reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach te chłopyyyy!!!!!!

dziekuje Happi wiesz nie do końca bez przeszkód. Jak wspoamniałam wzloty i upadki były, ale na szczęście udaje nam się być razem.... I mam nadzieje, ze tak juz bedzie....
I wszystkim tego zycze :)

reklama
piękne historie opowiedziałyście, człowiek w takich chwilach wierzy ,że jest zycie po rozwodzie.

kasis, nie myśl o życiu po rozwodzie, tylko o tym że miłość wiele potrafi przetrwać!!! a jak nie potrafi to ... może to nie miłość?

sariska, gratuluję że udało Wam się w sobie odnaleźć bratnie dusze i że do tej pory umiecie tak tą miłość pielęgnować!!!

Dziulka, Doris, Happybeti normalnie się wzruszyłam... W sumie to wasze przeżycia są świetnym materiałem na film - taki z serii "Okruch życia" Tak jakoś ja Was czytałam to mi przyszedł na myśl polski film: "Plac Zbawiciela" - też taki prawdziwy i wzruszający.

Frecklis ,myśle,że nie tylko nasze.Historia każdej z nas jest na pewno wyjątkowa ,tylko nie wszystkie je opisałyśmy:).A ciągnąc dalej Twoją myśl- juz widzę serial "Październikowe ...",kazdy odcinek o innej z nas...hehe,to by było dopiero:).Każda historia inna,a BB jako klamra spinająca wszystko...O,Alicja zdradziła sie,że pisze scenariusze:).

reklama
Frecklis ,myśle,że nie tylko nasze.Historia każdej z nas jest na pewno wyjątkowa ,tylko nie wszystkie je opisałyśmy:).

No, z mojego życia to by filmu nie było - a jeśli juz coś to taki, z którego ludzie wychodzą z kina :-D Nuudddaaa!!! Ale jakoś mi to nie przeszkadza:tak:

Do góry