reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
mama oj koniecznie muszę zabrać się za swój ogródek, bo wyłażą tam różne zielone dzidziusie i nikt się nimi nie interesuje, nikt do nichnie mówi.. świnia ze mnie.. ale mam w perspektywie dzień wolny jutro i chcę go właśnie na to spożytkować!

anuszka ja też uwielbiam siedzieć w domu... a do tego jak jeszcze taka pogoda jak teraz, to aż człowiekowi chce się żyć!
ja jutro będę się delektowała dniem wolnym. Mrrr... Jak cudownie będzie....

Iszka, Katinka - ściskam Was moje towarzyszki w oczekiwaniu :-). Jak u Was, ja muszę przyznać, że trochę się pozbierałam jednak. Jakoś odrobinę mi lżej. Będzie co będzie i kiedy będzie. Póki co mam co robić, mam się czym zająć. Najgorzej mnie dobija, że te nasze dzieciaki na pewno są już na świecie, na pewno w domu dziecka, czy innej placówce i na pewno jest im smutno... A mogłyby już ganiać po domu, cieszyć się słońcem i beztroskim dzieciństwem.

damqelle dzięki kochana, za plan odchudzania! Zamierzam większość rad wcielić w życie, muszę zakupić herbatkę z pokrzywy.
Wczoraj za to pół miasta, a duże jest - Wrocław - przeszłam pieszo, wałami wzdłuż Odry, więc spokojnie i przyjemnie, choć tempo miałam szybkie. I jakoś mi od razu lepiej było. I nawet jestem z siebie dumna, że taki kawał przeszłam!
A ja też nienawidzę biegania.... Za to rower... to już zupełnie co innego.
No i gdzie przepis na ciasto????? Zjadłabym takie ciasto, a do tego limonkowe, to już w ogóle :-D

smerfeta ściskam ;-)

no to i ja dziś robie sobie dzień piękności żeby moje dziecię do mnie przyszło ...
pazurki pomalowane, fryzjer po południu - male podcięcie ale zawsze coś ...
leże i pachnę
i czekam na jutro
a co

Hejka!
U mnie dziś też słonecznie i pięknie. Siedzę w pracy przy otwartym oknie i czuje się jakbym siedziała na dworze :-)

Anuszka anestezjolog do punkcji zabronił mi malować pazury bo na palec zakładają klips, poza tym będziesz pod narkozą więc pazurki muszą być czyste

Celta zazdrosze takiego spaceru. Ja lubię chodzić i lubię biegać ale nie biegam bo ślepa jestem, a nie chce mi się zakładać soczewek na chwilke. No chyba że zamienię jednodniowe soczewki na np miesięczne, wtedy będą często stosowane. Ale póki co mam swoją siatkówkę a tam biegam skaczę więc mi to wystarcza :-)

Mama to ja mam nowe pytanie :-) czy to prawda że henna niszczy rzęsy?

Miłego dnia!!!!!

heloł moje piękne :-D

Smerfeta
nie ,nie prawda ;)

Celta
cieszę się ,że humorro u Ciebie lepszy-i miłegooooo dnia w ogrodzie życze -koniecznie przywitaj wszystkie swoje roslinki :-)

Iszka
miłego i Tobie ;)

Anuszka
bycz się ,pachnij i łap oddech od codziennego latania ..przyjemności:tak:

Zuuuuuza ????

u nas też cudnie ,słonecznie i pączkowo :sorry2: właściciel lokalu przyjechał z 6cioma pączkami ...... no nic-trza zjeść :-D

Smerfeta
Dzięki
Dobrze że te u stóp pomalowałam a na dłoniach jeszcze nie
Ja nie miałam jeszcze spotkania z anastazjolgiem więc nie miał mi kiedy powiedzieć. A co maja zrobić laski które już z pomalowanymi przyjadą no nie?

Mama
Ale gdzie kiedy co i jak ?

Ja ostatnio przy histero i przy woreczku żółciowym miałam mleczny na paznokciach i nic mi nie mówili.

Anuszka często tak mówią w szpitalach że paznokcie mają być niemalowane. Koleżanka niedawno była w szpitalu i pielęgniarki pogoniły kilka babeczek z przedoperacyjnego pokoju do łazienki na przymusowe zmywanie lakieru :tak: Inna koleżanka w szkole rodzenia również otrzymała nakaz, że do porodu bez lakieru na łapkach ma się stawić. A mi tak jak pisałam anestezjolog dał taki nakaz na wywiadzie na kilka dni przed punkcją

Miłego wieczoru dziewczyny

reklama
jestem po pracy na chwilę bo trochę zmęczona jestem ...niedawno wróciłąm .

Anuszka
chodzi o to ,że jak coś się dzieje w organizmie to pierwsze zaczynają sinieć paznokcie dlatego muszę być bez lakieru..

dobrej nocy kochane :)

Do góry