reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witajcie Kobietki!!!
Ja dosłownie na minutke bo jestem w pracy a jakby szef zobaczył że się pałętam po takiej stronce to nie wiadomo co by było. Wczoraj jak byłam w domku to oczywiście komputer odmówił współpracy ale na szczęście juz działa bo mężuś pojechał z nim do jakiegoś serwisu zresztą nieważne. Ja wczoraj sprzątałam jak szalona a dzisiaj to bym sobie pospała i tyle.
Co do moich badanek to prolaktynka wyszła mi jakas taka wysoka a poza tym reszta w normie. Na dodatek u mężusia różńie bywa z tymi harcerzykami ale lekarka stwierdziła że tych dobrych jest wystarczająco i szanse na ciąże mamy duże. Po świętach pójde do mojego ginekologa i wtedy pokażemy bocianom niech sobie nie myślą. Narazie pozdrawiam wszystki tak hurtem bo uciekać musze Belka gratulacje z całego serduszka:happy: :happy: :happy: a i jeszcze isikora witam i nie poddawaj sie czasem niestety na ważne rzeczy w życiu trzeba poczekac trochę dłużej.
Odezwę sie wieczorkiem. Buziaki:tak:

reklama
czesc dziewczynki

ja tylko na moment bo dzisiaj sie przenosimy:tak: i roboty mamy :szok: , ale zajrzalam bo szybciutko obiad robie bo padamy z glodu

Ataata ja tylko tak pobieznie o tej myszce poczytalam ale wiedze ze nie mozesz jej zlapac, ja tez mialam i wiesz na co sie zlapala-na czekolade:laugh2: , moze sprobujna lapke dac troche i sie uda, no chyba ze sie do niej przyzwyczailas:-D , bo mi mojej troche szkoda bylo;-)

pozdrawiam i do szybkiego

Dziewczynki a ja sie przyszłam pożegnać na Świeta... bo mimo że wyjeżdżamy dopiero jutro, to pewnie dzis już nie wpadne. No chyba że wieczorkiem na momencik, ale w razie czego...

wielkanoc.jpg

Niech Wam Kochane będzie wiosennie,

słonecznie, świątecznie!

Niech cieszą Wasze oczy kolorowe

pisanki i wielkanocne baranki.

Niech się w Smingus Dyngus woda na Was leje,

a Wielkanocny zając przyniesie radość i nadzieję...
WielkanocWiki2.jpg

Wesołych i Radosnych Świąt Dziewczynki

Niech Wielkanocny Zajączek przyniesie Wam fasolinki
i tym samym uszczęśliwi Wasze minki
a przy okazji niech i nie poskąpi zdrówka
niechaj wspiera w starankach - tego życzy Mufka:-):-):-)

Niechaj to o czym marzycie wkrótce się spełniło
a to co kochacie, zawsze Waszym było

P.s ataata za twoją sprawą tak Wielkanocnie się zrobiło na naszym bb więc ślę również najlepsze życzenia Wesołych , Radosnych i Zdrowych Świąt Wielkanocnych
już zawczasu

Dziękuje Wam wszystkim za miłe powitanie :):)
Asialc będę tu teraz często zaglądać ;);)

WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH

Skoro już czas życzeń wielkanocnych się zbliża, to tym, które już do nas nie zajrzą przed świętami życzę:

Radości - nie tylko na chwilkę
Pomyślności - nie tylko od czasu do czasu
Niech Wam los sypie nimi nieprzerwanie
Ze swych nieskończonych zapasów

I oczywiście :
Wszystkim staraczkom - szybkiego zafasolkowania
Wszystkim ciężarnym - szczęśliwego rozwiązania
Wszystkim mamom - radości z każdej chwili spędzonej ze swymi pociechami.

Wesołych Świąt!!!

Puchatka, tak trzymaj! :-)Coś mi się wydaje, że ten bocian przyleci do Was szybciej niż sądzisz ;-)

Nie wiem czy jutro uda mi się do Was zajrzeć, więc teraz bardzo dziękuję za wszystkie życzenia i Wam życzę:

Zdrowych, Pogodnych
Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

Halooo Laseczki ! Przedewszystkim MUFKA ciesze sie ze w koncu bedziesz 100%staraczka.Dobrze ze wszystko Ci sie dobrze poukladalo.:-)
Maseczka z placenty dziala suerowo !! Wlosy mam jak modelka przed pokazem :tak: Jedyny minus to ze jest droga.Kosztuje ponad 100zl.Ale opakowanie jest duze.
Ja dzis pomylam drzwi,wyspalam sie do bolu i zaraz mykam na filmik.Do uslyszenia jutro !!
aaaa nie piszcie tak duzo bo wieczorami niewydalam z lektura :-D :tak:

Witam wieczorowa pora ;-)

Poniewaz jutro wyjezdzam na swieta z samego rana wiec dzis chcialam wszystkim staraczka zlozyc zyczenia swiateczne.

Radosnych Swiat wypelnionych nadzieja budzacej sie do zycia wiosny, wiray w sens zycia, pogody w sercu a oprocz tego swiat spedzonych w rodzinnym gronie, smacznego swieconego no i mokrego dyngusa!!!

reklama
To znowu ja po pracy umyta pachnąca i woógle wcinam jabłuszko :tak: Oczywiście z pracy wyszłam pół godzinki później bo jeszcze szef dzwonił żeby na niego poczekać to normalnie chyba jakś klątwa zawsze jak tak z 10 po siódmej pomyśle że jeszcze tylko dwadzieścia minut to zaraz dzwoni szef żeby na niego zaczekać:wściekła/y: jakby 12 godzin w pracy to było mało. co do badanek wygląda to tak że prolaktyna mam 46,8 a norma do 25 a co do harcerzyków to niektóre jakieś źle zbudowane a inne to albo im sie ruszać nie chce albo ruszają sie w miejscu. Zartowaliśmy że kręcą się w kółko i mężuś orzekł że jakby fasolka była z takiego spokojnego to przynajmniej dziecko by było spokojne :tak: :tak: W każdym razie zrobiło nam sie lepiej po tych badankach a już tekst że szanse na ciąże są duże był jak miód na moje serce jeszcze zrobnimy porządek z prolaktyna i wyprodukujemy małego puchatka:-) :-) :-) POza tym to jesteście wszystkie Kochane i życze każdej dwóch kreseczek i dziekuje z całej siebie a troszkę mnie jest :-) za wszystkie słowa otuchy. Cosik sie jakos tak wielkanocnie tu porobiło ale z życzonkami poczekam jeszcze może jutro coś naskrobie. Dobranoc Robaczki kochane:-) :-)

Do góry