reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

strip- mój też zanim się wywlecze to młody całą klatkę zdąży obudzić, ale jakby sami zostali to podejrzewam żeby na baczność przy łóżku stali

reklama
faceta trzeba by zostawić z dzieciem samego na dwie noce. jakby podczas pierwszej wstawał w "swoim tempie" i musiał dziecia na nowo usypiać i znosić marudzenie to podczas drugiej byłby przy dzieciu szybciej niż światło ;-)

mała mi, strip tulam :****

Wiecie co, ja już nie wiem co myśleć o facetach, można stwierdzić że oni chyba w ogóle nie myślą...
Tym razem nie o moim...
Więc, spotkałam ostatnio koleżankę... pamiętałam o tym, że w lipcu ma brać ślub. A ona mówi, że nie będzie ślubu bo koleś ją zostawił. Wszystko zaplanowane, zapłacone, w maju miała mieć przymiarkę sukni ślubnej, poza tym to ON najbardziej nalegał na ślub. Nigdy się nie kłócili, i wydawało się że on jest tak strasznie za nią.
A tu nagle kretyn pół roku przed ślubem oznajmia że poznał jakąś dziewczynę, zakochał się i wyjeżdża z nią gdzieś...
Aż się poryczałam...
Jak ja mam uwierzyć w facetów, w związki, gdy co chwila słyszę takie rzeczy...

ja po ostatnich rozmowach z kolezanakami twierdze ze zadko gdzie jest kolorowo i rozowo. W szoku jestem ze w wiekszosci jest jakis naprawde powazny problem. W wiekszosci tych problemów bym odeszła bo nie umiała bym tak zyc. 50 % to zdrada, kolejne to podział kasa po 50% conajmniej jak współlokatorzy i wiele innych. ech.

strip dobrze cie rozumiem. za mna latał jeden od 20 roku zycia zeby było smiesznie miał takie same nazwisko jak ja i tylko 196. ale był takie ciepłe kluchy. bidak przezył moj 6 letni zwiazek i dalej go nie mogłam za swojego mena. poznał dziewczyne, zareczył sie i dalej był chetny. od roku mu wreszcie mineło i wogole przestał sie odzywac

to ja mam do tej pory jednego fana od 17 roku zycia 11 lat starszy byl hehehe wsrod kolezanek rispekte mialam :D hahaha
slub brac chcial, wogole rozne takie. teraz tez pisze i mowi, ze mnie kocha:D

reklama
Natolin to fakt

Strip ja tez miałam w wieku 17 lat 11 lat starszego. On chciał bardzo a ja generalnie jak głupia 17 latka chciałam bo mi imponował ze taki dorosły, starszy, niezalezny, własna firma, samochod dostałam na 18 którego nie przyjełam bo nie traktowałam go na powaznie. w wieku 20 lat mnie zaciagnałdo salonu sukien suknych. udałam ze musze ochłonac i wyszłam na powietrze a ze podjechał autobus to wsiadłam ;-). I tak sie nasza znajomosc skonczyła. zaraz poznałam moja pierwsza wielka miłosc i zleciało 6 lat.

Do góry