reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej dziewczynki
wpadlam przywitac sie z wami i zmykam do pracki
Puchatka- dzidzia cudenko:-)sliczna foteczka
Ilonko-teraz to juz nie ma rzadnych watpliwosci i II krechy jak nic- Gratuluje jeszcze raz
Fifi- hej :-)masz racje co do naszej kolezanki, ale widocznie nas bardzo polubila , ze nie moze sie z nami rozstac:-p
Ewcia- milego dzionka:-)
Sylcia:-)jak sie czujecie ??
Megi- pozdrowionka:-)
Wagnes- pewnie ze cie pamietamy:-)rozumiem cie jak najbardziej, nie wszyscy maja mozliwosc zagladac tu czesto, ale na pewno cie nie zapomnimy:-)
-ja tez jestem zalatana;-), a w pracy zazwyczaj nie mammozliwosci zajrzec na BB , wiec u mnie podobna sytuacja:dry:

pozdrawiam cala reszte kobitek i zycze milego dnia

reklama
Witaj Gosieńko
My czujemy się dobrze, brak objawów ciążowych, plamienie po duphastonie zaczyna ustawać, i zaczynam mieć zachcianki, do wczoraj objadałam się hamburgerami z majonezem i ketchupem, a dziś mnie naszło na chałwę , już zastyga w lodówce :-D:-D:-D:-D.Poza tym czasem mnie senność ogarnia.
A Ty, mam nadzieję że już wróciłaś do zdrowia, pozdrawiam cię cieplutko :tak::-)

Hej Dziewuszki!!!!! Ale sie ciesze ze sie tyle fasolek pojawilo przed siwetami. Moje gratulacje dla wszytkich ciezaroweczek!!!! Teraz musicie dbac o siebie i swoje malenstwa!!!!!! Hehe, a my staraczki .... Hmmm... Coraz wiecej fluidkow dla nas... Nie ma bata teraz napewno kazda z nas po kolei bedzie fasolkowac... Napewno do swiat wielkanocnych nie bedzie tu ani jednej staraczki tylko same ciezaroweczki;-)...

Megi 24 ja mam ten sam problem co ty slonce... Bralam Yasminelle i po odstawiniu we wrzesniu mialm tylko raz zabarwiony sluz krwia... a teraz czekam juz dobry miesiac na @... Chyba nie ma innego sposobu jak isc do lekarza i prosci o tabletki na wywolanie @... Ja wkazdym badz razie ide w grudniu po jakies tabletki bo juz nie mam cierpliwosci... A tak bardzo chce dolaczyc do naszych ciezaroweczek....

Czesc dziewczynki

Sabina jezeli uwazasz ze jestes w porzadku, to wytlumacz nam swoje postepowanie.
Bo ja ciagle nie rozumiem, o co Ci tak naprawde chodzi. Zreszta zastanawiam sie czy nie lamiesz regulaminu posiadasz juz 3 konta- z tego co wiem mozna miec tylko jedno. Sprawe wiec trzeba wyjasnic i to szybko.

Fifi witaj laseczko- jak tam zdroweczko?

Gosiu helolka.

Laski rozruszajcie troszke ten watek, cos powoli nam umiera.
A osoby ktore mieszaja , zawsze gdzies po drodze sie znajda. Ja juz nie wiem jak pisac, wczoraj trzepnelam posta i tlumaczylam kolezance, tak jak trzyletniemu dziecku. Moze skumala a moze nie. Nie chce byc wredna i czepialska, ale tlumaczylam spokojnie jak tylko potrafie. Ale spytam sie administratora, czy mozna miec pare kont, tak jak ma nasza Sabina. Bo chyba zlamala regulamin, trzeba to sprawdzic.

czesc Kobitki!!! Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem, ale potem napisze cos wiecej. Wczoraj nie mialam weny tworczej i nic nie napisalam, ale poczytalam sporo postow, bo troche sie gubie kto jest kto i od kiedy sie stara i jak w ogole. wiec troche mi sie rozjasnilo i teraz czuje sie bardziej z Wami.... U mnie nadal @, wczoraj dala popalic, ale juz niedlugo to ja jej dam popalic!!!:wściekła/y: . Strasznie sie ciesze ze jestem tu z Wami, jeszcze niedawno kazdy dzien byl smutny i bezsensowny dla mnie, zwlaszcza ze tez jestem na obczyznie i ani kolezanek ani rodziny:-(...wiec naprawde ciesze sie ze mam Was. i odzyla we mnie nadzieja ze sie uda i wiecie co-az mi chce probowac...:zawstydzona/y:.... Pozdrowienia i zyczenia milego dnia i wieczorku.

Cześć Kochane Kobitki!!!;-)
altoids - Witaj w klubie. Ja, Dorotka, Madigril i Gosia też na obczyźnie i chyba nam wszystkim dokucza, że jesteśmy tak daleko od naszych bliskich. Trzymaj się dzielnie... Będzie dobrze.
Beatko - niektórzy ludzie są nierefolnowalni i nic nie da tłumaczenie jak małemu dziecku. Harakteru nie wyprostujesz... I jak przypuszczam, to nasza pani Sabinka, Niesamowita, czy jak jej tam, do takich należy. Szkoda...
Puchatko, Sylcia, Idarnowska, Ataata, Iwonka, Kiniusia (przeprasam Cię słońce!) - Trzymam kciukaski dziewczyny za Wasze skarbki i życzę spokojnej ciąży!

Moja @ się wreszcie kończy. Bardzo dobrze!!
A reszta dziewczyn do roboty!!! Na Święta trzeba zafasolkować - Buziaki i powodzenia!:-D

czesc Kobitki!!! Ja tylko na chwilke bo w pracy jestem, ale potem napisze cos wiecej. Wczoraj nie mialam weny tworczej i nic nie napisalam, ale poczytalam sporo postow, bo troche sie gubie kto jest kto i od kiedy sie stara i jak w ogole. wiec troche mi sie rozjasnilo i teraz czuje sie bardziej z Wami.... U mnie nadal @, wczoraj dala popalic, ale juz niedlugo to ja jej dam popalic!!!:wściekła/y: . Strasznie sie ciesze ze jestem tu z Wami, jeszcze niedawno kazdy dzien byl smutny i bezsensowny dla mnie, zwlaszcza ze tez jestem na obczyznie i ani kolezanek ani rodziny:-(...wiec naprawde ciesze sie ze mam Was. i odzyla we mnie nadzieja ze sie uda i wiecie co-az mi chce probowac...:zawstydzona/y:.... Pozdrowienia i zyczenia milego dnia i wieczorku.

Witaj Altoids:-)

Bardzo dobre podejście i tak trzymać:tak::tak::tak:.....a @ pokaż:-p:-D

Czesc dziewczynki

Sabina jezeli uwazasz ze jestes w porzadku, to wytlumacz nam swoje postepowanie.
Bo ja ciagle nie rozumiem, o co Ci tak naprawde chodzi. Zreszta zastanawiam sie czy nie lamiesz regulaminu posiadasz juz 3 konta- z tego co wiem mozna miec tylko jedno. Sprawe wiec trzeba wyjasnic i to szybko.

Fifi witaj laseczko- jak tam zdroweczko?

Gosiu helolka.

Laski rozruszajcie troszke ten watek, cos powoli nam umiera.
A osoby ktore mieszaja , zawsze gdzies po drodze sie znajda. Ja juz nie wiem jak pisac, wczoraj trzepnelam posta i tlumaczylam kolezance, tak jak trzyletniemu dziecku. Moze skumala a moze nie. Nie chce byc wredna i czepialska, ale tlumaczylam spokojnie jak tylko potrafie. Ale spytam sie administratora, czy mozna miec pare kont, tak jak ma nasza Sabina. Bo chyba zlamala regulamin, trzeba to sprawdzic.

Spokojnie Beatko, jeśli brzydko mówiąc ktoś jest niesamowicie szurnięty, to jedynie pozostaje - zignorować go. Szkoda Twoich nerwów dziewczyno:tak:

Altoids rozumiem Cie w 100 %... Ja tez na obczyznie i nie mam tutaj kolezanek ktorym moglabym sie zwierzyc... Ale mam dziewczynki z BB i one sa dobre na wszystko!!! Czasem mam wrazenie ze sa to moje siostrzyczki... Zawsze sluza dobra rada, pociesza, potrafia sie cieszyc cudzym szczesciem... :tak:. Bez nich byloby mi bardzo ciezko... Zreszta sama sie przekonasz jak wiele ciepla maja te dziewczynki w sobie... Takich ludzi jak one powinno byc znacznie wiecej!!!!!

Dziekuje Dziewczynki za to ze jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Altoids rozumiem Cie w 100 %... Ja tez na obczyznie i nie mam tutaj kolezanek ktorym moglabym sie zwierzyc... Ale mam dziewczynki z BB i one sa dobre na wszystko!!! Czasem mam wrazenie ze sa to moje siostrzyczki... Zawsze sluza dobra rada, pociesza, potrafia sie cieszyc cudzym szczesciem... :tak:. Bez nich byloby mi bardzo ciezko... Zreszta sama sie przekonasz jak wiele ciepla maja te dziewczynki w sobie... Takich ludzi jak one powinno byc znacznie wiecej!!!!!

Dziekuje Dziewczynki za to ze jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Ale się miło zrobiło...
Dziewczyny, olać Niesamowitą ! Najważniejsze, że mamy siebie!!;-):-)

Do góry