reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

nice to ja się piszę na korki do twojego małża on będzie zadowolony, że się wygadać może i ktoś go z zafascynowaniem słucha i ja skorzystam bo wiedzę będę mieć:-D a i tobie odpuści może:-D heh
makuc mój mąż też czasem mnie swoją wiedzą przeraża a raczej przeraża mnie moja niewiedza

reklama
RAGNA bez kitu :-p:laugh2: dobrze, że mój mąż trzyma się z daleka od tego co piszę na forum :rofl2:;-)

Mój też na całe moje szczęście nie czyta :-) ale jest trochę zazdrosny, w sensie że uważa że więcej wylewam z siebie na forum a w domu ciężko coś ze mnie wydobyć haha:-D

ja ma swiety spokoj bo nieraz moj malz zza ramienia stara sie czytac i zrozumiec psoty co pisze i nieraz tylko komentuje: " ja pierd..... ale zes wyprodukowala elaborat":)))

reklama
Mój nie czyta- tzn. z własnej i nieprzymuszonej woli.No,ale w ramach "dzielenia się pasjami" nieraz go zaciągam przed ekran:-D:-p,albo cos tam mu czytam na glos.
I musze powiedzieć,że całkiem nieźle się w naszych sprawach orientuje (oczywiście ja wszystkiego ,co tu się dzieje,nie powtarzam),"zna " i rozróżnia sporo z Was:tak:

Do góry