reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

anuszka Franciszek to bardzo ładne imię :tak:

damqelle dzięki za przepis! No to już wiem jaki napstępny deser u nas będzie, mniam mniam. Nie mam jeno limonek, ale w przyszłym tygodniu kupię.
A sansewerie też uwielbiam!!!! Mam w domu dużo doniczek z nimi, nawet do roboty wywlekłam dwie, bo mi się kocą ;-) I u mnie tez kwitną, kilka razy w roku, tylko wkurzające są te lepkie kropelki kapiące z kwiatków.
Za późno już na wsadzanie cebul co nie? To się jakoś koło września - października robi. Zawsze prześpię kurcze.. a poza tym nie wiedziałam, że można pod korę wsadzać. No nic, za rok będę mądrzejsza.

Iszka, a to Wy jeszcze nie zaczęliście szkolenia??? Nie wiem czemu myślałam, że jesteście w trakcie. Czyli co? Składacie dopiero papiery? Macie jakieś indywidualne spotkania jeszcze przed warsztatami? Naprawdę, co ośrodek to inne zwyczaje. Myśmy nie mieli ani razu osobno, wszędzie razem ;-). No i niech Ci tej cierpliwości wystarczy aż do momentu kiedy zabierzecie malucha do domu, choć to czekanie nie jest łatwe, oj nie....

mama, smerfeta, zuzanka (??), Katinka, anuszka, damqelle, Iszka - całusy piątkowe :-D

reklama
hej Kobitki:)
A ja miałam mały wypadek z laptopem,zalałam go kawunia,no myslałam ze na zawał zejde,tak sie zestresowałam ...No i poszła kasa a miałam na oku taka fajną kiecke:(
Bez kompa jak bez reki a z telefonu znowu nie lubie wchodzic,wkurzam sie tylko takze miałąm dwu dniowy odwyk od internetu:-D
Dzisiaj zaliczyłam kosmetyczke to az mi lepiej ,poprawiłam sobie humor i czekam na ten TELEFON a on milczy jak zaklety:(:(!!!

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!

Katinka
No bez neta też mi ciężko
Ale ja jakoś daje radę z netem w tel.
A masz ściągniętą aplikację BB na tel?
Bo mi nawet wygodnie z nią na forum.
Przejrzyście czytelnie ale bez suwaczków

edit: 20:26

Wiadomość z ostatniej chwili, wszystkie 4komórki zapłodniły się :-)
Wzruszyłam się . . .
Mamy czterech muszkieterów :-D

Ostatnia edycja:
anuszka - no nic nie mowie zeby nie zapeszyc, ales sobie wywrozyla 4 chlopakow ;-)

celta - no ja od poczatku cos czulam w kosciach ze cos nas laczy ;-)
ja tez korzystam z aplikacji BB. Z komputerem niezbyt czesto sie widuje, a telefonu moge nadawac w pracy, z kuchni, kibelka czy piaskownicy. Dlatego nie mam tu polskich liter.
Pozdrawiam kobitki i zycze spokojnego i slonecznego weekendu :-*

anuszka SUPER! TO teraz co dalej? Dziś transfer wszystkich czterech?
Cały czas mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymaj się.

Katinka, oj to strasznie dupowato z tym lapkiem! Bardzo współczuję... No ale czasami tak bywa - złośliwość przedmiotów martwych.
A jak Ci tam w ogóle? Jak z czekaniem, radzisz sobie jakoś? Ja dla poprawy nastroju chciałam dziś pospać do oporu. I efekt tego jest taki, że jestem wściekła, że tyle mi dnia umknęło ;-), normalnie nie dogodzisz babie, jak to mówią...

damqelle no coś w tym musi być :-D Całus!

No i gdzie to słońce? Wiatr przyszedł, przywlókł chmury za sobą i sobota taka szara..
Dobra, dopijam kawę i muszę dom jakoś ogarnąć, bo woła o pomstę do nieba, taki syf.. Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
kawa wypita, pogoda za oknem tragiczna... może coś upiekę...

Celta u nas najpierw są spotkania indywidualne, testy, wizyta w domu, a później kurs. Całość strasznie długo trwa, ale co zrobić. Pocieszam się, że jak czas oczekiwania to mniej więcej 2 lata to nam już 5 miesiąc mija od czasu zgłoszenia.

Anuszka &&&&&&& za czwóreczkę

Katinka, Celta za szybki telefon

udanego weekendu

My już po, w domku :-D
na chwilę obecna cała pozostała trójka rozwija się dalej a jedno maleństwo jest już ze mną
Było miło i bardzo wesoło. Pan dr zupełnie inny niż kiedyś przy pierwszych wizytach.
Fajna atmosfera, mało ludzi przy sobocie to i personel szczęśliwy :-D
Jak będę na kompie to wrzuce zdjęcie zarodka bo dostałam od dr-a

edycja: godz:19:45

a to zdjęcie naszego maleństwa w 2-giej dobie

Zobacz załącznik 615181

Ostatnia edycja:
Hej Kobitki witam sie wieczorowa porą:)

ANUSZKA Trzymam &&&&& Kochana ,zdjecie super! Teraz bedzie tylko dobrze:):):)

CELTA A u mnie jesli chodzi o radzenie sobie z myslami o tym czasie co nam upływa na czekaniu na TEN tel to róznie bywa,staram sie nie myslec ,ojj ciezko mi z tym idzie ,ale próbuje wyluzowac i co i dzwoni do mnie kolezanka z kursu ze maja propozycje dzieciaczków,blizniaki..ufff az mi sie gorąco zrobiło,bo jednak sie cos rusza,no i oczywiscie tel miałam od kolezanki wieczorem to spac nie mogłam,normalnie 100 mysli na sekunde!!!Teraz jestem jej aniołem strózem takim co mysli o niej ,normalnie kłade sie spac z myslą o niej i z nia wstaje ,śmiała sie do mnie ze tez tak miała jak ja do niej dzwoniłam o naszym tel,ach te baby;-)
Także CELTA i do nas zadzwoni TEN tel :) Buziaki

ISZKA Ja tez piekłam ciacho,naszło mnie na Babke piaskową,ojj sie mężuś ucieszył:-D
Iszka Ale czas leci to juz 5 miechów,zleciało!

SMerfeta,Mama,Damqelle Pozdrowionka babeczki

reklama
witajcie ..
mieliśmy moją siostrę z mężem i córką od piatku w gościnie + praca wiec nie miałam jak wlecieć ..teraz po sniadanku pojechali (na Pomorze)

pogoda i u nas do bańki-grad,deszcz i wicher-cały "miły" pakiet :eek:

Anuszka
piękna fotka ;)))) niech sie trzymam niunia w maminym brzusiu :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!

Katinka,Celta
&&&&&&&&&&&&& za telefon!! i będę trzymała aż w końcu zadzwoni.

Iszka,Damqelle,Smerfeta i reszta Gangu Olsena-trzymajcie się w ten dzień yyyyy słów brak jaki :-D

Do góry