reklama
Nieeeee, tylko nie on Ethan Hawke jest jedyny w swoim rodzaju i uwielbiam go w filmie "Wielkie nadzieje".Moni, on mi przypomina trochę tego naszego polskiego Ciachorowskiego co w "Majce" grał.
LUTY MAŁGOŚ
Fanka BB :)
ja też z tych banalnych i choć mam juz gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubo po 18-tce to jako fanka Sagi Zmierz ubóstwiam Pattinsona (ale tylko z I części Sagi)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dorisday2512
Co do Pitta to koniecznie nieogolony...i ze zwichrzonymi włosami
ja uwielbiam jak facet ma lekki zarost ,jak jest gładziutko to dla mnie jest bleee, musi drapać mój M. nienawidzi sie golić więc sie świetnie dobraliśmy
tak tak tak.... lekki zarost :-) taki 3-dniowy... mmmmm
tylko nie zarośnięty jak święty Mikołaj :-/ , bo swojego czasu nawet Pitt tak sie zapuscil i wtedy to nawet jego patykiem bym nie tknęła
Ida Sierpniowa
doris, czy taki przystojniak zabójczy z mojego M to ja nie wiem)) de gustibus non est disputandum)))))) dla mnie jest the best i żaden inny mnie nie interere;P ale mu tego nie przeczytam bo się za pewnie poczuje;PPP
a tak ogólnie to nie lubię takich "przesłodzonych przystojniaczków". a Małaszyńskiego pokochałam jako Karolka w "Ciachu"!!!!!!!!!!boski był)))))))))))
a tak ogólnie to nie lubię takich "przesłodzonych przystojniaczków". a Małaszyńskiego pokochałam jako Karolka w "Ciachu"!!!!!!!!!!boski był)))))))))))
LUTY MAŁGOŚ
i tekst Karolaka: "kiedyś to miałem takie bujne życie erotyczne że po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzili na papierosa!" jak pierwszy raz to oglądaliśmy to sikaliśmy ze śmiechu.doris Małaszyńskiego pokochałam jako Karolka w "Ciachu"!!!!!!!!!!boski był)))))))))))
nice-girl
A ja nie lubię zarośniętych facetów. Tzn taki zadbany mały zarost ok - ale na zdjęciu do popatrzenia a nie do przytulania. Nienawidzę jak mnie coś drapie po twarzy - może mam po prostu za wrażliwą skórę ;-) A ja jestem fanką Pierce'a Brosnana - uwielbiam go w filmie 'Afera Thomasa Crowna', jest w nim genialny i polecam do obejrzenia. I nie chodzi mi o sam wygląd tylko o sposób bycia, gestykulację itp - mniam
Jejku chyba zaraz obejrzę sobie ten film po raz enty A miałam iść spać...
Jejku chyba zaraz obejrzę sobie ten film po raz enty A miałam iść spać...
Efa
A mnie się podoba Vin Diesel
dawidowe
ja też z tych banalnych i choć mam juz gruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuubo po 18-tce to jako fanka Sagi Zmierz ubóstwiam Pattinsona (ale tylko z I części Sagi)
A ja jestem fanka sagi zmierzch ale tylko ksiazek i ewnetualnie pierwszej czesci filmu. A co do meskosci to odwiecznie George Clooney ;-)
reklama
LUTY MAŁGOŚ
no ja tez książek ( wstyd się przyznać ile razy czytałam) i 1 części. A Intruza czytałaś?A ja jestem fanka sagi zmierzch ale tylko ksiazek i ewnetualnie pierwszej czesci filmu. A co do meskosci to odwiecznie George Clooney ;-)