reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

reklama
Mój też ogląda, przegląda, czyta, ale nie komentuje tego, więc ma spokój od takich nowinek.

Mój mi co prawda nie nawija o sporcie, ale za to, o zgrozo, o swojej pracy:shocked2: Mówi mi o swoich planach badawczych, jakiś związkach (jest chemikiem) i to w taki sposób jakbym miała mu coś podpowiedzięc, a ja oczywiście nie wiem w ogóle o czym on do mnie rozmawia :eek: A ostatnio uparł się, żeby mi pokazać zdjęcia z montażu ich nowego urządzenia z laboratorium, spektro coś tam, a tych zdjęć było chyba ze 100 albo i więcej. No po prostu fascynujące były te wielkie srebrne śruby, rękawy, nakrętki itp...:sorry:

NICE noz napewno musialas byc straaaaaaaasznie ciekawa:)))
a co do sportow itp to ja mam hopla na tle pilki noznej, frnacuska liga 1, i reprezentacja FR, i nie daj czort zeby ktos mi dotknal pilota jak mecz leci bo rece wykrece przy szyi:))))))))ostatnio Lyon pokonal Lorient 4-2 i dostalismy sie do finalu:)))

heh nice czytalam twojego posta i w pewnej chwili zorientowalam sie ze czuje niedosyt bo tak malo zapamietalas o tym co twoj maz mowil :D bo mnie to akurat bardzo interesuje :D ale moge sobie wyobrazic ze kogos nie ;) to tak jak moj ciagle by ogladal wszelkie programy historyczne albo o naprawach i przerobkach samochodow to o ile na tematach historycznych zasypiam o tyle wkurza mnie jak sie tak mozna rozkrecanym samochodem cieszyc:baffled:

Ja na szczęście z M. się nigdy nie nudzę:-D.
Tak dla poprawy nastrojów :
M. na widok tej ikonki ":no:":"A co ona tym biustem tak trzęsie???"

fragment wczorajszego wieczornego dialogu:
M.-To za karę idę się umyć.
ja.- To ty się myjesz za karę?:-p:-D
M.- Kara jest dla ciebie.Jakbym się nie umył,to bym się do ciebie kleił,a tak to masz,o!:-p

A ja powiem tak ........................ ja się cieszę, że mój mąż może cały czas o muzyce mówić, o autach, czasem o sporcie, bo dla mnie pasja jest czymś ważnym. I mnie to nie interesuje wogóle, ale go słucham nie chce zabić w nim pasji i jego zainteresowań. On słucha o moich pierdołkach wyszywaniach, koniach, psach itp. I mu to nie przeszkadza i rozmawiamy o jego zainteresoawniach i moich, bo jak pisałam skoro jego albo mnie coś interesuje( a nie jest to wspólna pasja) to nie wyobrażam sobie, żeby miało być inaczej.

reklama
sariska- u nas jest podobnie:tak:.Ale nie wiem,jakbym takie ekstremum jak u Nice zniosła:-D.Może tez bym się chemią musiała zainteresować ?;-)

Do góry