reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Heja!
Katinka ja już skończyłam z tym horrorem przeszło rok temu :-) i czuje się wyzwolona ;-) Ja też tak mam, że 'wszystko się przyda' a tak na prawdę przydałoby się wiele rzeczy wywalić ;-)

Mama eh to nie ja robię te podmuchy. Słaba odżywka, ważne jednak że odrosły mi w pewnym miejscu rzęsy bo już nie wiedzialam jak smarować tuszem ;-) Widzę że dziś zarobiona będziesz no ale pocieszę Cię, że ja też :-)

Anuszka jak zdrowie? Kiedy robisz bete?

Dziewczyny z morzem jest tak, że jeśli wszyscy Gdańszczanie wyszli by nad morze to zabrakłoby miejsca dla turystów ;-) jednym słowem, Gdańszczanie rzadko chodzą nad morze :-) no może gdybym miała bliżej to morze :-) ale muszę podjechać autem.

Wczoraj wywaliliśmy w końcu stare łóżko. I chyba z tej okazji pralka postanowiła zastrajkować :-/ ciekawe czy da się jeszcze naprawić...

A jak u Was dziewczyny pogoda? U mnie sypie grubo śniegiem

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny

dziękuję bardzo :*. My uciekamy dzisiaj na rehabiltację i pediatrę mamy i ortopedę ,bioderka dzisiaj :tak: więc pewnie po 14 będziemy w domku .

Chciałam Wam życzyć miłego dnia ....u Nas ponuro i zimno :confused2:

Katinka
Ja taką segregację robię od początku roku. Też nie mam sumienia wyrzucać :-( ale muszę się za to w końcu wziąć.

U mnie tylko pochmurno ale nie jest tragicznie.

Smerfeta
Beta w czwartek. A zdrowie już lepiej, gardło trochę boli i katar się rozpoczyna :-( ale coraz lepiej.

A z tym miejscem zamieszkania to jest tak że ci znad morza nie chodzą nad morze, mój mąż jest z mazur a nie łowi ryb a jego sis nie umie nawet pływać, ja teraz mieszkam w Wawie a nie chodzę na wszystkie te imprezy i nie zwiedzam za dużo. Na Pałacu Kultury byłam w 10 rocznicę swojego pobytu tutaj :-D a w zamku Królewskim byłam w noc muzeów w kilku tylko komnatach i raz w niedzielę bo był wstęp wolny ale też nie wszystko było udostępnione i też było to dosyć niedawno. Mogłabym tu wymieniać jeszcze wiele kultowych miejsc i muzeów.

Katinko, trzymam kciuki, następnym razem będziej inaczej, nie wiem czy lepiej, ale na pewno inaczej. Jeśli chodzi o mnie, to jak zobaczyłam pierwszy raz naszą córeczkę, miała wtedy roczek, to o niczym innym nie myślalam tylko o tym jaka ona brzydka, i czy będę w stanie z nią zyć, a co dopiero czy ją kiedyś pokocham... A teraz-życia bez niej nie widzę, jest dla mnie najcudowniejszym dzieckiem na świecie i synek ocYwiście też ;-) powodzenia, kochana!

zWitaj KAROLINO:):) Ja jestem z serii 'Co ma czyje byc to bedzie" :) ale dziekuje Ci za trzymanie &&&:)

A ze segregacje sie nie wziełam,bo pogoda sie poprawiła to poszłam na zakupy i zaszalałam kupiłam 4 zdrapki i wygrałam 35 zł:szok: heheh poszaleje ze wygraną;-)

Dziewczyny ja jutro dzwonie dopytac sie czy pamietają o nas jeszcze ,także trzymajcie &&&&&&&&&&& !!!!!
BUziaki

Katinka
a115.gif
mocno trzymam :tak:

cześć dziewczyny

z kawką się witam i wpadnę wieczorkiem późnym bo od 11 prądu nie będę miała. Uciekam szybko poprasować Myszy ubranka :tak:

Miłego dnia dziewczyny

aaa anuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam :-D
U mnie dzisiaj piekne slonko. Ale zimno. Nie odwazylam sie wyjsc na rower choc rano piekne widoki byly :-D

Tez juz przetrzepalam piwnice i teraz w piwnicy mam pieknie... bo wszystko w pokoju upchane. Dzisiaj trzeba bedzie segregowac. Blee...
Wczoraj byl dzien dziecka poczetego - myslalam o was :-*

reklama
anuszka mocno trzymam kciuki za dzisiejszą betę!

Katinka i jak tam? Zdołałaś się czegokolwiek dowiedzieć w OA?

damqelle, mama, zuzanka, Iszka, smerfeta, ulala, kwaituszeq całuski w ten piękny dzień.
Mi się już marzy "rycie" w ogródku... Plany na weekend mam więc bardzo przyziemne :-D

Do góry