reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
Idarnowska WIELKIE GRATULACJE!!!

Puchatka ale ladna fotka malenstwa!!!

A wogole to witajcie... nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :zawstydzona/y: Jestem ostatnio straszenie zakrecona i nie mam na nic czasu... moze jak skoncze kurs to bedzie mi troche lzej...

pozdrowionka dla wszystkich! a teraz mykam do pracy

Tak wróciłam ...
Teraz pewnie po naszych postach znow znikniesz i za jakis czas pojawiasz sie pod innym nickiem i bedziesz z nas wariatki robic podajac falyszwe dane i wklejajac wciaz te same zdjecia
.
Idarnowska WIELKIE GRATULACJE!!!

Puchatka ale ladna fotka malenstwa!!!

A wogole to witajcie... nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :zawstydzona/y: Jestem ostatnio straszenie zakrecona i nie mam na nic czasu... moze jak skoncze kurs to bedzie mi troche lzej...

pozdrowionka dla wszystkich! a teraz mykam do pracy
Jasne Wagnies, ze Cie pamietamy:-)

Ilonko ja doskonale rozumiem Twoje niedowierzanie bo mnie jeszcze dzisiaj trudno uwierzyć we własne szczęście nawet jak widzę na USG mojego maluszka to jak uwierzyć że takie cuda dzieją się w moim ciele:-):-) to zdjęcie z 12t3d według USG
Ojejku przegapilam fotke Puchatkersa:sorry2:
Jaki maluszek:tak::tak::tak:. Az trudno uwierzyc, ze kazda z nas kiedys taka byla.:-):-):-)

hejaa..
Ale tu wrzawo macie,,uuu
Ja tam nie wnikam,,,w konflikty...

Ja byłam dizsiaj w teatrze z klasa,no i nie miałam zajęc,,nachodziłam sie sporo,,bo na pieszo mykaliśmy,,ale juz w domku i taka prace lubie,,3h i do domku,,
Teraz kawe spije,,odkurze,pranie robie,,potem jade po prezent dla kumpeli,,aaa musze jej życzneia smsem skrobnąc...:-)

hejaa..
Ale tu wrzawo macie,,uuu
Ja tam nie wnikam,,,w konflikty...
Wiesz Ewcia. Chcialysmy delikatnie i spokojnie. Ale nie dalo sie. I to juz po raz ktorycs. Ciagle to samo.:cool: Sugerowalysmy lekko zmiane zachowania ale nic nie dostarlo. Tu trzeba wytlumaczyc jak krowei na rowie, bo inaczej nie da rady.:confused2: My tu jestesmy po to, zeby sie wspierac, dyskutowac i cieszyc sie wspolnie i pocieszac jak cos jest nie tak. A Ona ciagle o sobie i swoim kochaniu:eek:. Wiecznie jakies pierdoly i na nikogo uwazgi nie zwraca. I to nie jest moj prywatny konflikt tylko wszytskie jestemy ciete na nia.

reklama
Do góry