reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Boze, jakie ozywienie na forum. Tak sie ciesze fasoleczka -GRATULUJE Z SERCA !!!:-). Napisz cos wiecej, jakie to uczucie...? Boze, bede trzymac kciuki za fasolcie!!!! i za Ciebie!!!!!.Buziaki!!!

reklama
Ilonka dawaj fluidki,,bo ja pakuje w słoiki i zamrażam cała para wszystkie,,,zbiearam na okres światecznych staranek,,hehee

dobranocc

altoids to cudowne uczucie, jeszcze nie wierzę w ogole w to wszystko......

Moniś nie wytrzymałam do rana i zrobiłam około 17 :tak::tak::tak:

Idarnowska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mówiłam, że nie na darmo trzymam te kciukaski!!!!!!
Moje gratulacje, boże jak się cieszę! Teraz to wszystkie będziemy trzymać kciuki za Twoje dzieciątko.
No teraz to jestem w stanie uwierzyć, że wszystkie zafasolkujemy na Święta. Wysyłaj fluidki!!!

Wszystkim dziewczynom życzę spokojnej nocki.... a może nie - dziewuchy brać się do roboty, która tylko może!:-D:-D:-D

Az sie poplakalam, kiedy przeczytalam te wszystkie posty... Tyle w nas wszystkich nadziei na faoleczki. I tyle szczescia ostatnio na forum. Irdanowska chyba zapoczatkowalas dobra passe-i ja zaczynam wierzyc ze nam sie wszytskim uda. ja mam dzis @ wiec dzis nie moge sie zabierac do dziela, ale jak tylko sie skonczy to....Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i te wyczekujace i te zafasolkowane. :-)

hej dziewczyny
chyba z tydzien nie pisalam, to przez to ze mnie scielo z nog na tydzien, zapaleniem oskrzeli sie skonczylo

Idarnowska- piekne II kreseczki, wielkie gratulacje, super tak na swieta:-)

nie wiem czemu jak weszlam na watek nie poazalo mi opcji"pokarz pierwszy nieprzeczytany":confused:post ; wiec nie wiem od ktorej strony mam czytac:baffled:
ale chyba oprocz Ilonki chyab nikt nie zafasolkowal, przeczytalam tylko cos o zebrach ?? i w dodatku polamanych
no coz bede czytac wstecz;-)

pozdrawiam i mocno zaciskam za nas kciuki dziewczyny zeby i nam sie udalo przed swietami :laugh2:

Witajcie dziewczynki:-)
Ilonko Skarbie gratuluję:tak:Życzę pomyslności i wspaniałej ciąży!!!!!!!!

pozdrowionka dla wszystkich:-)

Ilonko Gratuluje kochana i trzymam kciuki abys za juz nie cale 9 miesiecy tulila w ramionach swoje malenstwo!!!!!!!! Gratuluje rownierz mezowi!!!!

reklama
dziewczynki coś wam pokazę :-):-):-):-):-):-):-)
troche niewraźne ale....

dsc01844zp8.jpg

OGROMNE GRATULACJE ILONKO ...

Spokojnych 9 niecałych miesięcy ...

Do góry