reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie. Dawno mnie tu nie było, ale musiałam trochę odsapnąć po moich ostatnich badaniach. Krótko mówiąc miałam małego doooooła.
Ale już jest dobrze. Pozbierałam się do kupy i melduję się na polu walki.
Wracam i nadal walczę o fasolkę.
1025.gif

reklama
Dorotko z tego co mówisz, to wydaje mi się, że jest miękka i zamknięta. To chyba prawdopodobne, bo małymi krokami zbliżam się do owulacji. Niestety to całe macanie utrudiają mi moje dość długie paznokcie.

Witaj Loretko -fajnie ze juz jestes z nami!!!:-) Wszytsko bedzie dobrze, musi tak byc i juz

U mnie dol i to wielki- @@@ zbliza sie wielkimi krokami, czuje to, boli mnie brzuch tak jakbym za chwile miala dostac okres. A jestem dopiero w 19 dniu cyklu- nie wiem co sie dzieje, ostatnim razem tez tak bylo. Im bardziej sie staramy tym szybciej przychodzi @, nawet jeszcze nie kupilam testu nie mowie juz o sprawdzaniu....
Plakac mi sie chce bardzo, moze ze mna sa jakies problemy....

To już 13-nasty m-ąc starań...Dziękuję wam wszystkim...
Jak poczuję się lepiej to napiszę...

Doskonale Cie rozumiem MAJECZKO, tez mam co miesiac dola i w ogole dopadaja mnie czasem paskudne mysli, albo ze nie zasluzylam, albo ze ja sie nie nadaje, albo ze cos ze mna nie tak....i teraz tez tak mam. Doslownie plakac sie chce i tyle. Ale wiem ze my i tak bedziemy walczyc do upadlego, bo co nam zostalo, prawda?
Chcemy zafasolkowac, wiec mimo zalu i bolu co miesiac dalej probujemy... mam nadzieje ze w koncu sie nam uda!!!
Mi sie czasem wydaje ze wszytskie po kolei zafasolkujecie, a ja jedna zostane nie zafasolkowana i wtedy to juz chyba zaplacze sie na smierc.
Pozdrawiam Was wszystkie

Altoids - ty się nie załamuj dziewczyno!
Nie dostałaś jeszcze miesiączki a objawy na miesiączkę nie zapominaj że są niezmiernie podobne do tych na ciążę. Dlatego niczym się kompletnie nie sugeruj. Dopóki nie ma @ to jest nadzieja.

Loretka - bardzo się cieszę że wielki dół masz za sobą i znowu nabrałaś sił do walki.
Z całego serca życzę ci powodzenia w tej walce - wygrasz ją - na pewno.

Dzien dobry...

Witaj! Serwer nie nadąża z laniem wódki!!
Ale co tam, odczekaj 10 minut i spróbuj jeszcze raz!
Tutaj wódki nie zabraknie dla nikogo! (chociaż mamy jej ograniczona ilosc na godzine, wiec jesli problem dalej wystepuje wroc za godzinne)
Może potem mi się uda z Tobą napić. :-)
. :-(
alez sie wziełysice za ta wode,ze braknie,heeee:szok:

laski głowa do gory,nie pierwszy raz @ do nas wrocila,ale uda sie uda uda na pewno..

doberek:-)

Własnie wysłałam chłopców do mamy a na mnie czeka wielkie sprzatątanie, mój M strasznie wczoraj nabałaganił, hehe wymieniał futrynę do łazienki bo stara nie pasowała do nowych drzwi i pół sciany od łazienki wypadło:szok: i ktoś musi posprzątać ten bałagan a tak mi się nie chce

reklama
Do góry