reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

cześć lalki
siedzę z Myszą przed kompem i trochę mi przeszkadza więc jak będą jakieś literówki to przepraszam . Dzisiaj nie daje mi nic zrobić a po południu siostra przyjeżdża z wizytą i zostaje do jutra ,a My wyjeżdżamy jutro na mazury do brata i chciałabym się spakować i coś sprzątnąć ale to chyba nie możliwe ,przy miałczacym glucie :no:
anuszka za II
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte !

Celta ja wczoraj byłam zerknąć na mój ogródek i też już mi się chce podłubać w nim i powsadzać kwiatki i krzaczory .
Uciekam ,może jak przyśnie to wpadnę jeszcze na chwilę ;-)

reklama
Dziewczyny
:-*
I dziś nie dziękuje :-D
Odebrałam kartę informacyjna i mamy jeszcze dwa pingwinki na zimowisku :-D więc jakby co rodzeństwo :-D
To będą jak do tej pory najdłuższe godziny w moim życiu :-[
Muszę się czymś zająć.
Ostatnio robię sobie branzoletki shambala kiedyś wam chyba już pokazywałam a w sobotę idę na urodzinki więc muszę coś zrobić kumpeli. Akurat dla zabicia czasu ale nie wiem co to wyjdzie jak ręce będą mi się trzęsły :-D

Hej!

Anuszka nie zamartwiaj się, już Ci to pisałam, ale powtórzę, criotransfer na pewno się uda. Crio częściej się udają, widać to po naszych statystykach na wątkach o ivf. Ja też mocno wierzę w mojego mrozaczka, a Ty masz aż 2 więc o 50% większe szanse ;-) trzymaj się kochana :-*

Katinka, co u Ciebie? Dzwoniłaś?

Dziewczyny zazdroszczę Wam grzebania w ziemi ;-) ja grzebie jedynie w donicach na balkonie ;-)

Wczoraj byłam u gina. Okazało się że ma nowy plan dla mnie. Mam zrobić histeroskopie. Ale się boję :-( a najbardziej boje się wyniku histero. Eh już brak mi energii na te wszystkie badania. Chyba powoli odpadam

reklama
:-*

Ja też chce dłubać w ziemi.mąż mi obiecał że kiedyś będę miała swój kawałek ziemi pod domem

Do góry