reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Rudka nie znamy się ale strasznie ci grauluję dzidziuni :-D:tak:. Dbaj o siebie i maleństwo. A jak długo się starałaś?
Madigirl leć do apteki po drugi test i testuj. A betka w poniedziałek i wizyta u gin swoja drogą :happy2:
Mufka przyczj się w łazience albo szfie z latarka i czytaj :-p hahaha

reklama
No babeczki widzę że faceci dzisiaj nie za grzeczni mnie męzus tez podniósł dzisiaj cisnenie i jeszcze stwierdził że to moja wina bo ja się niepotrzebnie denerwuje :-pczyli juz tak z facetami czasem bywa co do kaski to o nia akurat nigdy się nie spieramy ale kilka różnych powodów by się znalazło
Mufeczko ależ mi się podoba Twoje podejście :tak::tak::-):-) a T napewno nie będzie potrzebował ksiązki żeby zostać super tatą :tak:ale pomysł fajny i oby jego wykonanie było jak najszybciej możliwe:tak::tak:
rudka jasne że pamiętamy i cieszymy się z Tobą :happy2::happy2::happy2:
madgirl popieram to co napisala Iwonka:tak:
Gosiu to trzymam kciuki za to zielone nie mam na myśli shreka :-D:-D co byś mogła sobie odwiedzić ten nasz rezerwat :tak::tak:
Kiniusia dziękuje za pamięć:-)

Resztę cieplutko ściskam w chłodny dzionek :tak::tak:

Madigirl powiedz po prostu, że chcesz pobrać krew w celu potwierdzenia ciąży.
Beatko witaj skarbie. Wstawaj wreszcie i bierz sie do pisania z nami

Wlasne wyslalam mojego W po tescik.... Hmmm.... Nie ma to jak paczka Delicji na poprawienie humoru...

Co ja bym bez Was zrobiala... Ciesze sie ogromnie ze takie mam wsparcie z Waszej strony... DZIEKUJE DZIEWCZYNKI!!!!!!

Napewno pojde na ten test beta... Wtedy bede miala pewnosc prawda??

Madgril. Mojej koleżance testy ciążowe w Angli też nie wyszły. Poprosiła w ośrodku zdrowia o zrobienie badania poziomu chormonów. Po badaniu powiedziano jej, że musi się leczyć i teraz to nawet niech nie myśli o ciąży.
Pojechała na urlop do Polski i pierwsze co zrobiła, to poszła do gina. I co się okazało?
Że jest w czwartym miesiącu ciąży.
Więc chyba te angielskie testy są felerne... tak mi się zdaje.

Ewcia i Eliczek mężów nie słuchajcie ;-). A jak się im coś nie podoba to dajcie im kasę do ręki i powiedzcie, że od teraz oni rządzą i zobaczycie ile wydadzą jak takie cwaniaki z nich :wściekła/y:. Ewcia baw się dobrze na imprezce.
)
A co z naszymi testowiczkami?
ne dziekuje,,hehe...ach faceci....
no gdzie testowniczki????

Witajcie staraczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chcialam Wam wszystkim ktorzy mnie jeszcze pamietacie przekazac wiadomość: 2 testy ciążowe mam dosatnie i w czwartek poziom bhcg ponad 6tys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!we wtorek ide do gina z tymi wynikami!!! nie moge sie przemeczac dzwigc itp zeby nie stracic tej ciazy ale juz ja sie o to postaram!!trzymam za was kciuki warto probowac i miec nadzieje do konca!!!
nno zrob bete,,,powodoznkaaa

ewciu i eliczku słuchajcie dorotki bo dobrze mówi;-)
:tak:
oki:tak:
Ewciu tez bym sie wkurzyla, gdyby moj S tak mi powiedzial - ze za duzo wydaje........ zreszta oni czasami jak siedza tam, to maja jakies chwile zalamki i gafaja glupoty- olej to, ja tak robie.
nommm tak to jest

ja sie zieram,,naraziee

Rudka - gratulacje, napisz jak długo się starałaś.
Dorotka - Też chętnie pojechałabym na urlop do Polski i zostawiła tego mojego niewdzięcznika samego.... nerwy psuć swojej żonie!!
Beatka - ściskam Cię mocno.

Wszystkie dziewczyny, staraczki i ciężaróweczki ściskam mocno i przesyłam mnóstwo buziaków.
Powodzenia w testowaniu - Tobie Madgril w pierwszej kolejności!!

Laseczki ale skrobiecie, kurcze........ nie moge dzis sie pozbierac, czekam tylko do 21 i ide spac.

A co do testow ciazowych.......mojej kolezance, za 3 razem pokazalo II . Trzymam mocno kciuki Madigirl, cos mi sie wydaje ze sie udalo. A zmierz sobie rano temp. zanim wstaniesz z lozka, jak bedzie powyzej 37C, to bedzie bardzo dobry znak.

Moj maz wlasnie przyniosl mi tesciki takze jeszcze raz sprobuje za jakis czas...
Aaaa... dostalam od lubego olbrzymi bukiet roz.... Hmm... Zapowiada sie mily wieczor:-)
Bede pomlautku konczyc bo moj lubi film wlacza... Obiecuje ze jeszcxze dzisiaj sie odezwe... Buziaczki:*

reklama
ewciu i eliczku przykro mi z powodu nieporozumień z facetami.
madigirl ja myślę, że to jednak fasolka. Zrób tak jak dziewczynki radzą
Ja mam dziś gorszy nastrój niż wczoraj. Pomimo, że wiem, że podjęłam właściwą decyzję, strasznie tęsknię za P. :-(

Do góry