reklama
M
Mona6061
Gość
ehhh az ryczec sie chce czytajac te opowiesci.Kurcze ze zycie nigdy nie toczy sie w 100% tak jakbysmy tego chcieli,zawsze sa jakies przeszkody...ale najwazniejsze oby w koncu przyszedl czas na szczescie,czasami po wielu latach,cierpieniach i lzach ale trafic na ta jedyna wyjatkowa osobe!!
Ja swojego bylego zwiazku nie bede tutaj opisywala bo szkoda slow na drania!!!
O nas tak w skrocie....z moim mezusiem poznalismy sie przez GG przez przypadek i tak od slowa do slowa pisalismy ze soba(od maja)w grudniu przyjechal do pl spotkalismy sie i tak juz od tamtej pory jestesmy razem,w czerwcu 2010 sie zareczylismy a teraz w styczniu wzielismy slub(narazie tylko cywilny,koscielny w przyszlym roku)jest najwspanialszym czlowiekiem na swiecie,przy nim jestem szczesliwa,Kocham i wiem ze tym razem jestem tez Kochana zycie jednak moze byc piekne jak sie trafi na ta jedna -jedyna osobke na swiecie!!! ) i oby tak bylo do konca naszych dni
Ja swojego bylego zwiazku nie bede tutaj opisywala bo szkoda slow na drania!!!
O nas tak w skrocie....z moim mezusiem poznalismy sie przez GG przez przypadek i tak od slowa do slowa pisalismy ze soba(od maja)w grudniu przyjechal do pl spotkalismy sie i tak juz od tamtej pory jestesmy razem,w czerwcu 2010 sie zareczylismy a teraz w styczniu wzielismy slub(narazie tylko cywilny,koscielny w przyszlym roku)jest najwspanialszym czlowiekiem na swiecie,przy nim jestem szczesliwa,Kocham i wiem ze tym razem jestem tez Kochana zycie jednak moze byc piekne jak sie trafi na ta jedna -jedyna osobke na swiecie!!! ) i oby tak bylo do konca naszych dni
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
No, z mojego życia to by filmu nie było - a jeśli juz coś to taki, z którego ludzie wychodzą z kina Nuudddaaa!!! Ale jakoś mi to nie przeszkadza
nic sie nie martw, dla potrzeb filmu coś by się podkolorowało np. romans z Bradem Pittem, porwanie przez Johnnego Deppa
dorisday2512
Fanka BB :)
u mnie Dwayne Johnson .... ohhh jaki on boski
Ida Sierpniowa
heh, a ja nie mam swojego typu kiedyś bardzo podobał mi się Dermott Mullroney (nawet nie wiem czy dobrze pisownię nazwiska pamiętam) a teraz to już w ogóle bez szału. lubię wielu aktorów ale mojego męża żaden nie pobije
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
reklama
dorisday2512
Ala az mi sie cieplo zrobilo .... piekny jest . Podzielimy sie , jasne ze tak. taki gosc da rade nam obu !!!