reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
A ja kończę pracę, zmykam do domku zrobić obiado-kolacyjkę dla M.:tak::tak:...ale póżniej nie omieszkam tu zajrzeć:tak::tak::-)

No i ja też jestem... come back czy jak sie to tam pisze:rofl2::-D

Ilonko OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!
Jacie ale sie ciesze, suuuper że tak szybciutko sie udało!!!
Spokojnej ciąży życzę Kochana..

Fifi jestem jestem ino jakaś ostatnio rozlazła sie zrobiłam...:crazy::eek::-D
Buziaki od Darusi;-)

Niesamowita, Fallen, Sabinko, Agnieszko czy jak Ci tam na imie, bo sie już pogubiłam... sory za bezpośredniość, ale nie głupio Ci???

ja tez jestem i zagladam non stopa..

Cześć Ewciu!!! Tak trzymać..
Już wyprawiłaś męża zagrabanicę?!:-D
I jak teraz słomiana wdowa się czuje?
Ściskam mocno....;-)

Ataata - słońce co się tak rzadko odzywasz? Mam nadzieję, że teraz to już nas nie opuścisz. Jak samopoczucie Pani ŁAdna?
Sylciu - dużo zdrówka....
Puchatko, Idarnowska, Ataata, Sylcia, Iwonka - nasze ciężaróweczki trzymajcie się cieplutko!! (jeśli, którąś pominełam to proszę się upomnieć).
Oczywiście resztę dziewczyn też serdecznie pozdrawiam i życzę powodzenia..

Ataata - słońce co się tak rzadko odzywasz? Mam nadzieję, że teraz to już nas nie opuścisz. Jak samopoczucie Pani ŁAdna?
yyy jaka Pani ŁAdna??? Bo ja jakaś niekumata ostatnio, totalnie:rofl2:
A nio nie odzywam sie bo... no niewiem czemu, nic mi sie niechce, jestem zmiętolona i wogóle jakaś "inna" oststnimi czasy...:-D
A co do tego czy was opuszcze, to boje sie iż za jakiś czas to niestety ale pewnie jeszcze żadziej będe...:-( bo jak malutka już wyskoczy to pewnie nie będe miała już tyle czasu...

yyy jaka Pani ŁAdna??? Bo ja jakaś niekumata ostatnio, totalnie:rofl2:
A nio nie odzywam sie bo... no niewiem czemu, nic mi sie niechce, jestem zmiętolona i wogóle jakaś "inna" oststnimi czasy...:-D
A co do tego czy was opuszcze, to boje sie iż za jakiś czas to niestety ale pewnie jeszcze żadziej będe...:-( bo jak malutka już wyskoczy to pewnie nie będe miała już tyle czasu...

Widziałam zdjonko... więc dlatego Pani Ładna!
A co do tego, że chyba nam znikniesz.. Mam nadzieję, że tylko na jakiś czas. Jak maleństwo już wszystko sobie unormuje, to czasem skrobnij, jak się obie czujecie.;-)

reklama
Do góry