reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Dziewczyny wkońcu sie wyspałam,jak to czasami mało człowiekowi potrzeba do szcześćia:-D Dzisiaj mam błogie leństwo,wczoraj jeszcze jak ćma ,zrobiłam zakupy,ugotowałąm obiadzik na dzis,wysprzatałam mieszkanie i dzis LUZIK!!!!

damaqelle zazdoszcze weekendu z M ,bo mój wiecznie w pracy:( I udanej imprezki ,co jak gadam z babińcem zawsze są udane imprezki,ojj jak ja uwielbiam takie babskie spotkania:)

olusia Najlepszym sprzymierzeńcem bedzie czas w takiej sytuacji,jednym szybciej czasu zajmuje podjecie tak waznej decyzji,a inni potrzebują wiecej czasu -nic na siłe...ale bądz dobrej mysli!!!

zuzuanka julianka napewno przeszczęśliwa ze juz ma swoja mamę i tatę !!!! napewno daje wam dużo miłości tak jak wy jej:)

smerfeta O jak fajnie ,ze juz coraz blizej wizyty w Oa ,trzymam kciuki na komisji !

Dla całego GANGU:)

reklama
Przeczytalam wczoraj cały watek od deski do deski i czytając czekalam kiedy natrafie na post Zuzanki ze dostali telefon i strasznie sie ucieszylam ze on jest choc prawie na samym końcu watku
Zuzanka strasznie sie ciesze i az łza sie reci w oku ze jestescie juz razem szczęsliwi

dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie :-)

Zuzanka zazdroszczę Twojego szczęścia, mam nadzieję, że nam ten okres oczekiwania szybko minie

miłego poniedziałku dla wszystkich :-)

Poniedzialkowa kawa :-D

Ja sie weekendowo wyszalalam. Nawet sie z przyjaciolka usmialysmy ze teraz bardziej szalejemy niz za mlodych lat ;-)
No coz...jak juz sie czlowiek z tego domu wyrwie :-D

Przepraszam, że tak z krzaków wyskakuję :-)

Od poczatku watku zagladam i kibicuję Zuzance. Dlatego serdecznie Ci gratuluję Szczęścia, Waszej małej coreczki:-)
Teraz jest tu więcej takich wspaniałych mam, gotowych by dac miłość innym dzieciom. Trzymam za Was kciuki i serdecznie gartuluje siły i odwagi:-)

Zuzanka może kiedyś miniemy sie na spacerze, nawet nie wiedząc, że Ty to Ty, a ja to ja:-)

Pozdrawiam Was serdecznie:-)

cześć kobietki moje

moje dziecię śpi to wpadam coś skrobnąć bo pewnie się zaraz obudzi ;-)

kruszka to dawaj na priva gdzie mieszkasz może nie daleko mnie :tak:
damgelle to poszalałaś sobie ,dobrze czasem trzeba odciąć się od domu i obowiązków :***
Katinka cały weekend miałaś wolny??
anuszka :*****

mama05 zniknęłaś kobieto ,gdzie jesteś pracusiu??
Iszka i Ty nie długo będziesz się cieszyć szczęściem swoim :tak:
kwiatuszek bardzo dziękuję ja Ci kibicuje od początku i wiem ,że kiedyś opiszesz swoją radość z posiadania dziecka ,wierzę w To tak samo mocno jak wierzyłam,że gdzieś na NAS czeka kruszynka moja.

Celta,smerfeta
dziewczyny :****

Moja Myszka śpi od godziny ponad ,od 4 rano bidula się męczyła bo zakatarzone jesteśmy we dwie a Ona spać nie może bo na brzuszku sypia i cały nosek zawalony :wściekła/y:do tego zęby idą i wszystko na raz się zwlekło na Nią.Ja jak nakręcona chodzę w ciągu dnia ale o 19 padam jak długa ...ale warto .Trzymam kciuki dziewczyny za Was wszystkie aby jak najszybciej zakończyły się kursy i oczekiwanie na dzieciaczki :*****&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia

Hejka
Mówicie że wpadam jak po sól
:-D
No coś w tym jest.
Od kiedy zrobili te zmiany na forum mam problemy z korzystania z forum w tel a ja większość czasu z wami spędzałam właśnie na tel :-(
U mnie koniec @ więc znów nadzieja na naturalsa ;-)
Muszę się umówić na wizytę do kliniki na około 20 dc. Może coś ruszymy z tym moim ivf.
A mówiłam wam że wyniki żołnierzy mojego eM się pogorszyły . . . Smutne to :’(

Zuza
Nieprzespane noce, wychodzące zęby. Uroki macierzyństwa :-D

Pozdrawiam was gorąco Babole moje kochane!

reklama
anuszka - co ty opowiadasz. Nie ma slabych zolnierzy, sa tylko niewycwiczeni. Zalecam od rana musztre... raz..dwa...raz...dwa...
i do boju ;-) A nuz sie okaze ze ktorys bedzie wybitny i cos ci sie przylepi - czego ci serdecznie zycze :-D
olusia,smerfeta,iszka - ja tak naprawde pierwszego dzieciecia doczekalam sie dopiero po 6 latach malzenstwa. I nie wiem czy bym sie doczekala gdybysmy sie nie zdecydowali na adopcje. Kto to wie? Bo jak to mozliwe ze przez tyle lat nic, a potem sie nagle okazuje ze moge miec dzieci caly wor? Cos sie odetkalo?
zreszta, niewazne... dziecko jest dziecko - adoptowalabym jeszcze jedno :-D
zuza - buziak dla cory :-* i duzo zdrowia wam zycze. wietrz dobrze mieszkanie, mokry recznik powies na kaloryfery i oklepuj plecki zeby katarek nie splywal na oskrzela.

Ostatnia edycja:
Do góry