reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Oj Ty grozna dzisiaj... lepiej chyba zejsci Ci z drogi ;-) Czyli zywot jednej malutenkiej myszki dzis jest zagrozony....

Nie tyle zagrożony, ile przesądzony:wściekła/y:
Mogła nie robić rozpierduchy w nocy, to by sobie żyła jeszcze długo i szczęśliwie:laugh2: Nażarła sie w nocy i teraz sobie śpi smacznie, bo jej nie słysze... Oj bidulka, nawet niewie co ją czeka...:laugh2: :-D :laugh2:

reklama
Hej, hej!!!

Belka, GRATULACJE!!!
Ataata! Nie znęcaj się nad biedną myszką! ;-) Jej się poprostu podoba u Ciebie. Chciała sobie fajnie mieszkanko urządzić, a Ty ją wyganiasz! Ale jestes niegościnna! :-D

witam!
postanowiłam dołączyć do waszego grona, bo jest mi jakoś nie najlepiej, nie wiem czy to pogoda za oknem, czy tez to, że tak bardzo pragniemy dziecka i jak na razie trzy podejścia nietrafione( aktualnie w trakcie czwartego)...a może to widmo zbliżającej sie trzydziestki...i pustego pokoju dla maluszka..no i muszę przyznać, że cierpliwości już trochę mi brakuje...

Hej, hej!!!
Ataata! Nie znęcaj się nad biedną myszką! ;-) Jej się poprostu podoba u Ciebie. Chciała sobie fajnie mieszkanko urządzić, a Ty ją wyganiasz! Ale jestes niegościnna! :-D

Ewitko biedna mi myszka!!! Jak by ci taki porządeczeka zrobiła to też byś miałą jej dość:tak: Ja jej mieszkanko urządze pod moimi meblami!!!
O mam pomysł... skoro ja jestem taka niegościnna, to złapie ją do tej humanitarnej i podeśle ją Tobie...:laugh2: Myśle, że u Ciebie też jej sie spodoba...Co?? Co Ty na to???:laugh2: :-D ;-) haha

Izeńka ciesze sie że wpadłaś:-) Nie załamkuj sie, 3 podejścia to jeszcze nie dużo..:baffled: niekture laseczki sie tu starają już duuużo dłużej...:baffled: :sick: Jakoś sie tu wspieramy, żeby sie nie podłamać... Także główka do góry, napewno sie w końcu uda:tak: Trzymam mocno kciukasy za Twoje II kreseczki w tym cyklu:tak: A kiedy testujesz?? Bo nie masz suwaczka... więc niewiem kiedy kciuki najmocniej zaciskac:-) ;-)
Ups :/ masz suwaczek, dopiero teraz zauważyłam... :)

Ataata! Nie stresuj się niepotrzebnie!:laugh2: Żartowałam z ta myszką. Ja generalnie nie lubię takich stworzonek. Pieski, kotki - jak najbardziej, ale takie myszkowate to nie dla mnie. Na szczęście mieszkam w bloku (3 piętro), więc mam nadzieję, że u mnie nie zagoszczą takie zwierzątka. Jednak moi rodzice mieszkają na wsi i znam ten problem. Oni też czasami mają takich nieproszonych gości.:-D

ewitko ależ ja sie wcale nie stresuje:laugh2: :-D ;-)
Już mi nerwy przeszły, wysypałam jej znowu trutke, już małpa zeżarła troszke, a teraz ide po łapke i ..... To będzie jej koniec:laugh2:

A wogóle mi sie w głowie kręci coraz bardziej...:baffled: dziś to już od samego rana...:baffled: Ide w końcu do tego sklepu, nakupuje sobie owocki, soki i takie tam, a potem sie kłade, bo niewiem co sie dzieje, wszystko mi przed oczami wiruje i sie rozmazuje:sick: :-(

reklama
Do góry