reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam:-)
No nie mam na nic czasu:-(W domu syf bo remont, w pracy huk roboty. A mnie sie tylko spac chce. @ ani słychu ani widu - 2 dni po terminie...Test kupiłam, ale boję sie go robić. Wydaje mi sie że raczej w ciązy nie jestem, a jednak nie wiem czemu @ nie ma. Nie chce jakos sie nakrecac i robic sobie zludnych nadzieji. Jak myślicie czekać jeszcze czy robić jutro test?

Puchatku dwa głębokie wdechy i spokoj bo sie puchaciątko też zdenerwuje. Niech sobie gada co chce jesli ty wiesz co robisz i to jest najważniejsze.

reklama
puchatko ty sie nie denerwuj....wyprowadzajcie sie...nie ma na co czekac...wiem ze latwo powiedzeic, ale ja znam juz pare zwiazkow, co sie mecza mieszkajac z rodzicami...ja wiem ze szanujesz tesciowa...i ze wlasciwie to ona chce dobrze, ale najlepiej to oddzielnie....nikt sobie na glowie nei wchodzi....poza tym jeslecie dorosli i nei potzrebujecie sie nikomu z niczego tlumaczyc....i tez nei mozecie sie czuc uwiezieni, obserwowani na kazdym kroku...bo sie wykonczysz....wogole to tym gadaniem ona jest szkodliwa bardzeij niz twoj pies....i sie nei denerwuj....:tak:

Witam:-)
No nie mam na nic czasu:-(W domu syf bo remont, w pracy huk roboty. A mnie sie tylko spac chce. @ ani słychu ani widu - 2 dni po terminie...Test kupiłam, ale boję sie go robić. Wydaje mi sie że raczej w ciązy nie jestem, a jednak nie wiem czemu @ nie ma. Nie chce jakos sie nakrecac i robic sobie zludnych nadzieji. Jak myślicie czekać jeszcze czy robić jutro test?

Puchatku dwa głębokie wdechy i spokoj bo sie puchaciątko też zdenerwuje. Niech sobie gada co chce jesli ty wiesz co robisz i to jest najważniejsze.
AMEN
rob testa teraz....bom ciekawa....co sie bedzeisz neipotrzebnie nakrecc ;-)

Witaj Lenko:-)
Teraz to ja jestem w pracy;-)Myślę nad zrobieniem rano, bo niby wtedy najbardziej wiarygodny. Pewnie zrobie o ile @ wcześniej mnie nie nawiedzi. U mnie z objawów to tylko mdłości o różnych porach dnia i tyle. Piersi nie bolą, brzuch nie boli. Podejrzewam że to nie ciąża tylko @ szpieg

witaj...w robocie jestes...no ja tez ostatnio zalapalam robotke i zalatana jestem...na dzidzei zbieramy ;-) i na bb mnie nei ma tak czesto jak bym chciala... ale cel szczytny;-)...bede trzymac kciuki za tescik...a wredota to glupia skubana:-)

Ha, ha:-)
Ja pracuje tak: na własnej działalności i w firmie. Jak zajde to biore zwolnienie i do firmy nie bede chodzic(a pieniążki będę i tak wpływać), będę tylko dziubać przy swojej działalności. Wiem że to nie fer i takie tam, ale cóż za coś trzeba żyć.
Ok ja kończę i wracam do domciu. Głodna jestem wściekle, a tam czeka na mnie mnóstwo roboty przy remoncie...Wymiękam:-(

Ha, ha:-)
Ja pracuje tak: na własnej działalności i w firmie. Jak zajde to biore zwolnienie i do firmy nie bede chodzic(a pieniążki będę i tak wpływać), będę tylko dziubać przy swojej działalności. Wiem że to nie fer i takie tam, ale cóż za coś trzeba żyć.
Ok ja kończę i wracam do domciu. Głodna jestem wściekle, a tam czeka na mnie mnóstwo roboty przy remoncie...Wymiękam:-(
trzymam kciuki za tescik i za wlasna dzialalnosc ;-) daj znak jak juz bedzeisz cos wiedziec

reklama
Antiope nie wiem czy jest hulajnoga na Allegro ale napewno widzialam taka na 4 kolach w reklamie BB Quelle ale cos kolo 100zl niestety.....
Mamusiasynusia no to chyba czas na odpowiedni suwaczek.Na kiedy masz termin???
elzab no jasne ze robic test:) Czekamy jutro na wie3sci:)
Puchatka a u twoich rodzicow nie ma mozliwosci zamieszkania...?

Do góry