reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Moje kochane laseczki,świetna ta stronka.Biorę luteinę to 16 dzien cyklu,bpli mnie podbrzusze i niewielkie plamienie czy to coś niepokojącego?

reklama
Oliwka- witaj w naszym gronie :laugh: Luteiny nigdy nie brałam więc pomóc Ci nie mogę.
Basiu- robię co mogę, żeby komp był naprawiony, ale to zależy od mojego mężczyzny, a on nigdy nie ma czasu :mad: :mad: :mad: a w święta mu się nie chciało siedzieć i formatować kompa :( ale tu akurat mu wybaczam, bo mną się zajmował ;)

Pozdrawiam serdecznie :D

Hej Kasia! Trzymam Cięza słowo co do przenosin na forum styczniowych mam.... Basieńko! Bardzo się cieszę! Odliczaj, odliczaj na styczniowym forum dużo jest miejsca. ;) Witaj u nas Oliwka! O Luteinie niewiele Ci powiem bo mam ją zacząć brać dopiero w tym cyklu i obawiam sięjak siępo tym poczuję więc daj znać o wszystkim co o niej wiesz... :) ;D

Witajcie Drogie Panie :laugh: :laugh: :laugh:

Margolis, widzę, że optymizm wraca- tak trzymaj :laugh: :laugh: :laugh: Styczeń na nas czeka ;)
Basieńka, już niedługo wracam na gg ;D ;D ;D Zarezerwuj dla mnie wieczory ;)
Majeczka, co u Ciebie? Przesyłam buziaki :-*, trzymam kciukasy. Mnie już piersi jakby mniej bolą, niestety :( ale i tak mam nadzieję ::)
Cała reszta dziewczyn: co tam u Was?

pozdrawiam i ściskam bardzo mocno :D

Kasia

Super optymizm dziewczyny to najważniejsze.Może ktoś mi doda otuchy ,biore te hormoniska i wariuję.Trzymam kciuki za wszystkie starające. ;DPozdro

Margolis słonko ta luteina musi nam dać piękną owulacyjke,mam po niej doła,wczoraj plamiłam,dziś boli brzuś.sama niewiem co dalej,ale łeb do góry wiara czyni cuda i rozdaje fasolunie. :laugh:

Tak trzymajmy! ;D Trochę mnie jednak zestresowałaś tym złym samopoczuciem, bo ja jakoś w pierwszych dniach jak mam zacząć brać tz. gdzieś ok 18 kwietnia mam egzamin, więc może być niewesoło... Ale trzeba mieć nadzieję?! :laugh:

Hej Dziewczyny :)

trzymajcie się wszystkie i myślcie pozytywnie. Wiara cuda czyni, a ja wierzę, że niedługo będziemy mieć śliczne fasolki w naszych brzusiach ::)
Jak ktoś doła ma, niech szybko na BB zawita ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Całuski :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Dziś jest o niebo lepiej , brzuś nie boli za to kłujące mam cycuszki i dużo śluziku.Może ......?ale to chyba za wczwśnie.Margolis o egzamin się nie martw ,bo Ty już masz powera!Całuski Oliwka :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Dzięki Oliwka! Mam nadzieję, że kwiecień okaże się tym właśnie miesiącem! Ja jeszcze czekam na @, żeby zacząć odliczanie. Mam nadzieję, że szybko się zacznie i w tym miesiącu mi się uda! ;)

Do góry