reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Widzisz Puchatko, mnie w tym roku los dał wolne przed świętami :-)
Co do klientów przedświątecznych to masz rację. Ja pracuje w handlu i śmiało mogę stwierdzić, że ludzie przed świętami dosłownie szaleją. Mówimy na nich "niedzielni klienci", czyli tacy, co to przyjeżdżaja na spacerki do sklepu i chcą odreagować swoje stresy na sprzedawcach, mają prestensje o to, że żyją....
Ale nic. Taki nasz los. Ja czekam tylko na dzidziusia i wtedy zmieniam pracę, bo już dłużej nie wytrzymam z tym wariatami.

reklama
Chłop musi robić pranie :) oj Atata nie zabije :-D a dla was DZIEWCZYNY wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych oraz spełnienia marzen zwiazanych z Tym forum;-)

P.S. Mam podgląd co piszesz o mnie !!!! :-)

Witajcie w świateczna sobote!!!

Ja tylko na minutke, zmusilam mojego mezusia zeby sie wdzwonil... nie moglam wytrzymac zeby nie zagladnac co u Was... ja wrocilam od swiecenia i swietuje...
pozdrawiam świetcznie wszystkie staraczki i nie tylko staraczki...

buzki

hellooo
niesamowita mam nadzieję że walczysz z choróbskiem i czujesz się już lepiej. Mam też nadzieję że ukochany zawitał i się Tobą ładnie opiekuje:-):-):-)

dziewczynki rozkoszujmy się błogim lenistwem;-)

Witam was dziewczynki,z okazji Świąt życzę wam wszystkiego co najlepsze.Wesołego jajka i mokrego dyngusa!!!!!!!!!!Całuję was mocno i obiecuję,że od przyszłego tygodnia będę częściej zaglądała,jak dawniej...:tak:

Helloł :laugh2:

Witam sie i ja..........;-)

Siedze sobie w Krakowie i siem nudzem...:baffled: Mój dopiero jutro do mnie dojedzie..:sick:
A wogóle jakieś takie dziwne te święta w tym roku, nic sie nie dzieje i ogólnie zwała...

Kiniusia no mam nadzieje że częściej będziesz zaglądała, bo sie opuściłaś nam coś ostatnio...:-p :tak:

Mufka, NieSamowita, Puchatko ;-) hej hej

Wagnies i jak tam świętowanie...?? Pewnie już na całego...?;-)

Chłop musi robić pranie :) oj Atata nie zabije :-D a dla was DZIEWCZYNY wszystkiego najlepszego z okazji świąt Wielkanocnych oraz spełnienia marzen zwiazanych z Tym forum;-)

P.S. Mam podgląd co piszesz o mnie !!!! :-)

:szok: A kysz Wredoto mała!!! A sio mi z tego wątku, Ty podglądaczu niedobry:-D To jest wątek dla dziewczynek, a Ty z tego co mi wiadomo, nią nie jesteś...:confused: :laugh2: :-D :laugh2:
A wogóle to :-p oj poczekaj jak przyjedziesz do Krakowa......:cool2: :evil:

Ale tu pusto.....l no tak..... Swięta przecierz....:baffled:
No to ja też spadam;-)
Papa

reklama
Stu puk!!!
Mam nadzieje że Wam wszystkim jakos bardziej świątecznie bo mi sie zdjae jakby to była zwykła niedzielka ale może jeszcze jakoś się poprawi nastrój poza tym pogoda jakaś taka niespecjalnie spacerowa a spacerek byłby fakjny szczególnie po jedzonku.
NIeSamowita mam nadzieję że do wieczorka choc odrobinke poczujesz sie lepiej wiem że jak kręgosłup dokucza to nawet oddychanie boli. NO ale Ty jesteś dzielna kobietka i żadnemu bólowiu nie dasz sie pokonać i napewno Twój ukochany pomoże bo we dwoje zawsze raźniej:-) :-) Z Całkiem świąecznie to życzę Ci dużej porcji zdrówka i jak najszybciej nowej pracy która nie będzie wykańczała ani Ciebie ani Twojego organizmu:tak: :tak: :tak: :tak:
Ataata mam nadzieję że dzisiaj juz sie nie nudzisz i że Twoje święta sie rozkręciły:tak: :tak:
wagnies mufka kiniusia i wogóle wszystkie staraczki mam nadzieję że sie cieszycie świętami relaksujecie w przyjemnej atmosferce
POzdrowionka

Do góry