reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

Nat mój tak samo przegląda internet i mi mówi tego ten klub kupił a zobacz ta bramkę mistrzostwo swiata i tak wkolko czasem udaje ze słucham dla świętego spokoju bo wiem ze i tak nie odpuści póki mi relacji nie zda

reklama
NAT współczuję :no::eek: i mimo najszczerszych chęci nie wiem co Ci poradzić, bo ja mam w domu podobnie, tylko nie w temacie piłki nożnej ale pewnych zespołów muzycznych i gier :cool:

A mój mąż za sportem nie przepada i wiecie co - trochę nad tym ubolewam, bo takie zdrowe kibicowanie pomaga odreagować. Można sobie pokrzyczeć i pokląć, nikogo przy tym nie raniąc:p Oczywiście przesada nie jest wskazana;)

Nat dlatego ja postanowiłam jednym wpuszczać drugim wypuszczac po co sobie nerwy szargac
Ragna nie lubi sportu?wow

Ano, Wioli, nie lubi. To raczej typ intelektualisty, a ja zawsze byłam najlepsza z wf-u i sport oglądać lubię. Może nie byle jaki mecz piłkarski, ale już takie mistrzostwa, to czemu nie? No i uwielbiam sporty zimowe oglądać, choć, nie linczujcie mnie, za Justyną Kowalczyk nie przepadam.

Nat, a czy jest coś, czego on bardzo nie lubisz, a Ty wprost przeciwnie? Może zacznij mu o czymś takim nawijać, a jak będzie miał już dość i zacznie się buntować, to powiedz, że teraz może się poczuć tak, jak Ty, kiedy zadręcza Cię opowieściami z boiska.

Nat niech se chłop gada jak mu tu przyjemność sprawia ja czasem sie śmieje z niego i mówię k co mnie to obchodzi nawet niewiem o kim mówisz to on no weź posłuchaj to ciekawe:-DNo strasznie ciekawe;-)Przywykniesz:-)
Ragna ja nie lubię sportów zimowych jeszcze jak Adaś skakał to oczywiscie ja jestem fanka boksu i Tomka adamka czasem do rana śledzę zeby jakaś galę obejrzeć

Ragna dzięki, ale nie wiem czy to przejdzie. Zresztą w ogóle jakaś czepliwa się zrobiłam, ale jakoś rzeczywistość zaczęła mi się rozbiegać z wyobrażeniami...:baffled:
A mój mąż ciągle twierdzi, że jest super-hiper :shocked2:

No ni tu nasuwa się tylko tytuł tego wątku - ach te chłopy! Czasem się zastanawiam, czy oni mają mniejsze wymagania od nas, że dla nich jest super, a nas już czasem szlag trafia?
Wioli, za to mnie nigdy by nie namówił do obejrzenia gali bokserskiej. Nie lubię krwawych sportów, a sporty zimowe są 'takie czyste' - biel śniegu, pokonywanie barier... ;-)

Ragna napisalas krwawych sportów i przypomnialas mi film który oglądałam sto razy "krwawy sport" kicz straszny ale leja sie ze aż milo:-D

reklama
Dla facetów wszystko jest proste jest albo białe albo czarne jakby innych kolorów nie bylo;-)

Do góry