reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Mama05 przytulam, trzymaj się

ja też w pracy, ale już odliczam dni do Świąt i wolnego
miłego dnia i niech ten tydzień Wszystkim szybko i miło mija :-)
czas na kawę i sernik - zapraszam jak macie ochotę :-)

reklama
mama05 starsznie mi przykro,Boze że to raczycho jest tak wszech obecne
Kochana jestem z myslami z Tobą ,ja jeszcze mam moja ukochaną babcie ,ale jest bardzo juz wiekowa i nawet nie próbuje sobie wyobrazic zycia bez niej:(

Czasami mysle ze łatwiej zyc ludziom oschłym ,egoistycznym,bo mniej cierpią emocjonalnie...ehh zycie
Tak źle i tak nie dobrze !!!

Mama
3maj się ciepło
Jestem z Tobą!
Damaqelle
A jak będziesz przechowywać uszka?bo ja muszę zrobić wcześniej i przewieźć a nie wiem jaka forma będzie najlepsza

Byłam dziś w klinice
U nowej pani dr
Zupełnie inna niż tamten gbur
Rozmowna zdecydowana konkretna
W pierwszych słowach spytała w czym może pomóc a mój mąż "w zajściu w ciążę"
Uśmiechnęła się i już było miło
Od 2 lub 3 dc zaczynam stymulacje czyli za około tydzień!
O matko, zaczyna to do mnie docierać.
Jak "źle" pójdzie to punkcja w święta wypadnie!Aaa być może nie wyjedziemy na święta ale chyba w tym wypadku warto prawda. No ale okaże się.

Ostatnia edycja:
Hej
Anuszka a gince przyznałaś się do kamieni? nie ma przeciwwskazań?
Mama bardzo, bardzo współczuję... moja babcia również umarła na raka, umierała w szpitalu... bardzo cierpiała. Teraz modlę się za przyjaciółkę aby biopsja wykluczyła raka :-(

Musze ogarnąć chatkę bo jutro ksiądz robi wizytację.
Miłego wieczoru

Anuszka znasz moje zdanie, a ivf nie ucieknie, masz jeszcze czas do 2016 r. Moja przyjaciółka, o której wspomniałam w poprzednim poście, też długo walczyła o dziecko i wierzę że nadal będzie walczyć, ale teraz powiedziała, że po prostu chce jeszcze żyć. Wydaje mi się, że Jeśli Ty nie będziesz zdrowa, to będzie duże zagrożenie ciąży... ja bym nie ryzykowała. Niech ginekolog podejmie decyzję

Ostatnia edycja:
mama, trzymaj się cieplutko. To są bardzo trudne chwile.....
Trzeba jakoś przez to przebrnąć. Obyś jeszcze zdążyła zobaczyć się z Babcią..
Całusy!

anuszka świetnie, że lekarka nowa dodała Ci takich skrzydeł :-D, jasne, że w razie czego warto siedzieć w domu. Trzymam kciuki za stymujację i niech wszystko potoczy się swoim rytmem i doprowadzi Was do mega szczęśliwego zakończenia.
A o kamieniach to chyba jednak powinnaś powiedzieć, wiesz?

smerfeta jak to?! Już ksiądz z kolędą??? Przecież Świąt jeszcze nie było. Dziwnie tak.
Zaczęłam dziś czytać tą polecaną przez Ciebie kiedyś książkę - emma pragnie dziecka. Śmieszna taka.

Miłego wieczoru dziewczyny.

Dzień dobry!
Celta parafia duża, księży mało, stąd przyspieszona kolęda. Jednym wypadnie przed świętami, innym wypadnie po świętach.

Mama trzymaj się!

Miłego dnia Babeczki!!!

kobietki
BARDZO Wam DZIĘKUJĘ!

dziękuję za wsparcie,zrozumienie..za to ,że jesteście ...

myślę o Was ,ale nie jestem w stanie pisać.teraz żyję tym byle zdążyć do niedzieli:-(
ściskam.

reklama
mama buziaki! Trzymaj się dzielnie. Na pisanie przyjdzie jeszcze czas - tym się zupełnie nie martw.
smerfeta, a no to rzeczywiście jak taka sytuacja na parafii, to trzeba chodzić i przed i po. U nas na pewno będzie po Świętach.

Ja mam dziś kolejny średni dzień. Czekamy na te kwalifikacje i jakoś mi tak ciężko..

Do góry