reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:-)Witam!!! Powróciłam:-) Zaczęłam ostre staranka. Mąż jest na urlopie (jeszcze cały tydzień-bedzie się działo) więc ;-) wiecie...hehe...
Już mi lepiej...wiem,że bedzie coraz lepiej...
Chyba odzyskałam siły:tak:
Dzieki Wam:-)
no witaj,uuu niech sie dziejeeee...

Ewcia to ty na razie sobie piwko odpuść, bo nie wiadomo czy cię mężuś przed wyjazdem nie zdążył zapylić :-D
;-)
co ty,ja w to nie wierze, acha ja taka mala pszczoleczka zapylona,hehehee
obadamy.....;-)

Ja pamietam,z eostatnio jak bylam w ciazy to sie nieźle anchlałam,w 4 tygodniu,ale potem wszytsko mi sie cofnelo,no i test a tu II krechy,,,,balam sie o maleństwo,ale spoko,od razu lekarz i nic nie bylo xle,,,tlyko dobrze..

Dorotko ja sie nie chce nastawiac,takze nie mysle o tym i zyje normlanie,,tzn staram sie,,bo myslec,,to czlowiek mysli,,,,:-p

reklama
Hehe Majeczko, świetny pomysł z tą drabiną
Ewcia no niby się nie myśli ale ta podświadomość hihi
A ja idę kąpu, kąpu bo dzisiaj szykuje się bzykanko ale jeszcze nie zapylanko hehe

Dorotko jak tam przygotowałas sie dla męża...hehe,,ja to mam takie sexi pidżamki,,zawsze sie mojemu ubieram,,i jest od razu podjarany:-D:-D,,a jak tam u ciebie ,,mąz rozpalony..hihi

A reszta babiczek gdzie???
ja tu sama...

Dorotko właśnie boję się, żeby się nie podrapać w trakcie tymi pazurami. Pozatym one mi przeszkadzają w badaniach. Newife ja doszłam do wniosku,że są dwa wyjścia: albo pożegnać się z pazurkami, albo sobie odpuścić to badanie szyjki.
Dorotko zszokowałaś mnie z tym alkoholem! Myślałam, że doba wystarczy, a tu aż miesiąc!? Dobrze, że ja bardzo rzadko piję. :-)
Majeczka to do dzieła! I dzięki za drabinę. Zostawię ją sobie na gorsze chwile.

Antiope te pazurki,no to ty ładnie mężulka po pleckach drapiesz,hehee
Tak ogladam twoj avatarek,no kazda z nas by tak mogla miec,jak tam na rysunku,,,trzeba sie napatrzec,,to moze cos przywolam do siebie,heee

Dorotko jak tam przygotowałas sie dla męża...hehe,,ja to mam takie sexi pidżamki,,zawsze sie mojemu ubieram,,i jest od razu podjarany:-D:-D,,a jak tam u ciebie ,,mąz rozpalony..hihi

A reszta babiczek gdzie???
ja tu sama...

Ano sie przyszykowałam i już wykorzystałam mężusia hihi :-p I nic a nic sie nie bronił :-D
Antiope jeśli np. pijesz dzisiaj wieczorkiem lub w nocy to jutro w obserwacjach zaznaczasz jako tempkę zakłóconą, a pojutrze już jako normalną (o ile znowu sobie nie łykniesz hehe). No i w objawach i odczuciach zaznaczasz wtedy alkohol ;-).

Ano sie przyszykowałam i już wykorzystałam mężusia hihi :-p I nic a nic sie nie bronił :-D
Antiope jeśli np. pijesz dzisiaj wieczorkiem lub w nocy to jutro w obserwacjach zaznaczasz jako tempkę zakłóconą, a pojutrze już jako normalną (o ile znowu sobie nie łykniesz hehe). No i w objawach i odczuciach zaznaczasz wtedy alkohol ;-).
matko,ja to nie mam pojecia z tmyi kartami,,jak wy to robicie,ja tam nic nie mierze,nic nie robie,,a moze to moj blad-hmmm

reklama
Do góry