reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hejka..
Matus spi,ja siedze,korki mialam,,teraz nudze ise,,a pwoinnam prace klasowa zrobic,,ale o tam lenia mam,,a jak-standardowo...hehe----

A co wy sie zgrałyście z tym ale tu pusto,cisza itp,hehehe:-D:-D
pracujemy,heblujemy,staramy sie itp itd

buziaki...

reklama
Witajcie Kobierki!!!!!!!!!!
ja juz jestem- przed swietami mam tyle roboty , ale przede wszytskim "staralam sie" mocno.....
Zobaczymy co bedzie....w kazdym razie po heblowanku obracalam sie w kazda strona, jak kurczak na roznie, zeby "zolnierzyki" popolynely we wlasciwe miejsce....Oj jak ja bym chciala, ale koniec nakrecania sie... postaram sie teraz myslec o czyms innym ( choc watpie zeby mi sie to udalo)
Faktycznie na forum pustki ostatnio....Pozdrawiam wszytskie i kazda z osobna...

perenoel11dm0.gif

kochane staraczki
musze was teraz pozegnac na tym watku,udalo sie zafasolkowac osobie,ktora wg slow gina "musialby byc cud zeby zaszla w ciaze" takich cudow na swieta wam wszystkim zycze!!widzialam na usg bijace serduszko,wiec juz jestem spokojniejsza teraz walcze z wymiotami,termin lipiec sierpien,takze gdzies tam na watkach bede i chcialabym pare z was wziac tam ze soba:) starajcie sie i wierzcie w cuda!!pozdrawiam i dziekuje za wsparcie:*

kochane staraczki
musze was teraz pozegnac na tym watku,udalo sie zafasolkowac osobie,ktora wg slow gina "musialby byc cud zeby zaszla w ciaze" takich cudow na swieta wam wszystkim zycze!!widzialam na usg bijace serduszko,wiec juz jestem spokojniejsza teraz walcze z wymiotami,termin lipiec sierpien,takze gdzies tam na watkach bede i chcialabym pare z was wziac tam ze soba:) starajcie sie i wierzcie w cuda!!pozdrawiam i dziekuje za wsparcie:*

Gratuluje z całego serducha. Spokojnej ciąży, życzę

kochane staraczki

Gratulacje i życzę CI spokojnej ciąży. No widać, że cuda się zdarzają!!!
To już drugi na tym wątku! Oby teraz więcej fasolek się posypało.
Jeszcze raz Gratuluje i obyś doczekała spokojnie do końca ciąży!!!
Podobno pierwsze miesiące są trochę męczące, ale później będzie ok.
Wiem to z autopsji..

Ściskam mocno!

reklama
kochane staraczki

Ojej----ale fajnie....Nie znam Cie Rudka, ale ogromnie sie ciesze, ze bedziesz mamusia....Utwierdzasz nas wszystkie w przekoananiu, ze i nam sie uda....
A teraz odpoczywaj jak najwiecej i trzymam kciuki zeby wszystko bylo super....:-):-):-)

Do góry