reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ataata nieraz to az mi glupio ze ja taki pasozyt... zreszt nie tylko w sieta bo jak w niedziele mam lenia to tez mysle do kogo by na obiad sie udac - az mi wstyd... no ale coz... dobrze ze mam duza rodzinke :laugh2: :-p
A jak tam walka w Toim potworem? Mam nadzieje ze tej nocy kolderki z Was nie sciagnie - bo zimno ma byc... ;-)

Zycze wszystkim dobrej nocki, mykam do spanka... papapa

reklama
hehe wagnies ja jej kouderke zciągne!! Szkodnik chyba nie żyje bo coś cicho siedzi cały dzień... Jutro szafke rozkręce i ja wyjme jak coś , a pozatym ona ma tam chyba chotel**** gwiazdkowy, tyle śmieci tam naznosiła, widze bo mam szpare dołem:laugh2:
A co do pasożyctwa, to możecie sobie ręke podać z moim hehe, on to samo, kombinacje, akrobacje, żeby tylko gdzieś pojechać do kogoś na gotowe... ;) No a ja sie oczywiście nie sprzeciwiam, broń Boże, przynajmniej sie nie narobie ;)

Papa miłych snów, do jutra:-) ;-)

Witam wszystkie panie starające sie i zafasolkowane :).
My z mężem zaczynamy starania od czerwca :):)
Na razie bierzemy witaminki, staramy sie dobrze odżywiać ;)
i mam nadzieje,że nie będziemy musieli długo czekać na fasolkę ;)
Pozdrawiam serdecznie :)

halooo laseczki.Ja dopiero teraz znalazlam czas zeby zagladnac.Poczytalam o myszy i tak sobie mysle,mysz niezla rzecz ;-) Sama mialam taka jedna gloptroterke.Kupilam ja,zawiozlam do domu,w kuchni uciupala mnie w palec i juz jej nie bylo.Co gorsza nie moglam jej znalesc.Juz myslalam ze gadzina zdechla lerzy gdzies za szafkami,az tu ktoregos pieknego wieczoru,wyciagnelam ja z pudelka z maizena!! Przezyla franca chyba ze 2 miechy w tej kuchni......I to jest dopiero poczatek z zycia myszki.Bylataka fajna ze nie mieszkala w klatce,tylko gonila free po domu.Wracala do klatyki tylko na posilki i wodopoju.Wygryzla dziure w scianie z naszej sypialni do drugiego pokoju i tak smigala sobie beztrosko.
Wybieralismy sie na narty,spakowalam torbe wieczorem,na sama gore wrzucilam moja ulubiona milke.Rano wrzucil Jerry torbe do bagarznika,ja wsiadlam za kolko i w droge do Niemiec.........W hotelu otwieram torbe i tu co?? Cale pudelko czekolady obgryzione i czekloady tez troszke brakuje.Cosik mnie piklo,wyciagam buty narciarskie a tam.......

Zobacz załącznik 34012

Witam o poranku,
Ja dzis ostatni dzien przed swietami w pracy..
Isikora witaj wsrod staraczek!
Kindzia100 chyba Tobie ta mala gadzina nie dawala sie tak bardzo we znaki jak Ataacie ;-) A jesli chodzi o mysz w butach narcairskich... W ubieglym roku pojechalam ze znajomymi na narty. Kolezanka pozyczyla sobie buty na deske bo swoich jeszcze nie miala... ubieramy sie pod stokiem i bidulka nachyla sie nad butem a tu cosik smierdzi, wiec dezodorant wziela napsikala do srodka... Wciska buta i nie moze go wlozyc, cos ja uwiera... wiec wsadzila rekawiczke na reka i "nurkuje" w bucie... cos znalazla... wyciaga a tu zasuszona gadzina ;-) ale sie usmialismy... mam gdzies to zdjecie tylko musze poszukac...

A tymczasem mykam do pracki bo sie spoznie

Cześć Laseczki ;-)

U mnie pogoda conajmniej letnia,ale to dobrze bo wczoraj było strasznie, padał deszcz i zimno, ale dziś już jak najbardziej superowo za oknem:-)
Wstałam i standardowo mam lenia:baffled: a tu trzeba sie za obaid brać, bo wieczorkiem już sie zmywamy do rodzinki na święta:-D aż do poniedziałku nas nie będzie:-p

Kindzia jak by mnie myszol użarł w palucha, to bym go chyba przetrzasneła;-) Ale chyba was polubiła skoro nawet na narty sie z wami zabrała:laugh2: a czekoladke zeżarła, bo poprostu zgłodniała podczas podruży..;-) :laugh2:
Ja ide mojej właśnie zaraz hotel wyburzyć:laugh2: ide po śrubokręta i będe szafke rozkręcać bo na łapke sie franaca nie dała nabrać:wściekła/y: , a na święta niemam zamiaru ją tu zostawic:no: Bo mi z głodu moje śliczne mebelki pogryzie:laugh2:

wagnies no to miłej pracki, jeszcze tylko dziś i już wolne:tak: Mam nadzieje że Ci dzień szybko zleci:tak:

Miłego dnia laseczki:-) ;-)

helloooo

no tak,mam sprzątać to szukam sobie innej roboty, a komp pod ręką więc jestem:-):-):-)
kuruję się dalej, czuję się średnio ale da się przeżyć, w pracy się pogmatwało troszkę bo zabierają nam jednego pracownika i przenoszą na inną placówkę, a to bardzo fajowa dziewuszka, pracowałyśmy razem dwa lata:-( w dodatku mam przejąć jej obowiązki( a ona zastępowała kierownika) więc mam stresa.Mój szef (zresztą fajowy szef, każdemu takiego życzę) już mi przesłal różne matariały na skrzynkę abym podczas zwolnienia się przyuczyła:zawstydzona/y: a jest tego, że ho ho. W dodatku zbliżają mi się nieuchronnie 2 kolokwia na uczelni no i zaraz sesja:-:)-:)-( ale to już 8 semestr, jeszcze 2 i po ptokach, ale łatwo nie jest. A ja to taki leniuszek że 2 dnie przed egzaminem siadam do nauki bo wcześniej nie mogę się zebrać (zero systematyczności:-p:-p:-p), ale jak usiądę to istny cyborg, mogę 12 godzin ciągiem z krótkimi przerwami na siusiu:-):-):-)
no dobra, nie zanudzam już Was dziewuszki spadam sprzątać.

isikora witaj w naszym gronie!!!

mufka no to wyższa posadka sie szykuje, a co za tym idzie troszke nauki ale i podwyżka...:-) :tak: Super super, moje gratulacje:tak:

A ja wam zaraz coś pokarze... tylko sie nie przeraźcie:szok:
Postanowiłam rozpinkolić hotel mojej myszcze...więc wyjełam listwy spod moich mebli kochennych i przerzyłam szok, co tam zobaczyłam!! Taki bałagan że głowa boli:wściekła/y: Zaraz zrobie fotke i tu wkleje;-) to same zobaczycie...
P.s. moja myszka jest mięsożerna bo nawet kości ze schabowego sobie tam zniosła...:szok:

Zaraz bedzie fotka, tylko zrobie i wrzuce na serwer:-)

reklama
ataata dawaj tą fotkę bo umieram z ciekawości

a z tą podwyżką to marzenie ściętej głowy, u nas nie dają niestety:-:)-:)-(dojdzie mi tylko obowiązków:-(

Do góry