reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

och mama nie zazdroszcze
wspomnienia wracają :-(
3 majcie sie ciepło

wiecie co własnie przeszukuje neta na temat woreczka żółciowego no i nie jest wesoło
jedni mówią że wycinać, inni że absolutnie nie, że tylko pozbyć się kamieni naturalnie (ale te metody nie na każdych to działa) bo po jakimś czasie odbije mi sie czkawką brak woreczka... masakra! co robić ...

reklama
anuszka - nie czytac interneta!!!
moja kolezanka miala ostatnio wycinany jajnik. po tym pol roku brania hormonow. Jak poczytala o tym w internecie to skutkow ubocznych bylo tyle ze teraz powina byc gruba, lysa baba z lupierzem, wytrzeszczem oczu, zgnitymi zebami i wszelkimi mozliwymi dysfunkcjami organizmu. Przezyla i nic jej nie jest :-D

mama - otoz to. czasem jak przyloza z grubej rury to nawet kawa tak na nogi nie stawia @;-)

No ale naprawdę,jak organizm poradzi sobie bez woreczka skoro do tej pory był mu potrzebny?
Staram się ślepo nie wierzyć w to co tam piszą ale wiesz może kilka opinii jest prawdziwych.
Dziś będę u lekarza to się dowiem.
Buziaki
Miłego
Kawę zostawiam :-*

Ostatnia edycja:
witam ..

Damqelle
jak tam-ciśnienie unormowane ;-)

Anuszka
&&& za wizyte i sensowne wieści!!

ja kończę pizzę i do pracy --> choć o 8.00 już miałam woskowanie całego bikini ..

miłego evryłer :tak::-D

reklama
Hej dziewczyny
u mnie młyn ,non stop cos sie dzieje,a najgorsze ze grafik mi sie mienia z dnia na dzien i nie moge sie ogarnąc
a dzisiaj jestem słaba jak cholera ,chyba starość mnie dopadła:(
Pozdrowionka dla WSZYSTKICH!!!!

Do góry