reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej....skoro juz tu jestem to sobi elapne 9000 posta....hehe...niedobra ja;-)

altoids...a co twoj suwaczek taki malutki...cyklu sie wstydzisz? przeciez wiemy ze heblujesz...nie da sie ukryc;-);-)

Witaj Lenna,
Chyba cos zle wkleilam, bo faktycznie malutki mi sie wyszedl ten suwaczek....a co do heblowanka, to pewnie ze jest....:zawstydzona/y: juz niedlugo owu, wiec teraz zbieram sily i M tez. Poprawie sie z tym suwaczkiem, jak tylko wpadne na pomysl jak mam to zrobic....

reklama
Ewcia zbieraj fluidki, zbieraj może córeczka wyjdzie.
.
nom zbieram zawsze,hehhe..przydadza sie....nom fajnie jakby byla corcia,,ale synek tez super...ja chcialam miec pierwszego synka-no i mam,a drugie obojetnie co,,byle zdrowe....:tak:

Altoids spokojnie, wkoncu zostaniesz mamą. Ja o Oskara walczyłam 5 lat, a teraz staram się o drugie dziecko. Tylko teraz będzie trudniej, męża mam w morzu i wróci w czerwcu, na 3 miesiące a potem znowu wyjazdd na 6-9 miesięcy.
Będzie dobrze, głowa do góry.
jasne ze bedizesz miaa,wsyztskie bedziemy miały,,cierpliwosci,,,bedzie fasolka na 100%...:-)

reklama
Witam z rana :confused:

Ale się dziś wybyczyłam, dopiero co wstałam. Ale przez to długie spanie miałam piekny sen, że jestem w ciąży i czułam ruchy dziecka, tak pięknie rączkę wysuwał normalnie nie mogę za siebie :-D I na koniec snił mi się poród był bardzo szybki i lekki:sorry2: Byłoby cudownie aby sny się spełniały..... Ale się rozmazyłam, idę zrobić sobie kawkę

Do góry