reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam Dziewczynki!!! Na poczatku bardzo ale to badzo przepraszam ze dluzszy czas sie nie odzywalam... Troszke zabiegani jestesmy ostatnio... naprawde bardzo was szczerze przeraszam bo ja tylko na chwilke i z zapytaniem. Bylam dzieisj u lekarza (innego niz ostatnio) i znowu uslyszlam to samo... tzn. czekac na @ az sie zjawi (mam czekac do 6 miesiecy) i robic test ciazowy co miesiac bo bez okresu tez mozna zajsc w ciaze... A i jeszcze ma wybor... Albo bede robic to co wczesniej napisalam albo mam uwazac i kochac sie z mezusiem w prezerwatywi i wtedy nie musze testowac... Ratujcie dziewczyny!!!! Co ja mam zrobic?? Czy ktorejs z was sie cos takiego przytrafilo?? Ja juz glupieje i poczesci troche sie zadreczam...

Obiecuje ze jak tylko znajde chwilke odpisze kazdej z osobna!!!!!!

reklama
Madigirl w Irlandii też mi nic nie pomogli. Całe szczęście byłam wtedy w Polsce więc po braniu Duphastonu (polska gin przepisała mi go od ręki) 10 dni dostałam wreszcie @ po bagatela 81 dniach. Gdyby nie pobyt w Polsce to chyba do dzisiaj bym na tą wrednotę czekała

Hej dziewczyny, gdzie sie pochowałyście:rofl:
Ja dziś ledwo żyję, meczy mnie ta pochmurna pogoda. Nic bym najchętniej nie robiła tylko spała. Ale przy dwójce dzieci się nie da:tak:

reklama
Czes laseczki

Ja jestem, robilam zakupy na jutro na Mikolaja.........hihihihi.........

Ale tu ostatnio niesamowicie cicho i spokojnie. Nuda, nuda, nuda............. Dziewczyna z bogata wyobraznia znikneła i nudą powiało......hihihi........

Miłego dnia laseczki

Do góry