reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Kochana DreamsAboutBaby!!

Witaj wśród nas :) Nie załamuj się, my z mężem staramy się już prawie 3 lata o Dzidzię bo dwóch ginekologów- konowałów nie wykryło u mnie klasycznego przypadka policystycznych jajników i w porę nie leczyłam :mad: . teraz się leczę i mam nadzieję, że się w koncu uda. dziś się za to modlilam w Wadowicach, Krakowie i wielu innych miejscach i mam nadzieję, że to zostanie wysłuchane :angel: :angel: :angel:. modliłam sie za nas wszystkie- tzn. za wszystkie starajace się. Nie martw się, bedzie dobrze, w końcu się uda. Teraz masz nas, a dziewczyny z BB to naprawdę niezła grupa terapeutyczna ;), wiem co mowię- też miewam doły i załamki. Trzymaj się ciepło!
Pozdrawiam :)

reklama
Witamy cieplutko i serdecznie DreamsAboutBaby -fajnie ,że do Nas dołączyłaś- w grupie zawsze rażniej.Trzymam w kciuki abyś szybciutko zafasolkowała :D

Dzięki dziewczyny! Jesteście super! Ale wydaje mi się, że gdybyście wiedziały, że mam dopiero 19 lat zmieniłybyście zdanie. Byłam juz na jednym forum, gdzie wyzwano mnie od idiotek, i tym podobne epitety były używane pod moim adresem. Nie czułam się tam dobrze więc poszukałam innego forum i znalazłam Was. Nie wiem jak zareagujecie ale mam nadzieje, że to Was do mnie nie zniechęci. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia :*

Hej Dreams...; mogę w skrócie? To,że masz 19 lat nie przeszkadza w tym abyś była dojrzała psychicznie aby mieć dziecko, jak komuś to przeszkadza to jego problem. To jest wyłącznie wasza decyzja-nikogo innego. Mam nadzieję, że masz stuprocentową pewność, bo ja w twoim wieku robilam wszystko aby nie zajść w ciążę. Zaczynałam studia i @mi się opóźniła o 2 msc myślałam że oszaleję-matka chyba by mnie z domu wywaliła-a co ze studiami, dopiero początek, chciałam sie pobawić, nie mielibyśmy środków do życia0byłoby trudno. Ale jeżeli wam się układa, możecie sobie i dzidzi zapewnić byt i miłość przede wszystkim to nie widzę przeciwności. Gratuluje dojrzałości i powodzenia z "fasolką"

DreamsAboutBaby-do licha z innymi!!Tak jak licz na siebie, tak i życie sama sobie ukladaj!!Ja tez jestem młoda i wiele sie nasłuchałam.."za młodo"-"za wcześnie"....a to mi jest czego pozazdroscic i to ja jestem szczęśliwa, bo to moje życie!Mogą zachwiać.., bo i mi ładujac sie z butami w życie..potrafili namieszac..ale mam oparcie w bliskich, a dzieki nim ..coraz pewniej..śmielej idę "dalej"..Tak myśl i nie daj sie innym!
Nie ma recepty na szczeście, nie ma na zycie i nie ma za młodo..za wczesnie..co jest pojeciem względnym!
Zostań z nami- tu kazda nowa osóbka to dodatkowa energia:) 8)!!Trzymaj się ciepluchno!!

Dreams... (czy ja też mogę w skrócie? Tak łatwiej...) nie przejmuj się opiniami innych ludzi. Od kiedy to wiek świadczy o dojrzałości? To raczej ci inni są mało dojrzali!! To Wasza i tylko Wasza decyzja i najważniejsze, żebyście Wy byli jej pewni i dzięki temu szczęśliwi. My z radością Cię gościmy wśród nas :)
Pozdrawiam wszystkie starające!!

DREAMSABOUTBABY- powtórze to samo co kolerzanki -do licha z innymi!!!To Twoje życie i Twoje decyzje. My bardzo serdecznie witamy Ciebie w naszy gronie :D Pozdrawiam Was wszystkie drogie kolerzanki"starające się" ;D

Dreams... rzeczywiście jesteś jeszcze młodziutka, ale lepiej teraz mieć dzidzię  jeżeli oboje tego chcecie niż czekać tak jak ja w porównaniu z tobą "stara dupa jestem". Za wcześnie źle, za późno "żle" no to kiedy będzie dobrze? :laugh:

Myślę, że każda wasza przemyślana  decyzja podjęta samodzielnie, bez ingerencji innych osób będzie trafna - tak więc życzę ci owocnych igraszek :laugh: :laugh:.

reklama
Jesteście naprawdę kochane!
Myślę, że teraz jest właśnie czas na dzidzię. Mój facet też tak myśli. Wiadomo jak każdy nie mamy za dużo kasy, ale facet pracuje, mamy naprawdę cudownych rodziców, którzy powiedzieli, że nam pomogą, mamy gdzie mieszkać. Chcę urodzić dziecko, odchować je trochę i potem pójść na studia i szukać pracy. Z resztą nie wiem jak to będzie, ale wiem jedno: jak nie teraz to kiedy? Oboje kochamy dzieci i chcemy mieć własne. Wczoraj spotkałam się z koleżanką. Jest w moim wieku i już ma ponad roczną córeczkę, mówię Wam jakie to dziecko jest kochane. Narazie mogę sobie tylko popatrzeć i ewentualnie ponosić na rękach, ale już niedługo będę mieć swoje, nie dam za wygraną ;) Starania trwają więc kiedyś musi fasolka zakiełkować :) Aha mam pytanie: ostatnio gin. przepisała mi Luteine i jakoś dziwinie mam to zażywać, czytałam, że wiele z Was też ją bierze, jak musicie to brać ? Pozdrawiam !

Do góry