reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ilonko ,moje gratulacje kochana!!!Wszystkie najlepszego Ci życzę.Spokojnej ciąży.:-D:-)
Dawaj fluidki,to może jedna po drugiej będziemy sie chwalić takimi II kreseczkami.:tak:;-)

Dziewczyny ,każdej życzę miłego dzionka.
Choć troszkę mnie nie było...:-(...to już jestem i nadrobię swoją nieobecność.
Iwonko ,Ataatko,Puchatko,Sylciu,Ilonko-pogłaskajcie brzunie od cioteczki.
Wszystkie dziewczynki gorąco pozdrawiam i buziam.
P.S.altoids-my się chyba jeszcze nie znamy-witaj na Naszym wątku:-D.

Teraz lecę na miasto,a potem do pracy prościutko.Będę po 22.:tak:

reklama
Witajcie dziewczynki:-):-):-).
Dziękuję za gratulację kochane :tak::tak::tak:.
jeszcze do końca nie wierzę ale po tym teście rano już jestem w 99% pewna... Później wkleję zdjęcie ;-);-);-)

idarnowska PRZEOGROMNISTE GRATULACJE I DUŻŻŻŻŻOOOOO ODPOCZYNKU I ZDRÓWKA NA ZIMOWE WIECZORKI!!!! :tak::tak::tak:

Kobietki może bedziecie umiały mi pomóc....mam problem...otóż 21-go powinnam dostać @ (zakładam że powinnam bo całe życie mam nieregularne, ale po odstwaeniu Yasminelle w sierpniu, @ miałam regularnie) nie dostałam. Testowałam się 25-go z rana i wyszła jak byk jedna krecha :wściekła/y: nie wiem co jest grane i co mam robic, bo 2 dalej nie ma i nic póki co nie wskazuje by przyszła-zero bólu brzucha czy opuchnietych piersi:confused2: Tak się zastanawiam, bo moja mama nie mogła zajśc w ciąże ze mną aż rok-miała cykle bezowulacyjne i całe zycie @ nieregularne. Czyżbym odziedziczyła to po niej :crazy: ??? Są jakies metody inne niż tabletki np Yasminelle na nieregularne cykle i jak tu trafić z przytulankiem by było "owocne" ? Pomóżcie bo nie wiem co robić, a tak z mężusiem pragniemy dzidziusia;-)

reklama
Do góry