reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Witam dziewczynki, przez weekend mój A okupował koputer, i nie bardzo mogłam z Wami popisać

Mamusiasynusia dobrze że już czujesz się lepiej, napisz co tam dziś ci lekarz powiedział. I najważniejsze :tak:Spóźnione, ale szczere życzenia z Okazji rocznicy ślubu, oby Wasza miłość trwała zawsze i niezmiennie mimo wielu przeciwnościom losu :-)

Madigirl co tam słonko u Ciebie, byłaś u lekarza? Co się dowiedziałaś?

Kiniusia tulam cię mocno, i tak jak napisała Dorotka biegnij do lekarza, on będzie wiedział jak Ci pomóc

Wszystkie Was bardzo pozdrawiam, i buziaki przesyłam.

reklama
kiniusia buziaczki,,,poki @ nie ma zawszejest szansa,,,

pozdrawiam was,,
ja sprawdzam prace,bo wczoraj olałam temat i poszlam spac ,noi nie sprawdzilam dzieciom i były złe....ale luz
pije kawe,a po 14 po Mata ide
u mnierano duzo sniegu,a teraz chlapa...

Po wielkich bojach udało mi się wreszcie tu dostać:wściekła/y::wściekła/y::szok:

Dzień dobry wszystkim mówię dziś!!!!

Ataata - super fotki:-):-)
Mufka - zmyślan z Ciebie dziewuszka, świetny pomysł z książką
Madigirl - głowa do góry, wszystko będzie dobrze, musi być-nie ma wyjscia!!!:tak::tak::tak:
Mamusiasynusia - najlepszego z okazji rocznicy!!!
Kiniusia- ;miałam coś podobnego w poprzednim cyklu-12 dni spóźnienia i wiele rzezy wskazujących na...., ale się ta fra* pojawiła, za to teraz wręcz książkowa owul.; TRZYMAM ZA CIEBIE MOCNO KCIUKI, ABY SIĘ OKAZAŁO,ŻE TO JEDNAK FASOLINKA... :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Pozdrowionka dla wszystkich dziewczynek:-):-):-):-):-):-)

Dziendoberek Dziewuszki!!! Eh, i kolejny tydzien pracy sie zaczyna:-(Sylcia 31 Hejka Sloneczko!!! Do lekarza ide na 15 ale jak znam moje szczescie to mojego lekarza nie bedzie i beda kazali mi przyjsc w inny dzien.

Jak narazie to maja @ ma juz 14 dni spoznienia.... Juz chyba wolalabym dostac okres i zaczac kolejny cykl staran... bo teraz juz zglupialam czy to ciaza czy tylko jakies chorobsko. Mam nadzieje ze sie dzisiaj to wyjasni. Bo jesli to jednak fasoleczka to nic chcialabym jej stracic w pracy. Niestety mam dosc ciazka praca jak na dziewczyne ale niesty musze sie jej trzymac poki co. W parcy mi zakamunikowali ze jak tylko bede w ciazy to najpierw musze powiedziec w pracy a dopiero potem mezowi:tak:. Gdy sie okaze ze jestem w ciazy to mnie odrazu tego samogo dnia przenosza na inna hale i bede miala lzejsza prace bo dla nich kobieta w ciazy to priorytet. (Wyjdzie w praniu czy faktycznie tak jest).
Oki dziewczynki, ide wziasc szybki prysznic i ide do lekarza, trzymajcie kciuki zeby sie wszytsko dzisiaj wyjasnilo...

Witajcie dziewczynki :-):-):-).
Nie pisalam wczesniej bo cały weekend leżałam w łóżku :eek::eek:.
Katar,bol mięśni, kaszel........
Pewnie zlapałam cos od maluszków hihihi.
Już tydzien mam praktyki w przedszkolu i chciałabym ay ten czas się nie skończył :-D:-D:-D.

Mamusiasynusia gratulacje:-):-):-)
i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-):-):-).

kiniusiu poki nie ma @ jest szansa :-):-):-).
Masz może te telefony do ginków w Łodzi???

Ewciu witaj :-):-):-). U nie też rano było biało :tak::tak::tak:.

Dorotka witaj :-):-):-)

fifi trixibell witaj :-):-):-)cos widzę ,że nasza "koleżanka" nie może się zdecydować z tymi kontami.......

Moniś jak tylko znajdziesz wolna chwilkę to odpoczywaj :tak::tak::tak:, poglaskaj ode mnie brzusio :-):-):-)

Antiope i tak trzymać z randkami :-):-):-)

Beatka witaj :-):-):-)

madigirl witaj :-):-):-) i nie przejmuj sie gadaniem innych........ nie warto......

mufka witaj :-):-):-)

Iwonko witaj :-):-):-)no niestety wczoraj wszystko było pozamykane ;-);-);-)

Ataatko pogłaskaj ode mnie córeczkę :-):-):-).

Gosiu witaj :-):-):-) jak się dzisiaj czujesz?????

Elza witaj :-):-):-)

Rudka moje gorace gratulacje :-):-):-):-)

Bastra,Asia,Eliczek,lenna,Sylcia i wszystkie inne dziewczynki witajcie i przesylam pozdrowienia :-):-):-)

Hej laseczki, ale u nas dzis zimno.

No to zobaczymy, co teraz nasza perelka zrobi.

Bylam dzis na zakupach i kupilam sobie na zimr fajne kozaczki- kurcze mam slabosc do butow, 4 pary mi sie podobaly......hihihi......

Wszystkie Was pozdrawiam i zycze milego popoludnia.

reklama
Do góry