reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

:no: Hejka Dziewczynki!!! Tescik zrobiony ale dziwne rzeczy mi tu wychodza...
Tzn, @ nie ma od 12 dni juz, pobolewa mnie troszke podbrzusze, jeden test wyszedl pozytywny (pytalam sie kilku osob czy tez widza te dwie kreski czy tylko ja mam jakies halucynacje -wszytkie osoby potwierdzily ze widza dwie kreski), dzisiaj zrobila drugi test a na nim... za cholere nie ma drugiej kreski...Co robic?????????????????

reklama
Rudka gratuluje! Dabaj o siebie!
Madigirl Zrob w poniedzialek bete a do tego czasu ja bym zrobila jeszcze jeden test ale innej firmy.

NIe musisz robic go rano tylko o kazdej porze juz mozesz zrobic skoro 12 dni juz sie spoznia@

Chyba czas sie wybrac do lekarza... @ ma juz troche spoznienia... A jesli jestem w ciazy to musze wiedziec to jak najszybciej bo w pracy jest troche dzwigania a nie chcialabym stracic fasoleczki...

Teraz sie pokusilam o inny test ciazowy... drozszy...i...myslalm ze jak drozszy to lepszy...ale chyba nie byl to najlepszy pomysl.... Powinnam kupic chyba ten sam na ktorym mi wyszly te dwie kreski i porownac... Ajajaj... Jedno jest pewne w poniedzialaek melduje sie u lekarza...

A co Wy o tym sadzicie dziewczynki???

Czesc laseczki
Ale mam dzis lenia.......od 14 spalam......... i jeszcze bym sobie pospala.

Mufka bedzie dobrze.

Gosiu sytuacja w naszym kraju, z cala pewnoscia sie nie polepszy, raczej pogorszy. Siedz tam i tyle, pracujac w Polsce czlowiek klepie biede i tyle. Pomysl, ze kiedys bedziesz miala dzieci i lepiej im bedzie tam niz tu.. Moj maz tez bedzie powoli zdawac egzaminy ameryk. na pigule, jak zda to tez tem jedziemy. Tu nie ma co siedziec.

Ewciu tez bym sie wkurzyla, gdyby moj S tak mi powiedzial - ze za duzo wydaje........ zreszta oni czasami jak siedza tam, to maja jakies chwile zalamki i gafaja glupoty- olej to, ja tak robie.

Mufka fajnie ze twoj oglada Supernianie,juz sobie wyobrazam jego zaangazowanie w twoja przyszla ciaze,czytanie artykulow o tym cudnym stanie kobiety itd....Mysle ze bedzie dobrym ojcem!

Madigirl wedlug mnie pojscie w poniedzialek do lekarza nie da ci potwierdzenia ciazy.On zleci badania.Idz Najpierw badanie krwi zwane BETA i dopiero z tym wynikiem ja bym poszla do gina.Czy jestes w ciazy czego ci zycze,czy nie jestes to i to i tak mozes wtedy sie przejsc jesli cie nie pokoi brak @ a nigdy nie maialas takich nie regularnych cykli...

reklama
Do góry