reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Eh... Tak jak myslalam... Lekarza dzis nie bylo... Ale za to jutro mam wizyte o 9 rano... Buuuu... Ciezko bedzie wstac po pracy bo koncze po 3, w domu jestem o 4 to mi duzo snu nie zostanie... Caly czas mam cicha nadzieje ze to jednak fasoleczka... W sumie bedzie co ma byc... Mam nadzieje ze sie jutro wszytsko wyjasni... Mimo tego ze tylko na jednym tescie wyszly mi dwie kreseczki a na dwoch pozostalych tylko jedna licze na fasolke...

reklama
Madigirl Kiniusia nadal trzymam kciukasy za WAS :)

A tak wogole to sie chyba nie witalam z wami kolezankami......A wiec Dobry wieczor:)

Madigirl trzymam kciuki, i na pewno wszystko będzie dobrze, jak wrócisz, to pisz szybciutko czego się dowiedziałas :tak::tak::tak:
NOM WLASNIE...

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
Nie pisalam wczesniej bo cały weekend leżałam w łóżku :eek::eek:.
Katar,bol mięśni, kaszel........
Pewnie zlapałam cos od maluszków hihihi.
Już tydzien mam praktyki w przedszkolu i chciałabym ay ten czas się nie skończył :-D:-D:-D.
:-):-):-)
NO TO SUPER,ZE CI SIE PODOBA TA praktyka...

Eh... Tak jak myslalam... Lekarza dzis nie bylo... Ale za to jutro mam wizyte o 9 rano... Buuuu... Ciezko bedzie wstac po pracy bo koncze po 3, w domu jestem o 4 to mi duzo snu nie zostanie... Caly czas mam cicha nadzieje ze to jednak fasoleczka... W sumie bedzie co ma byc... Mam nadzieje ze sie jutro wszytsko wyjasni... Mimo tego ze tylko na jednym tescie wyszly mi dwie kreseczki a na dwoch pozostalych tylko jedna licze na fasolke...
no tak,,tak to jetsz lekarzami,,,,powodoznka,,wierzymy w cieBIE

Madigirl Kiniusia nadal trzymam kciukasy za WAS :)

:)
JA TEZZZ

Cześć Kochane Dziewczyny!!!

Wszystkie ściskam mocno - każdą z osobna!!! Ja niestety znów na chwilkę!
Życzę Wam miłego wieczorka i upojnych staranek.
A wszystkim, które są na etapie "sprawdzania" - życzę powodzenia i trzymam Kciuki.

Jak będę mogła to posiedzę dłużej i napewno więcej napiszę.
Buziam Was wszystkie Dziewczyniska Moje Kochane!!!!

Zaczynam od podziękowań za życia, a więc Ewcia, Antiope, Madigirl, Dorotko, Gosiu, Beatko, Mufeczko, Iwonko, Kiniusiu, Puchatko, Sylciu, Agusiu, Idarnowska dziękuje wam ślicznie za życzenia.

Madigirl nie przejmuji się tym co mówią inni, miej wszystkich w d.... Zawsze będa ludzie gadali - nieważne o co będzie chodziło. Tak to już jest, że rasa ludzka ma to do siebie, że lubi ploty. Nieprzejmuj się.

Co do fasolinki to pisalaś, że boli cię kręgosłup i podbrzusze - ja tak mam więc nie zapeszam, ale cosik mi się wydaje, że jest fasolcia. Daj jutro szybciutko znac co i jak.

Mamusiasynusia bardzo się cieszę, że czujesz się lepiej. To znak, że musiesz teraz o siebie bardzo dbać.
Pomysł z hulajnogą rewelacja. Coś takiego napewno jej się spodoba. Szkoda tylko, że ja nigdzie takiej nie widziałam. Poszperam na Allegro.
quote]
Na allegro powinna być. Chyba Fisher Price takie robił, ale nie jestem pewna. Może wejdź na ich stronke.

A tu masz Mamusiasynusia w prezencie zdjecie twojej fasolki z brzusia hihi za jakieś 9 miesięcy

Ale śliczna fasolka :) Dziękuje.

Czesc laseczki

Mamusiasynusia Oskar ma bzika na punkcie Spider Mana- juz pare rzeczy mam pod choinke, przybornik na biurko Spider Mana i piornik Spider Mana i pioropusz indianski , tak sobie mysle ze moze gdzies znajde podkladeke pod myszke Spider Mana i poduszke, bo ma narzute na lozko, ale podusi nie ma. Jeszcze mam troszke czasu napewno cos fajnego znajde.
Jest fajna pościel na allegro ze Spider Manem i widziałam też w katalogu Quelle (tylko, że droższa). Ja to już malemu ze Spiderem nic nie kupuje, bo ma już z nim wszystko prawie, łącznie z piżamą, 7 koszulkami, spodniami, szczoteczką do zębów, piórnikiem, portfelem itd. Ja mam problem z prezentem od Mikołaja. Musze z małym napisac list do Świętego to wszystko się wyjaśni. Tylko, że on jęczy o zamku z lego, a ten który chce to w Smyku kosztuje 499 zł - jazad no nie?? Niestety nie mam tyle pienążków, ale może na allegro coś tańszego znajde.

A teraz zdaje relacje z wizyty u ginka - no więc:
Fasolka jest - malusieńka, ale jest.:tak::-):-D
Podbrzusze mnie pobolewa znowu, ale ginek dał mi dufaston (nie znam tego leku - może wy coś mi przybliżycie, no w każdym razie wiem tyle, że podobno jak mam wywołac @ to wywoła, a jak jest fasolka to podtrzyma). No w każdym razie ginka to martwi. Generalnie mam odpoczywac i się nie przemęczac.
Za 1,5 tygodnia następne USG.
Tak więc oficjalnie przesyłam fluidki:
`````````````````````````````````

Mamusiasynusia to super że jest fasolka, maluteńka, niedługo będzie większa :tak::tak::tak:I tak jak mówi ginka nie przemęczaj się.Dbaj teraz bardzo o siebie i fasolcię, dużo odpoczywaj, a ja łapię fluidki :-D:-D:-D:-D

hej dziewuszki....
eliczek...elza...widze ze nei tylko ja zalatana...ale niedlugo wigilia i bedzei troche wolnego....wreszcie do polski....gosiu...mi czasem strasznei teskno za krajem....za rodzicami...masz juz w planach odwiedziny ?
puchatko odpoczywaj...puchaciatko rosnie i tak patrze na te wasze suwaczki (iwonki tez) czas leci jak z bicza trzasnal...
fifi......i jak tam rzemioslo?;-)
madigirl...a moze ty antybiotyki jakies bralas w tym miesiacu, albo leki jakies...bo to pieronstwo to bardzo moze rozregulowac cykl
mamusia....gratulacje! piekne wiadomosci...:-):-)
idarnowska....kuruj sie kuruj...czy ty w dziecinstwie przechodzilas te pieronskie dzieciece chorobska...? bo wiesz skoro pracujesz w przedszzkolu to mozesz zalapac oddzieciece choroby...np. rozyczke, a to paskudztwo nie jest wskazane w czasie ciazy...
kiniusia...plamienie powiadasz bylo, a moze bylo zagniezdzenie zarodka...ty sie nei denerwuj snami, bo to sie gromadza mysli i sie plataje ze soba....mi sie czasem sni , ze po lesie laze...albo po jakims miescie, ktorego nei znam z rzeczywistosci, ale w snie znam kazda jego uliczke i ten sen sie powtarza...aha i najczesciej sie gubie ;) ...aha...gg generelnie oststnio nawala...ja mam tak samo i pewnie nie tylko my...
ewciu....przystojniaka masz synka ;) za15 lat, bedzeisz odbierala gluche telefony od jego wielbicielek....beatko...ty tak samo
ataata....no wiesz co...zdjecia twoje widzilam....brzuch masz krzywy:szok:
sylcia, dorotka, mufka, antiope, bastra:-)

reklama
normalnie się wściekłam:wściekła/y::wściekła/y::no::no: normalnie utnę język mojemu mężusiowi normalnie po sama szyje ni z tego ni z owego powiedział dzisiaj teściowej że ide na zwolnienie a ona zaraz zaczęła że powinnam nie nosić psa na rękach a jak mój rudy łobuz czasem bałagani to tak jest najłatwiej wiem waży 6 kg ale co by było jakby w domku juz było jedno dziecko więc bez paranoi i trwa to zazwyczaj minute może dwie no kurka głupia nie jestem :angry::angry::angry: potem zaczęła coś ględzic o tym że już powinnam zacząć jeśc tylko gotowane wszystko no kurde ja chyba wiem co jem odżywiam się zdrowo i rozsądnie ale i jem na co mam ochotę bo kiedy potem będę mogła sobie na to pozwolić postraszyłam go dzisiaj że jak on nie zacznie myślec o naszej wyprowadzce to ja zacznę myślec o mojej wściekłam się i teraz dopiero mam odpowiednie ciśneinie :angry::angry::no::no:

Do góry