reklama
dragonfly.ks
Fanka BB :)
z moim mniejszy porblem bo nie kuma polskiego tzn tak mysle
U mnie jest podobnie
dorisday2512
Fanka BB :)
dobranocka
podwójna październikówka!
U mnie faceci dzielą się na dwie kategorie: Mój M. i cała reszta. Jak jakiś facet odwazy się smalić cholewki do mnie, to mu odpowiadam, że może się dowartościować, bo dla mnie jest w tej samej kategorii z Bradem Pittem :-) Ale i tak daleko mu do mojego M. To działa.
Mam Cię))A pediatra?;PU mnie faceci dzielą się na dwie kategorie: Mój M. i cała reszta. Jak jakiś facet odwazy się smalić cholewki do mnie, to mu odpowiadam, że może się dowartościować, bo dla mnie jest w tej samej kategorii z Bradem Pittem :-) Ale i tak daleko mu do mojego M. To działa.
Rzutka,w "Fight club" czy "Przekręcie" Pitt nie był aż taki gładziutki.
Ostatnia edycja:
dobranocka
podwójna październikówka!
Eeeeee... no pediatra w tej drugiej grupie :-) Co nie znaczy że nie jest seksowny jak diabli )))
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Co do Pitta to koniecznie nieogolony...i ze zwichrzonymi włosami
ja uwielbiam jak facet ma lekki zarost ,jak jest gładziutko to dla mnie jest bleee, musi drapać mój M. nienawidzi sie golić więc sie świetnie dobraliśmy
ja uwielbiam jak facet ma lekki zarost ,jak jest gładziutko to dla mnie jest bleee, musi drapać mój M. nienawidzi sie golić więc sie świetnie dobraliśmy
Tylko jeszcze nie każdemu ten zarost pasuje niestety :-(
Ja lubię zarośniętych, ale mój wygląda wtedy fatalnie niestety. Ech, no jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;-)
A np Colin Farrell zarośnięty, a wogóle mi się nie podoba. Jego to ogólnie średnio lubię.
Ja lubię zarośniętych, ale mój wygląda wtedy fatalnie niestety. Ech, no jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma ;-)
A np Colin Farrell zarośnięty, a wogóle mi się nie podoba. Jego to ogólnie średnio lubię.
reklama