reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
czesc Dziewczynki :) termin miesiaczki mam na piatek ale wczoraj zrobilam test i wyszlo...mam moje dwie kreseczki :)
ale martwie sie czy moze byc tak ze jeszcze dostane okres? test mi wyszedl... TAK BARDZO SIE CIESZE I MOJ MAZ :)

Witajcie laseczki!!!

Myslalam ze nie nadaze czytac a tu wieeeelkaaa cisza :-(

Belka moje GRATULACJE!!!!!

A ja dzisz mam humor wisielczy... jeszcze prezd chwila dowiedzialam sie ze facet zostawil moja kolezanke na 3 miesiace przed slubem bo stweirdzil ze nie chce jej unieszczesliwiac... glupi palant!!!

Hej Hej :-)

:szok: :szok: Belka Gratuluje!!!:-) :tak: ;-)
Jejku jaka miła wiadomość, zaraz po przebudzeniu... Kolejna grudnióweczka...Doticzka nie jest już sama.... SUPER!!!

Renatko jaki słodki piesiu... moja kuzynka ma takiego samego, z tego co pamiętam to te pieski są strasznie żywotne, tzn jej przynajmniej taki jest, -jak sie cieszy to podskakuje w miejscu jak piłka :laugh2: Fajny maluch:tak: :-)

Puchatko i jak tam wasze wyniki badań?? Mam nadzieje że zaraz nam tu napiszesz że wszystko jest dobrze... trzymam zato kciuki:-) i miłego dzionka dla Ciebie:tak:

wagnies ;-) nie kupuje tej trumny :laugh2:
Co do faceta Twojej kumpelki, to tak jak mówisz głupi palant i wogóle co za idiota z niego!!! Brak mi słów na takie zachowanie!!!:wściekła/y: Że też tacy ludzie sie rodzą!!! A szkoda gadać wogóle.

A wogóle to jestem wściekła jak cholerka:baffled:
Mamy mysze w kuchni, franca chowa sie pod pułką ze śmieciami, bo tam jest wycięta dziura na rury... No i buszuje mi tam gnojek już od jakiegoś tygodnia!!! Jak ją zobaczyłam (taka malusieńka myszeczka) to mi sie jej żal zrobiło żeby ją zabić, więc myśle sobie: kupie łapke humanitarną i wypuszcze ją gdzieś daleko od domu żeby nie wróciła... No i czekam aż mi tą łapkje humanitarną przywiozą do sklepu, bo sobie zamówiłam... No ale wczoraj sie już troszke wkurzyłam, położyłam ręcznik z boku mebli bo tam też jest szparka, żeby mi na kuchnie nie wyłaziła i wiecie co... wciągneła mi ten ręcznik za meble tak daleko że ledwo kijem od mopa go wyciągnełam!!!:wściekła/y: Taki mały gówniarz a tyle siły ma!!! Więc sie wnerwiłam przyniosłam trutke i se myśle "mam cie w nosie" Wysypałam chyba pół pojemnika tej trutki!!! No i głodomór do wieczora wpierniczył całą trutke:szok: . Więc se myśle, haha, teraz bedziesz chodzić jak naćpana mysz:laugh2: No i zadowolona wstaje sobie rano, wchodze do kuchni i :szok: przeżyłam szok!!! Wszystkie śmieci wywalone :wściekła/y: Wszystkie wory rozgryzione!!! Pety, obierki z ziemnaków i inne świństwa wypchane z pułki na kuchnie!!!:wściekła/y: Otwieram szafke a tam... taki (sorki) burdel że mi od razu ciśnienie skoczyło chyba na 200:wściekła/y: Co za mały gnojek!! Chyba w nocy dostała wścieklizny że mi tak wszystko zdemolowała!!! O nie koniec tego!! Zaraz ide do sklepu i kupuje zwykłą łapke, bo jestem zła jak cholera!! Taka maciupeńka myszka a tyle siły ma i tyle bałaganu potrafi zrobić!!
No dziewczyny mówie wam, jestem w szoku:laugh2: Chciałam być dobra i jej nie zabijać, no ale skoro ona sobie w kulki leci, to ja jej teraz nie popuszcze:laugh2:

GOED MORGEN PANIOM.Siedze sobie w czepku na na lepetynie bo mam czarodziejska maseczke do wlosow od chrzesnej.Maska jest zrobiona z lozysk,nie samochodowych tylko tych dzieciowych :szok: Ale dziala wysmienicie ;-)
ATAATA odezwe sie do ciebie na gg,w czwartnik.dzis mam malo czasu.
Piesiunio pierwsza klasa.Bylby dobrym kompanem dla mojej Swini :-D (swinka morska) Ja tez wam sie pochwale fotkami,tylko nie wiem czy zdarze dzis przed polnoca :-(
Kolezanki mile,ja tez bym chciala nie palic ale nie wyobrazam sobie porannej kawki bez fajki albo piwka.Poza tym przyznam wam sie ze pale skrety :tak: Sama se roluje fujarke ;-)
BELKA dwie kreski to chyba najlepszy prezent jaki molgas sobie zrobic na Wielkanoc,my tez tak chcemy !!! POdeslij tych kresek do nas troszke !

Ataata ale sie usmialam z Twojej historyjki:laugh2: :-D :laugh2: :-D Sluchaj a moze Ty masz tam caly pulk myszy... bo nie wierzez zeby jedna malenka tylko nabroila... albo moze szczur Ci tam grasuje...;-)

Ataata ale sie usmialam z Twojej historyjki:laugh2: :-D :laugh2: :-D Sluchaj a moze Ty masz tam caly pulk myszy... bo nie wierzez zeby jedna malenka tylko nabroila... albo moze szczur Ci tam grasuje...;-)
No mówie Ci że to jest jeden maluteńki gnojek bo mi kiedyś śmigneła przez kuchnie... No chyba że ona ma tam tatusia i tatuś ją wysyła na podpuche...:confused: Nie wiem:confused: Ja widziałam tylko jedną małą sztuke:laugh2:
Mój jak rano zobaczył ten burdel to sie za głowe złapał!!! Chłopaki od niego z pracy też mi nie wierzą że to mała myszka. śmieja sie zemnie że niby mała myszka mi rącznik wciągneła za meble!!! Sama nie mogłam w to uwierzyć:laugh2: ZABIJE JĄ :-D :laugh2: :-p ;-)

reklama
Do góry