów nici :-( .

Hej!
Zuzanka i tak masz dobrze bo u mnie na telefonie nie bardzo da się cytować :-p

Dziś umówiłam się na histeroskopię. Najgorsze jest to, że aby zrobić głupią histeroskopię muszę przesiedzieć 3 dni w szpitalu!!! :wściekła/y: 1-wszy dzień badania, 2-gi dzień zabieg, 3-ci obchód i decyzja czy idę do domu :baffled: Mam dość podporządkowywania życia klinice i kolejnym badaniom. Nie wiem jak długo jeszcze wytrzymam. Dodatkowo dziś jeszcze przybiła mnie awaria auta. No wszystko nam się psuje:angry: Musieliśmy zjeżdżać z obwodnicy, ale na szczęście dotoczyliśmy się do mechanika... dalszą drogę pokonałam komunikacją miejską... ale o realizacji dalszych planów już mogliśmy zapomnieć (zakup łóżka, bo stare zepsute, soczewek itd...). Później przyszedł mechanik i naprawił pralkę no i auto już też zrobione... więc jutro kupujemy łóżko:tak: A od 20 min mam zakończony dyżur przy lapku służbowym więc w końcu czas na luz i piwko :-D
U nas dziś było ładnie
d020.gif
i ogólnie cały weekend ma być ładny, więc ogrodniczki - do łopat :-D;-) Celta będziesz uszczęśliwiona :tak:

Ostatnia edycja:
Dziękuje za głosy. Można głosować co 24h więc będę wdzięczna.

My zamowilismy 130 sztuk tuji. mają być 11 kwietnia to będę sądzić.

witojta:-D

Celta
kochana -i ja wczoraj wysyłałam do Ciebie słoneczko,ale miałam tyle pracy ,że nie mogłam nic pisać ..wieczorem padłam na cycki yyyyy:eek: nie,przecież ja mam tak małe ,że nie można upaśc na coś czego prawie nie ma :confused2: w każdym razie zjadłam lody mietowe z grycana i poszłam spac :-p
u nas dzis słonko od rana więc oby i u Was było :tak: grzeeeb kochana w glebie bo to uspokaja i mysli zajmuje
;**

Joaśka
i ja kliknęłam-jedz w te podróż i wrażenia miłe zbieraj garściami :tak:

Damqella
ale sie usmiałam z tej ciszy :-D
uściski :)
w łikendos pewnie rowerowo u Was będzie ?? przyyyjemności :tak:

Smerfeta
idź do szpitala-potraktuj to jak słabej jakości hotel :-D dach nad głową będziesz miała,jeśc dadzą :-p:eek::sorry:---> przeżyjesz :)) weź lapka i nadrobisz wszelakie zaległości;) bedzie dobrze Mycha ..my tu &&& poczymamy to jak ma nie byc ;-)

Anuszka
przytulam do mojego 75b...wiem ,że Ci smutno ,że się nie udało ...ale "pocieszające" jest info,że 2 śnieżynki jeszcze macie -&&&&&&&&& :) główka w górę :)

Zuzanka
marudzi córa?? a co Ty myslisz,że będziesz miała lepiej niż my :-D nasze też marudza ..a moja córa ma cazsem takie fochy ,że tylko na @ mozna takie mieć:-D:-D wierz mi-zęby to najmniejszy problem :-p to tak na pociechę :)))

Iszka,Katinka
co u Was??

miłego i słonecznego ;)
ja zaraz do pracy idę ..potem zakupy bo jutro bladym świtem jedziemy na Pomorze bo rodziciele moi mają 36 rocznicę ślubu..

rozmawiam wczoraj z moim tatkiem a On mówi:
kocham cię moja pierworodna ,własnoręcznie zrobiona :-Dmoje arcydzieło...

wiecie co ---> miałam łzy w oczach jak powiedział te ostatnie słowa ....mój kochany ..

reklama
Hej dziewczynki:)

No i mamy sobote ,u mnie oczywiscie pogoda lipna a miał byc grilek:wściekła/y:,zawsze tak jest,jak do pracy to słonce a jak wolne to lipa...
Także sprzatam i wezme sie za porzadki w szafie.
Dziewczyny dzwoniłam i co i nic ,mamy czekac ,humor miałam oczywiscie wisielczy cały dzien,nie wiem na co liczyłam ze powiedza Tak ,przyjezdzajcie ,zła byłam na siebie ze zadzwoniłam:-(

ANUSZka ściskam Cie skarbie!Bądz dobrej mysli

PODZRAWIAM CAŁY BABINIEC!!!

Do góry