reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
U nas tez postępy - Misiak zasypia o 20 po kąpieli i amciu. Potem się budzi o 24 a następnie koło 5-6. Wcześniej miał problemy ze snem, tzn do godziny 24 budził się co godzinę, pół... Miejmy nadzieję, że już będzie teraz tylko lepiej :-)

czesc a u nas skonczylo sie same zasypianie w lozeczku:(((Majak od tygodnia nie chce wcale w nim zasypiac:((( nie wiem czym jest to spowodowane. A dzis jak tylko weszlam z nia do pokoju to zaczela plakac w nieboglosy:(( Mam nadzieje ze niedlugo wszystko wroci do normy:)

Victor chyba wraca do normy ze spaniem,wieczorem zasna po kapieli przypomnial sobie ze trzeba zjesc o 20.30 a potem pobudka o 4.00
wyspalam sie wreszcie troche :-D

Jak miło znowu móc pospać jak inni ludzie, Niuniuś dzisiaj spał od 19 do 6 rano, jestem wypoczęta, wyspana, mam dobry humor i dużo energii do pracy, oby weszło spanie w krew naszym dzieciom :-)

Witam was dziewczynki u nas nie ma problemu ze spaniem.Dominika zasypia już o 20 lub przed 21 i śpi do 8 lub 9 rana.Nie ma juz tego że zasypia około 23 i śpi do 11 w połódnie.Obie jesteśmy z tego zadowolone bo mamy dłuższy dzień.Niż spałyśmy do 11 czy 12.

Rybciu czesc! Dlugo Cie nie bylo...fajnie ze ze snem u was w porzasasiu no i ze obydwie jestescie z takiego planu dnia zadowolone:-)

reklama
Wiem wiem że długo mnie nie było ale nie mam jak teraz zaglądać do was.A jeszcze troche to wyprowadzam się od rodziców to już wogóle nie będe mieć styczności z netem.Chyba że uda nam się założyć na nowym mieszkanku.

Do góry