reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Cześć Ewciu!!! Tak trzymać..
Już wyprawiłaś męża zagrabanicę?!:-D
I jak teraz słomiana wdowa się czuje?
Ściskam mocno....;-)
.
no jo w niedziele rano wyprawiłam i teraz słomianka jestem do świat..ale mój mały to taki zywy szkrab,ze za 5 ttatusiów mi tu nagrabia,hehehee:-D:-D
a ja juz sie do samotnosci przyzwyczaiłam,chociaz zawsze mowilam,ze ja nigdy swojego meza nie wypuszcze za gramanice,,no i masz,,,pojechal,,buuu,,ale spokooo..MAM<WAS:rofl2:

lece dac malemu zupinke,bo chce na kolacyje i go kapac,,bede potemm

reklama
Witajcie dziewczynki wieczorkiem :-):-):-).
Troche pospałam bo ostatnio tylko bym spała :-D:-D:-D:-D:-D i już jestem :tak::tak::tak:

to test z rana :-)zdjęcie robione z aparatu w komorce……

dsc00474od5.jpg

Attatko dziekuje za gratulacje :-):-):-). Ten cykl był stanowczo na luzie hihihihi i jaki efekt :tak::tak:

Ewciu oto fluidki dla was kochane %$#^%$%^^*&^&*#@%@@%$#%^&^%&^%&^%&$%&^%&
^%&^%&^%&^%&$%^&$%&&%^&&^%&$@#$#@$$#%$#^&^%^&

Czuję się dobrze, spałabym cale dnie :-D:-D

Troche pospałam bo ostatnio tylko bym spała :-D:-D:-D:-D:-D i już jestem :tak::tak::tak:

dsc00474od5.jpg

Attatko dziekuje za gratulacje :-):-):-). Ten cykl był stanowczo na luzie hihihihi i jaki efekt :tak::tak:

śliczne zdjęcia,,a raczej zawartośc we nim..a fluidki biore biore,,musze w słoik schowac,,hehe

Ilonko ja doskonale rozumiem Twoje niedowierzanie bo mnie jeszcze dzisiaj trudno uwierzyć we własne szczęście nawet jak widzę na USG mojego maluszka to jak uwierzyć że takie cuda dzieją się w moim ciele:-):-) to zdjęcie z 12t3d według USG

Czesc laseczki

Idarnowska bedzie dobrze- glowa do gory.

Sabinko a nie jest Ci wstyd, robisz na watku tyle zamieszania. Owszem jestes " grzeczna" i " mila" ale sama widzisz, ze dziewczyny zbytnio za Toba nie przepadaja. Zreszta sama juz dokladnie nie wiesz jak sie nazywasz, a to juz spory problem- nie sadzisz. Dokladnie przeczytalam wiekszosc Twoich postow i dziewczyny z innych watkow, nie chcialy miec z Toba nic wspolnego, to chyba cos znaczy? Najpierw bylas NieSamowita, potem Fallen in love a teraz jakas Sabinka, bedziesz dalej to ciagnac. Wszyscy doskonale znaja Twoj styl pisania i nawet jak bedziesz Super Mamuska , to i tak bedziemy wiedziec ze to Ty. Dla mnie jestes osoba z duzymy problemami, z ktorymi sobie nie radzisz i chyba powinnas poszukac pomocy gdzie indziej. Zastanow sie troszke nad Swoim zyciem i moze wtedy duzo rzeczy i sytuacji zrozumiesz. Tu pisza dziewczyny ktore cierpia, chca dziecka a nie moga ich miec albo maja problemy z donoszeniem ciazy, a Ty jakie masz problemy? Nie zrozum mnie zle, ale taka jest prawda.

...
Puchatko, Idarnowska, Ataata, Sylcia, Iwonka - nasze ciężaróweczki trzymajcie się cieplutko!! (jeśli, którąś pominełam to proszę się upomnieć).
Oczywiście resztę dziewczyn też serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia..
Witaj eliczku-ja się upominam...hihihi...żartuję;-)

yyy jaka Pani ŁAdna??? Bo ja jakaś niekumata ostatnio, totalnie:rofl2:
A nio nie odzywam sie bo... no niewiem czemu, nic mi sie niechce, jestem zmiętolona i wogóle jakaś "inna" oststnimi czasy...:-D
A co do tego czy was opuszcze, to boje sie iż za jakiś czas to niestety ale pewnie jeszcze żadziej będe...:-( bo jak malutka już wyskoczy to pewnie nie będe miała już tyle czasu...
Ataatko ,może nie będziesz miała tyle czasu co teraz,ale od czasu do czasu chwilkę znajdziesz dla Nas,prawda?
Choćby po to,żeby pochwalić się swoją bokserką,napisać jak się czujecie,itp....:tak:

dsc00474od5.jpg

Ilonko!!!!!!!!!!!!!O rany.....Jeszcze raz gratulację!!!:-D:-D:-DAle suuuper!!!
Ja też troszkę fluidków do słoiczka schowam...:-p
Czesc laseczki

Sabinko a nie jest Ci wstyd, robisz na watku tyle zamieszania. Owszem jestes " grzeczna" i " mila" ale sama widzisz, ze dziewczyny zbytnio za Toba nie przepadaja. Zreszta sama juz dokladnie nie wiesz jak sie nazywasz, a to juz spory problem- nie sadzisz. Dokladnie przeczytalam wiekszosc Twoich postow i dziewczyny z innych watkow, nie chcialy miec z Toba nic wspolnego, to chyba cos znaczy? Najpierw bylas NieSamowita, potem Fallen in love a teraz jakas Sabinka, bedziesz dalej to ciagnac. Wszyscy doskonale znaja Twoj styl pisania i nawet jak bedziesz Super Mamuska , to i tak bedziemy wiedziec ze to Ty. Dla mnie jestes osoba z duzymy problemami, z ktorymi sobie nie radzisz i chyba powinnas poszukac pomocy gdzie indziej. Zastanow sie troszke nad Swoim zyciem i moze wtedy duzo rzeczy i sytuacji zrozumiesz. Tu pisza dziewczyny ktore cierpia, chca dziecka a nie moga ich miec albo maja problemy z donoszeniem ciazy, a Ty jakie masz problemy? Nie zrozum mnie zle, ale taka jest prawda.
Witaj Beatko ,normalnie to,co napisałaś to tak,jakbyś mi z ust wyjęła.:cool2:

No dziewczynki ,ja już po pracy i normalnie padam.
Także mówię już dobranoc tutaj,jeszcze na zamknięty wejdę.:tak:
Buziaki i do jutra.:-)

Czesc laseczki

Lepiej bym tego nie ujęła:-)

reklama
Do góry