reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Dziewczynki na zamknietym to nawet w bikini wkleje.
?
trzymam za słowo!!!;-):tak::tak:

A ja dzisiaj dostałam @ więc od jutra zaczynam nowy, niestety nie starankowy cykl
a czemu niestarankowy?? brak męża w domu??

Dorotko wiec urlopik, witaj w klubie urlopowiczek.
.
ja tez do tego dołączam urlopowiczekk,ja bo meża nie ma,,takz enie da rady,,a wy dlaczego??

Dziękować, Dziękować i jeszczea raz Dziękować wam wszystkim za przemiłe słowa... aż mi sie lepiej zrobiło, ale to z radości;-)...
Ewcia no to super, pocieszyłas mnie ze wózeczek tej firmy sie sprawował dobrze. W takim razie napewno nie bede żałować ze go kupiłam:tak:
:-D
Ataatko zawsze mozesz nam wklejac foteczki.my chetnie ogladamy:tak:.
A wózio napewno sie sprawdzi,,mój czeka na druga dzidzie,,,:tak::tak::-)

Mamusiu a sio do łózeczka odpoczywac,,i spokojnie bez nerwow..buziaki

reklama
Ewcia urlopik bo 20.11. lecę do Polski na 3 tygi ale bez męża i się nie załapiemy na odpowiednie dni. Zatem przyłączam się do ciebie i Beatki

Dzikuje Ataata za informacje :-):tak:
U mnie wlasnie @ sie konczy wiec chyba od dzisiaj zaczniemy staranka. Narazie zazywam Clostilbegyt a w poniedzialek mam usg jak tam moje pecherzyki wygladaja. Mam nadzieje ze beda piekne . Narazie niema innej opcji w mojej glowie.

Witam serdecznie:-)U mnkie od rana bylo piekne slonko a teraz juz sie chmurzy i pewnie zaraz spadnie ten zapowiadany snieg.Nic zlego w tym nie widze ale niestety nie mam butow odpowiednich do tej sytuacji:crazy:
Dorota taki urlopik napewno sie przyda i psychicznie troszke odpoczniesz o ciaglym mysleniu zajscia w ciaze,a to wyjdzie tylko na dobre w kolejnym cyklu:tak::-):-):-)

No a teraz czekam na wiesci od testowniczek:tak:Jakie by nie byly to jestesmy z wami Kiniusia i Madigirl :tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-)Pozostalym wypatrujacym dzidziusie,oczekujacym dzieciatka zycze milego weekendu!

Czesc dziewczynki

U nas tez pada- raz deszcz, a raz snieg.......

Madigirl i Kiniusia jak tam Wasze kreseczki na tescikach?

Dorotko super ze lecisz do Polski, troszke odpoczniesz od tych staran o dzidzie.

Laseczki zycze Wam milego i przyjemnego dnia.

Ewcia urlopik bo 20.11. lecę do Polski na 3 tygi ale bez męża i się nie załapiemy na odpowiednie dni. Zatem przyłączam się do ciebie i Beatki
aha,no to faktycznie,,,ty bez m i ja bez m.......nastepnym razem to beda nasze dni,hehe

Dzikuje Ataata za informacje :-):tak:
U mnie wlasnie @ sie konczy wiec chyba od dzisiaj zaczniemy staranka. Narazie zazywam Clostilbegyt a w poniedzialek mam usg jak tam moje pecherzyki wygladaja. Mam nadzieje ze beda piekne . Narazie niema innej opcji w mojej glowie.
no to miłęgo starankowania,,heblowania itp itd
poprostu powodoznka kochana,,trzymam kciukasy za pozytywen fluidkiii;-)

a ja dzisiaj an parapetowe jade do kuzynki męża,,,jzu tydzien temu miala byc,,,ale ja samochodem z Matim ajde,,i tylko od 18 do 21 gdzies i wracam,,i bez picia,,,buuuu,,hehee

Witam dziewczynki:-)
Ja w sumie to dopiero godzinkę temu wstałam z wyrka:baffled:Wpadli wczoraj do nas znajomi i posiedzieliśmy prawie do 3, więc dziś samopoczucie takie sobie:baffled:
Kiniusia, Madgirl testujcie dziewczyny!, jestem dobrej myśli:tak:
Mamusiasynusia dbaj o siebie i nie przemęczaj się, i tak jak piszą dziewczyny,jak coś niepokojącego to rzucaj wszytko i do łóżka;-)
Dziewczynki pochwalę się Wam że wczoraj przy okazji wizyty w Empiku wyhaczyłam książkę , którą przyznam się kupiłam "na zaś", a jej tytuł to "I ty możesz być super tatą "Doroty Zawadzkiej, czyli naszej narodowej superniani. Schowam ją głęboko i jak tylko uda się nam zasadzic fasolkę to włożę Małżowi pod poduszkę i w ten sposób go o tym fakcie poiformuję.Taki mam chytry plan:tak: Mam tylko nadzieję że nie będzie musiała leżeć schowana głeboko w szufladzie do czasu aż kartki pożółkną:-DMożecie się śmiać, ale mój Małż ogląda Supernianię i jest pełen podziwu dla jej umiejętności. A poza tym to taki miły prezent:tak:Po prostu czułam ze muszę ją kupić.
Jeśli chodzi o mnie to kiepsko z tymi staraniami w tym cyklu, bo zaczęło sie od 8 dniowej @ a potem to do dzisiejszego dnia tylko 2 razy hablowanko, bo tak akurat wyszło że Małż musiał kilka dni się wstrzymać z heblowankiem, gdyż powtarzaliśmy badanie żołnierzyków ( na szczęście w normie;-)). Więc w tym cyklu marne szanse.Ale powiem Wam że teraz zmieniło mi się podejście do całych tych naszych staranek. W końcu zwolniłam się z pracy, którą ciągnęłam tylko za względu na sytuację, że się staramy. Jakoś tak ze mnie wszystko zeszło:happy:I czuję że jak w tym cyklu się nie uda to nie będę tak rozpaczać jak do tej pory.Kiedyś się uda, na pewno:-D
Przepraszam że się tak rozpisałam i ze tyle o sobie, ale w rewanżu pozdrawiam każdą cieplutko i mocno przytulam. Miłego weekendu;-)

reklama
Ewciu ale sobie pojesz.........hihihi........zawsze to cos. Milej impezki, i nie szalej tam......... hihihi.......
taaa,juz mam nerwa,bo m juz mi nagadał,ze leze bez niego...:crazy::no:...bo jego zdaniem ja powinnam siedizec w domu z matim i płakać w poduszke,z eon biedy tam,a ja tu,i on tyra...a wogole jak zaczynamy temat,ze moglby juz wrocic do PL,a nie tam siedizec,,to konczy sie na tym,ze ja wydaje za pieciu,nie oszczedzam,,no to musi na mnie robic i to moja wina,ze on jets tam,,no wkur nieziemski dzisiaj mam na niegooo:wściekła/y::no::no::no:

Mufka swietny pomysł,,super,ze tak wymyśliłas,,rewelka,,bardzo mi się podoba,,i nie martw kartki na pewno nie pożóżłkną,,nie ma szans;-):-),nie zdążą poleżec zobaczysz,,zycze ic tego,,,i widze,ze zmiana podejscia,,to świetnie,ze tak podchodzisz...
ja teraz tez mam takie podejsice...:-)

Do góry