reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
doberek:-)

Własnie wysłałam chłopców do mamy a na mnie czeka wielkie sprzatątanie, mój M strasznie wczoraj nabałaganił, hehe wymieniał futrynę do łazienki bo stara nie pasowała do nowych drzwi i pół sciany od łazienki wypadło:szok: i ktoś musi posprzątać ten bałagan a tak mi się nie chce
uuu no to milego srzatania...

A, i wczoraj jeden test owul. wykorzystany, i słaba kreseczka wyszła, więc do owulacji jeszcze trochę.
aa no to czekaj na nia cierpliwie...

Antiope skoro mięknie to zapewne pomału szykuje się do owulki :tak:. Tylko nie zrób sobie krzywdy tymi pazurami :-p
Laseczki widzę, że dołki łapiecie jedna po drugiej. Czas was doprowadzić do porządku ;-). Teraz marsz mi sie wziąść w garść, głowa do góry, pierś dumnie wypięta, pokazać @ środkowy palec i wywalić na nie język.
Koniec smutków i narzekań, czas zabrać się za serduchowanie nie tylko dla zafasolkowania ale przede wszystkim dla radochy i sportu :wink:
.

Dorotko, dzięki za instrukcję badania szyjki ;)
Antiope, też mam problem z tymi długimi pazurkami... :sorry2:

Kochane, jaki wpływ na owu lub wogóle na fasolkowanie ma alkohol??? Wczoraj byli u nas znajomi, troszkę tego się polało :szok: A poza tym bardzo lubię piwo niestety i trochę go piję...:zawstydzona/y:
A tak BTW, ja też jestem Dorota :cool2:

Dorotko, dzięki za instrukcję badania szyjki ;)
Antiope, też mam problem z tymi długimi pazurkami... :sorry2:

Kochane, jaki wpływ na owu lub wogóle na fasolkowanie ma alkohol??? Wczoraj byli u nas znajomi, troszkę tego się polało :szok: A poza tym bardzo lubię piwo niestety i trochę go piję...:zawstydzona/y:

Dorotko :-) mam nadzieję, że ta moja instrukcja badania szyjki ci coś rozjasniła w tej sprawie hehe.
Co do alkoholu to mam on widocznie duży wpływ na cykl skoro na 28 dni po wypiciu alkoholu trzeba zaznaczyć tempkę jako zakłóconą. Po owulacji jeśli się starasz (a się starasz) to absolutnie zakaz picia :tak:, ewentualnie raz na jakiś czas Karmi :-p jak już nie możesz wytrzymać bez piwka. Wypicie nawet niewielkiej ilości alkoholu może (aczkolwiek nie musi) doprowadzić do wad dziecka, zwłaszcza w pierwszym trymestrze ciąży

Tak, tak, badanie szyjki mi rozjaśniło :-)
I po owu zaoszczędzę na piwku :tak: Dobrze mieć gdzie zapytać ;-)

Pozdrawiam Was!

Laseczki widzę, że dołki łapiecie jedna po drugiej. Czas was doprowadzić do porządku ;-). Teraz marsz mi sie wziąść w garść, głowa do góry, pierś dumnie wypięta, pokazać @ środkowy palec i wywalić na nie język.
Koniec smutków i narzekań, czas zabrać się za serduchowanie nie tylko dla zafasolkowania ale przede wszystkim dla radochy i sportu :wink:.
no tak tak popieram ten palec srodkowyyy i jezyk :tak:;-);-);-)

dorotko ja tez bardzo abrdoz piffko lubie i zawsz epiej ze znajomymi lub z mezem,a nie raz sama jak amm ochote,heeee:zawstydzona/y::-):baffled::-p:-p

:-)Witam!!! Powróciłam:-) Zaczęłam ostre staranka. Mąż jest na urlopie (jeszcze cały tydzień-bedzie się działo) więc ;-) wiecie...hehe...
Już mi lepiej...wiem,że bedzie coraz lepiej...
Chyba odzyskałam siły:tak:
Dzieki Wam:-)

Mam jeszcze coś dla tych które są w dołku...
Bez tego sie nie obejdziecie...mi pomogło...więc i wam pomoze:-) Trzymam kciuki i bardzo goraco pozdrawiam
(Bo trzeba w końcu opuścić ten dół:tak:)

reklama
:-)Witam!!! Powróciłam:-) Zaczęłam ostre staranka. Mąż jest na urlopie (jeszcze cały tydzień-bedzie się działo) więc ;-) wiecie...hehe...
Już mi lepiej...wiem,że bedzie coraz lepiej...
Chyba odzyskałam siły:tak:
Dzieki Wam:-)

No nie wątpię, że będzie sie działo :-p
Ewcia to ty na razie sobie piwko odpuść, bo nie wiadomo czy cię mężuś przed wyjazdem nie zdążył zapylić :-D
Newfie cieszę się, że ci się rozjaśniło hihi. No i piwku po owu dziękujemy i cieszczymy oczy większą zawartością portfela ;-)

Do góry