reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

Tylko że u nas jest teraz jeden komp więc musimy jakoś się dzielić, a że ja lubie posiedzieć na bb to musi się chłopak sprężać ;-)
u nas jakby byl jeden komputer to byśmy się pozabijali chyba :-p:zawstydzona/y::rofl2:
Na szczescie 4 dni to nie siedzi moj z gra, bo bym chyba przez okno wypierniczyla, chociaz ogolnie nie jestem gwaltowna w zachowaniu :-D;-) No i cale szczescie, ze moj malzonek w ogole zadnych sportow w tv nie oglada, ufff!
a) ja juz jestem bliska właśnie takiej czynności jak "paszołwon przez łokno" (delikatnie powiedziawszy). U nas sportów w tv też niet, co mnie i cieszy i martwi, bo jednak od tv jest się zdecydowanie łatwiej oderwać niż od gry na komputerze :crazy:

Roxannka nie umiem sobie wyobrazić nawet co by się u nas działo jakbyśmy mieli jeden komp ;-) mamy trzy...
3 mam i ja :-)

reklama
to u nas też 3 :)
co do męża to spotrami się nie interesuję, za to lubi gry komputerowe i książki, telewizora nie mamy, ale za to komp ciągle włączony musi być :)

to u nas jest tak ze ja mam podzielnosc uwagi i ogladam mecze i siedze na bb:))) a fanka pilki noznej jestem duuuzo wieksza niz malz, F1 tez ogladamy razem i tylko rugby mnie nie interesuje bo nei wiem o co tam chodzi...

MAKUC na twoim miejscu zrobilam totalny strajk albo wydala rozkaz co ma zrobic i wyjsc z domu i jak wrocisz to to ma byc zrobione!

DZIULKA latwo powiedzieć, trudniej zrobić niestety. Na niego to nie podziała a jeżeli już to będzie miało skutek odwrotny. I tu mu się w sumie nie dziwię, bo też nie lubie jak mi ktoś rozkazuje, tym bardziej, że i ja idealna nie jestem ;-) u mojego ślubnego skutkuje tylko łagodniejsze podejście, bo atak odpiera atakiem a kolejne sprzeczki średnio nam są potrzebne.

U Nas cichsze dni, ale to dobrze bo oboje ostatnio na nerwie więc to nam tylko może pomóc.
A co do kompów to nie wyobrażam sobie mieć jednego ale z drugiej strony, może tak by było dobrze.
Każdy z Nas po godzinnej sesyjce a reszta czasu tylko dla siebie :-) hmmm

reklama
Mój k cały dzień jest w pracy wraca po 20 zamin sie umyje i zje to jest 22 obgadamy jak nam dzień minol i tyle ja idę spać a on jeszcze gra na grze:szok:chyba ze mi zależy zeby coś obejrzeć to oglądamy razem ale z regoly wole iść spać w week jak nie pracuje to razem sprzatamy zakupy gdybym pozwoliła mu grać na grze gralby 24h wiec makuc ja mu zwyczajnie zabraniam gdybym nic niemowilam to by grał i grał co innego jak Kubuś śpi niech gra a tak to ma być tatusiem a nie 15latkiem wieczory spędzamy razem juz tylko we dwoje zawsze coś wymyslimy zeby było miło i trochę nadgonic tydzień gdzie na nic niema czasu
Sport w tv.?oczywiscie szczególnie piłka można teraz to nawet oglądam jak k jest w pracy bo Bartek jest fanem:-DTez lubię piłkę ale bez przesady zeby oglądać drużyny o których pierwszy raz slysze:szok:Boks jest tez na tapecie ale sama uwielbiam F1 naszczescie nie jezdrzenie wkolko nie kreci:-p dla mnie najgorszym wrogiem będzie ps3 gdyby te gry jeszcze ciekawe były to moze tez bym pograla a to same pierdoły

Do góry