reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

:crazy::no: CZARODZIEJKA, NAT ja się coraz częściej zastanawiam nad tym, czy aby mojemu jakoś komputera nie zepsuc ale wtedy pewnie 3/4 czasu spędzałby próbując go naprawić :confused::nerd: jak to się mawia "każdy ma jakiegoś bzika..." szkoda tylko, że ten "bzik' jest tak absorbujący :-(

reklama
makuc, nat, czarodziejka, u nas z komputerem jest identycznie, teraz ma nową gre i najchętniej by jej nie wyłączał :no: Tylko że u nas jest teraz jeden komp więc musimy jakoś się dzielić, a że ja lubie posiedzieć na bb to musi się chłopak sprężać ;-) co nie znaczy że nie ma scysji na ten temat :crazy:

Roxannko, u nas tez byly ciagle scysje do czasu, az mi wreszcie malz netbooka sprawil. Chyba glownie w tym celu, abym sie od niego odczepila... :-p

Na szczescie 4 dni to nie siedzi moj z gra, bo bym chyba przez okno wypierniczyla, chociaz ogolnie nie jestem gwaltowna w zachowaniu :-D;-) No i cale szczescie, ze moj malzonek w ogole zadnych sportow w tv nie oglada, ufff!

Ehhh widzę że Wasi mężowie też często przed komputerem spędzają czas, u mnie niestety też. Tyle, że mój maniakiem gier nie jest ale potrafi długooo siedzieć. Czasami mnie to irytuje ale czasami ugryzę się w język za nim coś powiem. Ja też dużo czasu spędzam przed kompem ale nie wtedy kiedy jest czas dla Oliwii.
Elizabennett żadnych sportów??? To mój tylko sport... jakikolwiek by nie był, jego każdy interesuje (tak twierdzi).

Kaniu, no jest maniakiem rolek ale ze tego sportu w telewizji nie ma (nad czym malz baaardzo ubolewa) to tylko fanatycy filmiki na DVD nagrywaja i robia z nich potem takie kultowe plyty :-p Jak cos nowego wyjdzie to sie zbieraja i wszyscy ogladaja jak najlepszy thriller :-D

Ale poza tym to zupelnie nic, ja sie zwlaszcza ciesze, ze nie interesuje go bejsbol ani futbol amerykanski, bo mam na nie alergie... :crazy:

My mamy 2 kompy ale laptop się ciągle psuje, a jak sie ostatni raz popsuł tak do tej pory nie ma go kto do naprawy zanieść :baffled:

nat, mój też lubi siedziec przy kompie i mieć włączony tv na jakimś sporcie :tak: Ale ja podobnie jak kania, gryze się w język bo sama lubie sobie posiedzieć na bb a jednym okiem jakiś film albo serial w tv oglądać :-D

eliza, żadnego sportu ??? no to naprawde jakiś ewenement :-p

My mamy 2 kompy ale laptop się ciągle psuje, a jak sie ostatni raz popsuł tak do tej pory nie ma go kto do naprawy zanieść :baffled:
No widzisz, gdybyś mieszkała bliżej to by mój małż coś zaradził na Twego lapka a tak to oooo, nie ma szans. My też mamy dwa, tzn. 3 ale trzeci staruszek jest na pożyczkach.

Mój w sumie też jakoś strasznie nie gra,ale za to internet, programy komputerowe itp potrafią go zająć na kilka godzin.
Ze sportów to ogląda tylko Formułę.

kania, to może ja się z moim lapkiem wybiore w podróż, podejrzewam że taniej mnie wyjdzie taka podróż+robocizna twojego męża ;-) niż naprawa w wawie :dry: A w dodatku przyjemne z pożytecznym będzie bo z tobą herbatki bym sie napiła :-)

co mi przypomina, rysia, kiedy do wawy się wybierasz ?

reklama
Do góry