reklama
Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
kasis, nie myśl o życiu po rozwodzie, tylko o tym że miłość wiele potrafi przetrwać!!! a jak nie potrafi to ... może to nie miłość?
sariska, gratuluję że udało Wam się w sobie odnaleźć bratnie dusze i że do tej pory umiecie tak tą miłość pielęgnować!!!
sariska, gratuluję że udało Wam się w sobie odnaleźć bratnie dusze i że do tej pory umiecie tak tą miłość pielęgnować!!!
Ida Sierpniowa
oby to co pokaże było piękne))))))))))))))))
natolin
dobrze to ujęłaś!kasis, nie myśl o życiu po rozwodzie, tylko o tym że miłość wiele potrafi przetrwać!!! a jak nie potrafi to ... może to nie miłość?
frecklis
Zaciekawiona BB
Dziulka, Doris, Happybeti normalnie się wzruszyłam... W sumie to wasze przeżycia są świetnym materiałem na film - taki z serii "Okruch życia" Tak jakoś ja Was czytałam to mi przyszedł na myśl polski film: "Plac Zbawiciela" - też taki prawdziwy i wzruszający.
Frecklis ,myśle,że nie tylko nasze.Historia każdej z nas jest na pewno wyjątkowa ,tylko nie wszystkie je opisałyśmy.A ciągnąc dalej Twoją myśl- juz widzę serial "Październikowe ...",kazdy odcinek o innej z nas...hehe,to by było dopiero.Każda historia inna,a BB jako klamra spinająca wszystko...O,Alicja zdradziła sie,że pisze scenariusze.
reklama
frecklis
Zaciekawiona BB
Frecklis ,myśle,że nie tylko nasze.Historia każdej z nas jest na pewno wyjątkowa ,tylko nie wszystkie je opisałyśmy.
No, z mojego życia to by filmu nie było - a jeśli juz coś to taki, z którego ludzie wychodzą z kina Nuudddaaa!!! Ale jakoś mi to nie przeszkadza