reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

A ja też dziś do roboty.
Dziś muszę zostać dłużej, może nawet do północy bo mam inwentaryzację towaru a potem zamknięcie miesiąca :-( no i to wszystko po zamknięciu kawiarni.

mama
Ja też jakiś czas temu pożegnałam swoją babunie. Niestety. Też słabła w oczach. Miała rozrusznik serca, problemy z kośćmi, pod koniec jakieś hemoroidy które nie dawały jej spać. Na szczęście widziałam się z nią na kilka dni przed śmiercią (375km mam do rodzinnego miasta) a ona odeszła w domu przy mojej mamie i siostrze. Nie w szpitalu, więc też była wśród kochających ją ludzi.
3maj się kochana

Miłej soboty i weekendu Babole moje kochane.

reklama
hej ,cześć i czołem ;)

my wczoraj po pracy pojechalismy z dziecmi na Krainę lodu do kina-my i 4 małżeństw i w sumie 10 dzieci. było miło i rodzinnie.
potem pojechaliśmy do jednych z nich na chatę hahaa na żarełko ..mielismy 2 domowe grille -mięska całą masę ,sałatek i ciasta ,że hoho..a potem spontanicznie wyszła impra taneczna ,że hej..i my i dzieci i chyba wszyscy sąsiedzi wkoło ;););)

pospałam ,teraz kawkę piję i czas zacząć dzień .miłego i Was kobietki ;))

Zuzanka
jak tam u Was?
Julianka czyli Julia?

Anuszka
dzięki za wsparcie !

Celta
otwieraj okno bo na murzynka....tylko szybko bo wieje i mnie znosi hahahaaa

miłego ,spokojnego i rodzinnego dnia babeczki!

Hej Dziewczynki:)
Zabiegany tydzien miałam ,wpadłam tylko na chwile i czytałam co tam u Was!!!
My wczoraj mielismy przed ostatni kurs,bardzo fajnie było-w koncu:) Tak szybko zleciało,dotykamy juz tematów z zycia wziętych ,takze słuchałam z wypiekami na twarzy,te opowieści wiecej daja niż te sztywne wymogi,były trafne porównania o których by człowiek nawet nie pomyslał w ten sposób,tyle opowieści nam panie zaserwowały,oczywiscie wiecej tych negatywnych ale nigdy w zyciu bym nie pomyslała ze ludzie co decydują sie na adopcje ,co biorą odpowiedzialnosc za drugiego małego człowieka ,potrafi tyle krzywdy wyrzadzic dziecku,ze tak szybko sie poddają i wybieraja swoją wygode,dla mnie nie do pomyslenia.
Teraz szykuje obiadzik i niedziela minie lotem,jak zwykle:)

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE -BUZIAKI

dziewczyny ...

zgubiłam jom:-( zgubiłam ....posiałam gdzieś moją wenę :eek::shocked2:
czy Wy bierzecie jakies witaminy na wzmocnienie ..na przesilenie jesienne..
jakaś taka wypluta jestem .....

Damqelle
powitać :)

i ja się witam po weekendzie z kubkiem zielonej herbaty :-)

Zuzanka - coś mi się ulice pomyliły i jesteśmy w OA na Szkolnej. Pierwsze spotkanie było z Panią Wiolettą.

miłego dnia dziewczyny ;-)

Mama
Dużo owoców i warzyw jeść oraz czekoladę może pomoże?
Ja też tak mam!

A ja znów w drodze do pracy.
Znów mi się nie chce.
Ale mam teraz kilka wizyt u różnych lekarzy no i przygotowania do świat więc jakos ten grudzień minie mam nadzieję.
Buźka

reklama
hej dziewczyny

Iszka to i tak nie wiem gdzie ten ośrodek :no:;-)
mama05 gorąca czekolada pomaga,a weny czasem brak ,mi się zdarza co jakiś czas mieć wypruty dzień i nie mieć pomysłu w ogóle na dzień,teraz przy małej trochę zapominam ,że w ogóle jakiś dzień jest bo zaraz mi mija i nie wiem ,który jest :-:)szok:
anuszka miłej pracy kochana ,oby wszystkie ciężkie dni mijały Ci szybciej :*******
Katinka widzisz jak szybko minął kurs i zaraz po Nowym roku na wiosnę bocian przyleci :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
damgelle jak imprezka?

dziewczynki miłej i spokojnej nocki życzę :******

Do góry