reklama
Kasia178
Fanka BB :)
Oliwka- witaj w naszym gronie :laugh: Luteiny nigdy nie brałam więc pomóc Ci nie mogę.
Basiu- robię co mogę, żeby komp był naprawiony, ale to zależy od mojego mężczyzny, a on nigdy nie ma czasu a w święta mu się nie chciało siedzieć i formatować kompa ale tu akurat mu wybaczam, bo mną się zajmował
Pozdrawiam serdecznie
Basiu- robię co mogę, żeby komp był naprawiony, ale to zależy od mojego mężczyzny, a on nigdy nie ma czasu a w święta mu się nie chciało siedzieć i formatować kompa ale tu akurat mu wybaczam, bo mną się zajmował
Pozdrawiam serdecznie
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Hej Kasia! Trzymam Cięza słowo co do przenosin na forum styczniowych mam.... Basieńko! Bardzo się cieszę! Odliczaj, odliczaj na styczniowym forum dużo jest miejsca. Witaj u nas Oliwka! O Luteinie niewiele Ci powiem bo mam ją zacząć brać dopiero w tym cyklu i obawiam sięjak siępo tym poczuję więc daj znać o wszystkim co o niej wiesz... ;D
Kasia178
Witajcie Drogie Panie :laugh: :laugh: :laugh:
Margolis, widzę, że optymizm wraca- tak trzymaj :laugh: :laugh: :laugh: Styczeń na nas czeka
Basieńka, już niedługo wracam na gg ;D ;D ;D Zarezerwuj dla mnie wieczory
Majeczka, co u Ciebie? Przesyłam buziaki :-*, trzymam kciukasy. Mnie już piersi jakby mniej bolą, niestety ale i tak mam nadzieję :
Cała reszta dziewczyn: co tam u Was?
pozdrawiam i ściskam bardzo mocno
Kasia
Margolis, widzę, że optymizm wraca- tak trzymaj :laugh: :laugh: :laugh: Styczeń na nas czeka
Basieńka, już niedługo wracam na gg ;D ;D ;D Zarezerwuj dla mnie wieczory
Majeczka, co u Ciebie? Przesyłam buziaki :-*, trzymam kciukasy. Mnie już piersi jakby mniej bolą, niestety ale i tak mam nadzieję :
Cała reszta dziewczyn: co tam u Was?
pozdrawiam i ściskam bardzo mocno
Kasia
Kasia178
Hej Dziewczyny
trzymajcie się wszystkie i myślcie pozytywnie. Wiara cuda czyni, a ja wierzę, że niedługo będziemy mieć śliczne fasolki w naszych brzusiach :
Jak ktoś doła ma, niech szybko na BB zawita ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Całuski :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
trzymajcie się wszystkie i myślcie pozytywnie. Wiara cuda czyni, a ja wierzę, że niedługo będziemy mieć śliczne fasolki w naszych brzusiach :
Jak ktoś doła ma, niech szybko na BB zawita ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Całuski :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
reklama