cześć dziewczynki
Moja Mysza śpi ,jest tak nauczona ,że godzina 17 a Ona pada jak długa i nic nie można zrobić ,więc kąpiel ,butla i spanie
aa no i tulenie koniecznie przed spaniem (głowa wtulona między cycki :-)) no i będzie spać do 20:30 aż ją na butlę wezmę i dalej spanie ,co za koza
mama05 strasznie mi przykro ,że z babcią tak źle :-(jeszcze idą święta i taki czas gdzie chciałby się czlowiek cieszyć a może się smucić :-(mocno Cię tulę a nie przesadzasz z porą prysznicowania ??
;-)
Celta to normalne uczucia ,ja w dzień telefonu z OA byłam przerażona ,nie wiedziałam czy dobrze zrobiłam zgłaszając się do ośrodka i czy na pewno damy radę i takie tam,ale jak zobaczyłam Myszę to przeszły wszystkie bolączki ,jak się do mnie uśmiecha w środku nocy gdzie w duchu myślę ,"kurde spać mi się chce" i trzymam butlę z z mlekiem to przechodzą wszystkie bolączki i spanie również
dasz radę i to jest normalne odczucie ;-)
damgelle no wzruszyłam się z Twojej opowieści jest MEGA !!! dobrze tak pod czytać i ułożyć swoją historię ;-)
Iszka na szkolnej? kurde nie wiem My na szpitalnej mieliśmy
dobrej zabawy
kwiatuszek gratki pracy ja wychodzę z założenie ,że żadna praca nie hańbi,najważniejsze aby się lubiło co się robi ;-)
smerfeta ja wierzę,że się uda &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jeśli chodzi o opinie to Nam wystawiali pracodawcy sami i wystawili Nam bardzo fajne i takie szczere i prawdziwe
co do mieszkania to nie ma znaczenia ,też mamy znajomych co mają małe mieszkanko i czekają na dzieciątko
anuszka,Katinka buziam i ściskam
My byliśmy wczoraj u pediatry ale fajnego doktora będziemy miały z Julianką ,no po prostu jestem zadowolona,że do niego trafiłyśmy
zbadał,zważył i wszystko dobrze ,bóle mogą być od ząbków nie kolka ,pan dr powiedział ,że Mała się rozwija dobrze i jest silna jak na swój wiek ,a że jest bardzo wczesnym wcześniaczkiem to musimy jeździć na rehabilitację .Ale to My wiemy i będę dzwonić w poniedziałek się umawiać na wizyty
Przynajmniej jestem spokojniejsza aa a katarek ma od zmiany powietrza ;-)zniknie ,już w sumie znika
ja też zaraz znikam pod prysznic i może skorzystam ,że śpi mój glut to paznokcie u stópek pomaluje
Miłego wieczoru dziewczynki