reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć dziewczyny w temacie "mam małe szanse na drugą dzidzie" napisałam naszym "sąsiadkom "
.zestaw ziół które podobno mogą pomóc zajść w ciąże,które znalazłam na innym forum -jeśli którąś z Was to interesuje to podałam tam cały przepis.Pozdrawiam.

reklama
Hej napisałam coś o tym na forum o którym pisze Lana, więc i tu powtórzę, że z ziołami trzeba uważać gdzieś o dziurawcu znalazłam to "Hypericum perforatum (dziurawiec zwyczajny)-obniza plodnosc, w duzych dozach badz stosowany przez dluzszy czas moze doprowadzic do nieodwracalnych zmian. Powoduje zaburzenia produkcji spermy i znieksztalcenia budowy plemnikow." Jak ktoś chce to prześlę cały artykuł o ziołach w interesującym nas aspekcie tylko podajcie maile. :laugh:

Zgadzam się ,że z ziołami jak i lekami należy uważać ,ale ten zestaw podał lekarz ginekolog.Podobno to pomaga w większej płodności i udroznieniu jajników.Przeczytałam o tym na forum "TWÓJ BOCIAN" czy "BOCIAN"jest tam dużo podobnych tematów.Niech nikt mnie żle nie zrozumie nie namawiam nikogo do zażywania tych ziół,poniewaz sama jeszcze nie wiem czy się na nie skuszę[chyba ,że przez kila kolejnych cykli nic mi nie wyjdzie z upragnioną fasolką] -chciałam się tylko z Wami podzielić tą zdobytą informacją i przeczytać Wasze opinie na ten temat.ŻYCZĘ nam wszystkim,aby bez żadnych dodatkowych "środków"doszło do szczęśliwego zafasolkowania.POWODZENIA :laugh:

Dziewczynki..
Po raz pierwszy, w tym cyklu robilam testy owulacyjne i po raz pierwszy mierzylam tempke...Jakie to niesamowite uczucie zobaczyc 2 kreseczki chocby na tym owulacyjnym..;-) noi i tempka w gore...;-)))) mmmm jak fajnie...Do tej pory myslalam ze nie mam owulacji albo miewam baaardzo rzadko...Wiec wczoraj slaba a dzis bardzo wyrazna krecha dala mi nowa nadzieje... Chociaz sluzik nie jest taki jaki bym sobie wymarzyla bo bralam wczesniej globulki..;-( No ale wczoraj przytulanko dzisiaj przytulanko i ...zobaczymy....trzymajcie kciuki!!!

LANA - wiesiolek jest na ladny sluzik a wlasciwie na zwiekszenie jego ilosci zwlaszcza w tych plodnych dniach..bierze sie od poczatku cyklu do owulacji.

Basiu nie zalamuj sie bedzie dobrze trzymam kciuki!
Miska bardzo ladnie to napisalas..;-))) trzeba myslec pozytywnie, chociaz to nielatwe...

Pozdrawiam zycze wiosennego zafasolkowania ;-))

Majeczka! Trzymam kciuki! Obyś przetarła szlak a my za Tobą w rządku ;)!
Powodzenia!U mnie chyba nic z tego nie będzie najpierw mąż był chory a teraz mnie dopadło przeziębienie... Beznadzieja totalna

Margolis nie martw się,u mnie w tym miesiącu też odpada .Mąż własnie wrócił ze szpitala po operacji,nafaszerowali go lekami i dajemy sobie spokój w tym miesiącu z dzidzią ,bo boimy się ,że przez te leki jeszcze było by coś nie tak.

reklama
Hej dziewczynki

mam pytanie bo sie troche martwie...;-( mija dzis 4 dzien od pozytywnego testu owulacyjnego. Oczywiscie bylo przytulanko i przed i w trakcie i po owulacji .Tak na wszelki wypadek. Dzis mija ten 4 dzien od najwyrazniejszej 2 kreseczki testu i zobaczylam dzis rano malenka kropelke krwi na bieliznie... czy mam sie martwic???/ Moze to cos zlego ? wczoraj wieczorem wzielam luteine dopochwowa moze to od tego a moze mam to jednak cos wspolnego z ciaza???? chociaz na plamienie implantacyjne to chyba jeszcze za wczesnie..;-(((
pomozcie prosze....
pozdrawiam

Do góry