reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
hej kobitki:-) :-) :-) -dawno mnie tu nie bylo :eek: ale to temu ze bylam zalatana, tesknilam do was:happy: no ale znowu wpadlam na momencik, aby zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia
Z okazji Swiat ,

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącęj z faktu Zmartwychwstania Pańskiego
oraz smacznego Święconego w gronie
najbliższych osób

oraz

Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana,
co beczy od rana.
Radości bez liku,
pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania

szczerze zyczy Wam -Gosia:-)
aha ; i postanawiam sie poprawic i ;-) zagladac czesciej

Happy Easter !!!!!

Samych radości, kolorowych
jajeczek, białych owieczek,
uśmiechu bez liku i bakalii
w serniku, kiełbaski tłuściutkiej
i atmosfery milutkiej życzą
Ilona z mężem.

Wesołych świąt wielkanocnych dla was wszystkich :-):-):-):-):-):-):-):-)

Witajcie Kochane!!!
Skoro juz tak na dobre rozszalałyście sie życzeniami to nie będę sie wyłamywać nie znam tylko żadnych takich wierszykowanych ale te będą za to szczere
Wielkanoc to święto życia więc zyczę każdej z Was takiego zycia pod serduszkiem zycze ciepełka co ani go dotknąć ani opisać żebyście zawsze miały z kim podzielić sie wielkanocnym jajeczkiem. Niech Wam nie zabraknie odwagii w takiej szarej codzienności żeby w kazdym dniu choc przez minutę poczuć sie jak w święta. No a całkiem na dodatek to zycze przemokniecia do suchej nitki w lany poniedziałek bo to podobno szczęście przynosi a szczęścia nigdy za wiele. :tak: :tak: :tak:

no a żeby nie było za poważnie i oficjalnie to chciałam powiedziec że robie konkurencje Ataacie bo dzisiaj tak wyrżnęłam broda o sejf w pracy że przecięłam sobie skórę i będę ślicznie wyglądać na świeta:wściekła/y: :tak: Najlepsze jest to że za nic nie wiem jak to zrobiłam bo sejf stoi na podłodze a żeby cos z niego wyciągnąc musze kucnąć. Normalnie ukryte zdolności.Póki co trzymajcie sie cieplutko i czekam na wszelkie wieści od Was :tak: :tak: a już najbardziej na te najlepsze :tak: :tak: :tak:

puchatko no to niezła przygoda z tym sejfem:-):-):-) czyżbyś droga koleżanko podobnie jak ja pracowała w banku:confused: bo ja to bym kiedyś palec zostawiła w sejfie, oj mało brakowało:-D

a jak już temat pracy to dziękuje dziewczynki za słowa otuchy, trochę boję się tej zmiany stanowiska, byłam dziś na chwilkę w pracy, zrobiliśmy pożegnanie naszej kochanej koleżance ktora przechodzi na inną placówkę, były łzy, prezenty i w ogóle, wielka szkoda :( przy okazji pogadałam z szefem, powiedział że trzeba się będzie wziąć ostro do pracy ale wszystko mi pokaże i mogę na niego zawsze liczyć, tylko że ja jestem taki niedowiarek i musze po prostu w siebie uwierzyć. Dzięki że Wy we mnie wierzycie, będzie dobrze, musi być!!!

no dobra nie smucę już, lecę coś zjeść bo żołądek mnie ssie, a muszę o niego dbać :)

oj dziewuszki pusto tu strasznie, halloo jest tu ktoś???

Halo, halo mufka, ja wpadłam na chwilkę zobaczyć tylko, czy ktoś tu zagląda dzisiaj, ale raczej pusto. Jajeczka mam już pomalowane, posprzątane, teraz czekam na święta...

witam ewitko ja też już gotowa na święta tylko jeszcze została mi łazienka do sprzątnięcia, muszę to zrobić jeszcze dziś ale tak mi się nie chce, wolę sobie oczywiście posiedzieć na bb:-):-):-).Pozdrawiam cieplutko w ten chłodny wieczór.Mam nadzieję że w święta będzie pogoda:-)

Łazienkę raz dwa posprzątasz i będziesz miała juz święta w domku. :-) Masz rację - najlepiej posiedzieć na BB - znam to. Ale cóż - każdy ma jakieś uzależnienia - my od BB.:-D
A w święta mogłaby być ładna pogoda, to człowiek nie siedziałby cały czas przy stole, tylko na jakiś spacerek może się wybrał.

Pozdrawiam i ślę wielkanocne całuski :-)

no dobra ewitko to idę walczyć z tą łazienką, masz rację, dużo nie zostało. A pogoda musi być bo obiecałam spacerek dzieciaczkom mojej szwagierki.
Przesyłam wielkanocne uściski:-):-):-)

reklama
mufka mój znajomy maiwa że preacuje w sektorze bankowym a tak po prostu to w kantorze niestety nasłuchałam sie dzisiaj narzekań na niskie kursy ale co ja na to poradze tak jest zawsze przed świętami a poza tym co ja pracownik moge poradzic na to co mam na tablicy ehh jacys Ci ludzie całkiem nie mili przed świętami a ja sie nie poddaje i i tak jestem obrzydliwie miła:tak: :tak:
ewita zazdroszcze bo ja dopiero zabieram sie za pieczenie ciasteczek niestety dzisiaj i wczoraj byłam w pracy więc jeszcze sporo przede mną ale co tam do świąt się wyrobie :tak: :tak:
POza tym mufeczko droga poradzisz sobie ze wszystkim i od tego musisz zacząć pomyśl kto jak nie Ty :tak:

Do góry