reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
ja juz chyba lece kąpku i do wyreczka,,i tak nikogo nie am,a sama do siebie to raczej nie bed episałam,,narazie
do juterka...

ja jestem Ewcia, ale nie wiem co mam pisac, bo jakos nie mam weny tworczej....@ chyba mi idzie wiec wiesz jak jest....
Chyba musze jechac na zakupy zeby sobie poprawic humorek.

ja jestem Ewcia, ale nie wiem co mam pisac, bo jakos nie mam weny tworczej....@ chyba mi idzie wiec wiesz jak jest....
Chyba musze jechac na zakupy zeby sobie poprawic humorek.
no,a ja juz uciejklam wczoraj,,jestem za to dzisiaj..

Witam w niedzielny poranek :-):-):-)
no witam ILONKO...jak tam sypiasz dalej duzo??

My siedizmy i radia sluchamy,choinke chyba rozbierzemy dzisiaj,chociaz koledy nie mialam,nawet nie wiem kiedy jestttt:happy2:

Ewciu nadal śpismy jak susły hihihi :-D:-D:-D:-D:-D.
Może kiedys to mi przejdzie ale teraz w południe musze się porządnie wyspać żeby normalnie funkcjonować :tak::tak::tak:

Ewciu nadal śpismy jak susły hihihi :-D:-D:-D:-D:-D.
Może kiedys to mi przejdzie ale teraz w południe musze się porządnie wyspać żeby normalnie funkcjonować :tak::tak::tak:

Ilonko śpij póki możesz :tak:. Jak byłam w ciąży z Dawidem (zresztą w pierwszej ciąży też) też musiałam spać w dzień bo nie dawałam rady. Zazwyczaj zaraz po obiadku. No i tak sobie pomyślałam, że jeśli zajdę w ciążę to teraz ze spaniem w dzień bedzie cholernie ciężko skoro mam Dawidka pod opieką :szok:, no i może być konflikt interesów :-p
Witaj Ewciu :-)
Witajcie laseczki :-)

reklama
Hej Dziewuszki!!!! Dzisiaj mnie jakis cholerny dolek zlapal... Przedwczoraj sie dowiedzialam ze moja kuzynka jest w ciazy i ma teramin na czerwca... Dzis sie dowiedzialam ze mojego meza koledze synek sie urodzil... Jakos mnie to dobilo... Chyba peklam...:-( Ja nadal bez @... 92 dni juz nie mam @... Juz mam tego wszystkiego podziurki w nosie... Nie wiem co robic... Do lekarza nie mam co tu isc w anglii bo ciagle slysze to samo.... -musi pani jeszcze poczekac az sie organizm oczysci... A w Poslce bede dopiero w maju... Tak sie zastanawiam czy nie poprosic mojej przyjaciolki zeby mi z Polski jakies tabletki zalatwila na wywolanie... Ale z drugiej strony boje sie czy moge brac takie tabletki bez badan lekarskich... I tak zle i tak nie dobrze...:wściekła/y: Eh... dziewczynki moze Wy macie jakies pomysly??:-(

Do góry